Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition - recenze
1.9.2014 | Jan Olejník
77 příspěvků
-
Dohrál jsem D3 jak na PC tak i X360 a pokud zde nebudu komentovat kvalitu grafiky, tak krom ovládání, které je uzpůsobeno samozřejmě na konzole se hra ničím neliší...Jediná změna, kterou jsem na sobě zaznamenal je ta, že jako první jsem hral PC verzi kde jsem se musel naučit nový herní systém. U X360 verze jsem už s touto zkušeností hrál a tím pádem se může zdát, že hra je jednodušší...
-
Na grafiku moc nejsem, ale vždyť to vypadá jak tuctové asijské MMORPG z roku 2009 *13*
-
-
Hlavu vzhůru! Pokračuj a nevěnuj se grafice. *4*
-
-
Flame wars sou zase v plnem proudu :D
Diablo na konzolich ma zjednodusene onvladani oproti pc verzi nechapu jak to muze nekdo popirat.
A to ze konzole jsou urcene pro masu z velke casti pro deti kterym kupuji hry rodice to je taky fakt a takove publikum zada zjednodusovani (ostatne co zbyva s gamepadem) -
-
Kdyz uz tak bych spis rek ze je to naopak, na PS/XBOX hrajou spis dospely lidi co se vratej z prace a chtej si trochu odpocinout na pohodlnym gauci.
Treba u me v praci na PC nehraje nikdo krome me. Zatimco na PS jich hraje vetsina, a to jim je vsem pres 30. -
-
Presne tak, a hraji proto ze hry souitam zjednoduseny a nenarocny. A ovladani je taky o dost jednodussi. Dik ze potvrdils mou teorii
-
-
Paralelu mezi odpočinkem na pohodleným gauči a teorií o náročnosti a jednoduchosti her, může skutečně udělat jen lopata bez určitých zásadních buněk. A za odměnu dostáváš oblíbenou hymnu PCčkářů s bludišťákem- http://youtu.be/djzye1FHGHw
-
-
Tak já nevím, vždyť i na PC se dá hrát v pokoji a klidu přeci. Napojení na full hd televizor není problém a xbox360 pad má dobré tři metry, takže i ten gauč je v cajku, jinak ideálně wireless combo. Umím ale pochopit konzoláře, kteří nejsou ajtíky a chtějí, aby to zapnuli a prostě hráli. Ne, že na ně vyskočí deset tabulek o aktualizacích nebo povolení ve firewallu. Za sebe si myslím, že dobrá hra je dobrá hra, ať je na konzoli nebo PC a určitě není pravda, že by konzole byly pro lidi, kteří chtějí jednoduché hry... Zelda, Final Fantasy, anyone?
-
-
-
-
Já bych řekl, že je to spíš podle země. Někde preferujou konzole a jinde jede víc pc.
-
-
jistě někde jsou jednodušší víc někde míň
-
-
Že je Diablo na konzolích zjednodušený souhlasim, ale ta druhá část *1* Buďto zase trollís nebo nevíš co znamená slovo "fakt" (vygoogli si prumerny vek konzoloveho a pc hrace, nejsou to samozrejme 100% statistiky, ale neco ti to napoví)
-
-
zjednodusene v cem? Vzdyt je to naprosto to stejne, jen s jinym ovladanim.
-
-
-
Pokud jsem to přehlédl v článku tak se omlouvám, ale je zde treba možnost hrát singl kampaň a obas hrát coop? Chtěl bych hrát s bráchou, ale vidíme se jen obcas.
-
-
Jo...
-
-
Procitam clanky na 6ames, procitam i diskuze je me u otvurku na cem kdo hraje,proto nechapu hadky konzole vs PC. Ale ze konzole hry zjedodusuji je realita at se to nekomu libi nebo ne. A jeste me neda reagovat na cloveka THEGGG pac jeho komplex s malyho pindika saha do extremu,vetsiho noumy na foru neni.
