Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Na PC jsem si v D3 pár desítek hodin odběhal, ale po pár hodinách na konzoli ve 2 se ženou musim uznat, že to má taky svoje kouzlo. :)
  • Naivně jsem předpokládal, že tu bude normální diskuze o týhle skvělý hře, namísto toho další nesmyslnej pc x konzole flame - ostatně jako u téměř každýho článku.
    • Místo keců třeba vymysli trochu originální nick a nevykrádal ostatní.Co třeba thief.
      • Tenhle nick pouzivam uz par let
    • VaZqeZ_EU
      http://youtu.be/BY1k1GcZRww *15*
  • Spíše by se to mělo jmenovat Diablo III: Reaper of Souls Miner´s Gold Edition, kdo ví, o čem je řeč.
    • flash789
      tak snad od zacatku bylo jasny ze seasons ovladnou exploiteri,cheateri a lidi co hrajou 24/7..nevim co kdo od toho cekal..jako by to v jinych hrach s podobnou featurou bylo jinak..seasons jsou pro majoritu hracu zbytecnost, nastesti se tam da zabavit i jinak..osobne jsem seasons ignoroval a budu to tak delat dal..jako by to tam nebylo..ztrata casu který muzu věnovat postave co za ni hraju od doby co diablo vyslo.
      • kazdy co uveril blizardu, ze online only mod je na ochranu pred hackermi, exploitermi a cheatermi to cakal...
        lenze oni nielenze nemaju ani kusok slusnosti aby tu haved zabanovali, ale este im vytvoria novy herny mod *15*
        gg blizzard, dobry patch, upgrade z reaper of chests na reaper of quests
  • Btw, 44 komentů? To vypadá na slušnej výmaz. *7*
  • Diablo forever!
    A hrajte si to, na cem chcete!!! *14*
  • uzivatel1982
    Hrál jsem D3 jen na PS3, ale ve výsledku jsem byl dost zklamaný. Jediný co to zachraňovalo byl COOP a i ten přestal bavit. To si radši dám champions na PS2. Vubec se mi nelibilo, že si člověk může v průběhu hraní měnit skilly; kovář mi přišel uplně zbytečný; obchod vlastně taky; hratelnost byla po chvilce dost stereotypní a třeba za witch huntera mě štvalo, že mu do pracky hodím jakoukoliv zbran tak stejně kouzlím tou flusačkou, takže to ve výsledku byla jen hodnota dps než zbraň. Za witch huntera jsem vlastně pořádně nemoh používat všechny skilly, protože třeba kulomet mi přišel hodně kazící atmosféru. Live orby mi taky nepřišli jako štastný řešení života. Grafická stylizace mi taky nesedla.., ale to od blizardu poslední dobou mimo SC2 nic. Všechny postavičky takový naducaný a divně malovaný. Diablo jedničku, i dvojku jsem proběh několikrát, k tomuhle se mi vracet neche. To už radši titan quest, path of exile nebo grim dawn.

P.S. Ovladání na joypadu hru posunulo, v dobrém slova smyslu, k zábavné akční hře. Míření lukem,mlácení i kouzlení človek má víc pod rukou než, že by to hrál jak strategii.
    • Asharak
      Vybrat si cestu onetarget-dps a vynikat jen v "duelech" než AoE a naopak je dle mě pěkná otrava, kort v akčním rpg. Mít možnost měnit skilly dává hře daleko lepší hratelnost a zábavnost *10* Né jako načítat dokola souboj, kde prostě nejde porazit bojovníkem mága, navíc s body v brnění.
      ...teda alespoň pro mě.
      btw SC2 a D3 mají podobnou stylizaci ^^
      • Souhlasím, že i sc má blizzard grafiku, ale v tom světě to dokážu snadněji odpustit. Jinak k tomu dmg. Taky nejsem dps junkie. To není důvod proč mi to meneni vadí. Prostě mi to přijde, jak kdybych měnil uprostřed děje obličej, jméno nebo druh zbraní. V něčem ta postava má být prostě dobrá a svoje. Takhle hrajou vlastně všichni za všechny varianty a chybí tomu osobitost.
        • Asharak
          Já bych tu osobitost klidně přiřadil čistě klasse samotné, podle mě je to dost (5 možností), ale i tak je možnost najít si osobitost ve skillech které se ti zalíbí, navíc klidně více skillech, což mě třeba někdy pomáhá, když mě to začne trochu nudit.
          Připadá mi to trochu jako problém s rychlým cestováním v RPG, možnost tam je, ale používat ji nemusíš. Nakonec ale budeš rád, že ji tam přidali.
    • zajímavý že narážíš na grafickou stylizaci kde je všechno nafouknutý a v SC2, kde je to snad nejvíc ze všech her od blizzu ti to přijde ok :D
    • No ono se to teď od Reapers of souls a Lootu 2.0 dost změnilo, ale jestli se ti nelíbí stylizace tak tomu asi nic nepomůže.
  • Na me ta konzolova verze pusobi jako nejaka mobilni hra, protoze hra samotnoa — skrze veskery ovladaci elementy a HUD, kor u kooperace — neni temer videt.

Kazdopadne demo na PS3 se mi s ovladacem nehralo nejlip. Na PC jsem si vystacil jen s mysi (standartni 3 + 4 naprogramovany tlacitka), ale po tom nostop klikacim ovladani se mi vazne nestyska. A vlastne ani po Diablu jako takovem ☺
  • minule som sa logol na fora d3, lebo som pocul, ze vysiel novy patch so sezonami... samozrejme sa hned ukazalo, ze najefektivnejsi sposob ako hrat d3 (arpg) je uplne sa priserkam vyhybat a ze je to jedina arpg hra, kde su exploiteri a cheateri odmenovani, namiesto toho aby schytali permabany

hraci na konzolach si aspon mozu uzit offline mod ked uz nic ine
  • Tak nějak nevím, nečekal jsem vyloženě žádnou kvalitní "diskuzi" o D3 na konzolích, nicméně alespoň náznak o D3 zde mohl být, ale místo toho tady neustále čtu jen zvratky od stejné pakáže co dokážou pro svůj flame zasv*nit všechny diskuze na tiscali.
  • A hlavně už není třeba tu nudu dohrát třikrát dokola, než započte ta údajná zábava ve čtvrtém kole :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit