Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition - recenze
1.9.2014 | Jan Olejník
77 příspěvků
-
Mám takovou otázku... Je možné se k této verzi Diabla 3 nějak dostat i na PC? Ten lokální co-op zní totiž hodně lákavě. Mám-li 2 gamepady, můžu hrát ve dvou i na PC a pokud ne, chystá se nějaký update, který by to umožňoval?
-
-
na PC split screen ani podpora gamepadu není, a ani se neplánuje. Jinak je ta verze v podstatě totožná se současným stavem PC verze. Akorát PC panáci neumí dělat kotouly :)
-
-
Totožná není. Jak psali kolegové dole, tak nejnovější patch, co přinesl sezónu atd., tak na konzolích není.
-
-
není na PS3 a X360 (nebo zatím nebude, uvidíme údajně se zabývají možnostmi patchování) ... na PS4, XONE už je (nebo každopádně bude). Měl jsem tu Ultimátku v merku na PS3, ale pokud to nebudou patchovat, nedodaj sezóny atp. tak jim na to prdim (mohli si vydělat víc, jejich smůla) a zůstanu u RoS pro PC, kdyžtak si pak dokoupím ještě druhé RoS, abychom mohli hrát doma spolu (D3 2x mám) ... ale pořád, 2 nejsou 4 a couch co-op na konzoli je daleko pohodlnější než hrát na 2 kompech online. Prostě mě ten konzolový co-op lákal daleko víc .. a taky stabilní frame rate a žádné stutteringy. No ale jak jsem už řekl, jsou sami proti sobě pokud se rozhodli tuto verzi nepatchovat, já bych si to od nich koupil, ale novou konzoli kvůli tomu kupovat nebudu ... čekám co mne k tomu přesvědčí ... esi Bloodborne :D ...
-
-
-
Lokální coop mělo už základní Diablo 3 na konzolích, to neni novinka týhle edice
-
-
Jinak ke hře, pfff, takovouto vznešenou diskuzi si ta braková fantasy ani nezaslouží.
-
-
Braková fantasy? Souhlas. Diablo není a nikdy nebylo o příběhu. Některý hry nepotřebujou příběh, aby měly dobrou hratelnost. Ale k tomu snad jednou dospěješ.
-
Doufám, že to vaše patero chytne ban aspoň na měsíc, ať je klid.
-
-
No jo, jsme něco jako bratrstvo kočičí pracky, ale neřežeme kočkám haxny.
-
-
-
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tohle neni troll, ale realita, fakt nejvic vyhozeny penize a nejhorsi hra blizzardu, desne zklamani, trapna klikacka, jednicka byla uzasna, ale porad dokola nic se nezmenilo ani po tech letech? WTF!!