-
-
Ještě jsi zapomněl zmínit jak konzole brzdí PC hry v rozletu, jak konzole zku*vily hry, jak PC by zaplatilo celej herní průmysl a podobný nesmysly...
-
konzole vs pc resi jen mistni bezmozci a kdyby na to moulove nereagovali, uz by tu davno nebyli.
-
-
Jistěže. Já to říkám pořád, že zcela vyzrálej člověk uzná, že konzole tu byly a budou a jako zcela výkonej herní systém ničím neškodí.
-
-
Jakože, když na ně vyšla většina her takovýho žánru survival hororů, tak to bylo zjednodušování, jak p*ča? Dark Souls původně na konzole kupříkladu? Já ti nevím, mě se na těchto příkladech nezdá, že by konzole měly být nějakou reflexí zjednodušování. To buď jen tvůrci a vydavatelé jsou buď neschopní a líní chujové a nebo se jedná o archaický žblebt gum z klávesnicí v řiti.
-
-
Ja se stebou nehodlam hadat,nemam potrebu si honit ego na netu. Za zjednodusovanim si stojim, ve vsech zanrech je to patrny, a jedna hra DS na tom nic nezmeni. Me je fuk na cem hrajes a jaky hry mas rad tak me neurazej ok! Zvlast kdyz do oci bys to tady nerekl nikomu.
-
-
Zjednodušování není dáno platformou ale snahou vývojářů ulovit i ty největší casuály a namastit si pořádně kapsu, vůbec to nemá nic společného s platformou. Gamepad, negamepad, mě se třebas povedlo v Xpadderu nasatvit hratelně i třebas Guild Wars 2, kromě pár drobností jsem na pad nacpal vše potřebné.
-
-
Na PC je mnohem více hardcore/komplexních her, než na konzolích, což znamená, že tam jsou i takoví vývojáři, kteří nepotřebují ulovit i ty největší casualy. Zajímavé, že na konzolích se tohle neděje (až na vyjímky potvrzující pravidlo typu DS). Člověk nemusí být génius, aby mu došlo, co je víc casual platforma. Stačí jen odhodit fanboy brejle, což je tady u většiny peasantů problém.
-
-
Místní čtenáři nikdy neslyšeli o simulátorech, MMO, tahových strategiích nebo RPG (tím myslím skutečné RPG a ne akční hry)? Oh wait... fanboy glasses detected.
-
Děkujeme za uvedení mnohých a konkrétních příkladů. Čtenáři to jistě ocení. :)
-
-
-
Zase tahle dimenzionální dedukce jedné podřadné pryže, která nemá rozhled a pravdu. Jako sám uvědomělý Pcčkář prostě říkám, že konzole nic nezjednodušují a ničím nevadí. Naopak, hry na ně a na Pc vycházející se ve většině případů ničím kvalitativně dolů neliší...
-
To, že tu plácáš nesmysly a flamuješ, ti řeknu klidně i do očí.
-
-
-
-
Proč se liší recenze na konzoli od recenze na PC, když konzole není nic jiného, než jedna z mnoha možných konfigurací PC? To byste taky mohli dělat recenzi ma jakoukouliv možnou konfiguraci, těch je nekonečně mnoho. V ovládání rozdíl není, na PC hraji na gamepadu stejně jako na konzoli, na TV hraju na PC stejně jako na konzoli, nevidím vůbec žádný rozdíl, jen marketingový.
-
-
Je vidiet ze si jednu alebo druhu veziu nehral kedze su podstatne odlisne :)
-
Takže recenze na GTA 5 na PC taky ne?
-
protože konzolová verze je od PC verze odlišná?
-
-
Je třeba zmínit zásadní problém na PS4. Ona pohodová gaučovka má jeden veliký zádrhel. Pokud máte na jednom profilu více postaviček a chcete s polovičkou či kamarádem pokračovat v tunění z vlastní stáje, smolík. Druhý hráč může:
a/ přihlásit se na svůj druhý PSN profil a začít od píky nebo s postavou, kterou má na tomto profilu
b/ LAN možnost na 2. ovladači bez profilu a tudíž nová postava. Pokud není aktivovaná konzole jako primary dokonce postava hraná jako guest funguje do restartu konzole, pak jaksi zmizí.
Oproti PS3 verzi, kde jde údajně hrát za postavy z jednoho profilu v coopu je to nepochopitelné a obtěžující :(
Zkrátka na PS4 jeden profil a dva ovladače na uložených postavách nemožno. -
Největší nevýhoda co-op módu je to, že ve více lidech je to utrpení, obzvlášť díky menu a nemožnosti pohybu mimo zorné pole, což když se občas dívám, jak hrajem pc verzi ve 4, tak bychom se u té konzolé pozabíjeli, tam je to ideální tak pro dva hráče.
Jinak bych se chtěl autora zeptat, jak se to s patchi atd. Je tam season, dva goblini atd a 100% bonus na zlato? Nebo systém patchů je tam jiný než na pc. Ptám se, protože doma mám jenom původní Diablo na Xbox a to jsem už dlouho nezapnul, tak se ptám. -
-
Patche pro next-geny potvrzené jsou, já hrál verzi z XOne, kde byl day 1 patch, který opravil rozlišení. Tuším že verze 2.09.něco.něco. Hrál jsem co-op ve dvou na jedné konzoli a jo, to čekání je dlouhý, však jsem to v textu taky zmínil. Těžko říct, jestli by se to dalo vymyslet jinak, ale aspoň má člověk čas si dojít pro pití apod.
-
Staci pouzivat google. Patche budou na PS4 a XBOX ONE. Na stare konzole ne.
-
-
četl jsem, že zatím prověřují možnosti patchování těch PS3 a X360 verzí, ale zatím nic konkrétního
-
-
Ten patch neni na konzole
-
-
Děkuji. A je tam nějaký systém patchů jako na pc? Kamarád má narozeniny, tak bych nad tím uvažoval na PS4.
-
-
Co sem četl, tak konzolová verze bude mít podporu patchů jako PC.
-
Vyšlo to před 14 dnama, takže žádnej patch ještě nevyšel (hrál jsem zrovna před pul hodkou)
-
-
-
-
Pařil jsem na X360 původní D3 a teď i UEE. Je tam hodně změn - oproti D3 je level up sakra rychlejší, jedu na torment1/master a na konci prvního aktu jsem na levlu 32 - to v původním D3 byl level, kde človek první průchod hrou končil. Nevím jestli je to zrovna dobře, že překopali dokonce i obtížnosti hry...Dále třeba craftění je čistě za peníze(myslím levelování těch prodavačů) - tzn odpadly Books of Secrets a podobný věci - za to padá z potvor víc dukátů ... taky si nejsem jistej jestli jde o zlepšení.
Obecně loot byl už vychytanej v původním D3 na X360, takže tady jde spíš o změny a netroufám si říct vždycky jednoznačně k lepšímu...
Act 5 a adventure mód samozřejmě v pořádku:) Adventure zkouším teď a není to špatný - osobně mi nepřišlo špatný ani procházet čas od času hrou na jinou obtížnost (nightmare-hell-inferno - mimochodem to taky zmizelo a nechápu proč) ale uznávám, že jako spestření je ten adventure mod fajn...
A ještě dotaz: vypadl z týhle hry díky absenci inferno modu i infernal machine? -
-
Není pouze čistě za peníze, levelu 11 a 12 u kováře a u gemů jsou i za předměty (aspoň pc verze). Procházené hrou, pokud už máš adventure mód otevřený je defacto zbytečné a pomalé. Ideální je kombinace Adcventure a riftů chodit. Co se týče rychlosti zisků zkušeností, peněz a nacházení elitek, tak obyčejná kampaň se nemůže rovnat. A to i na Torment úroveň. A obtížnosti nezmizely, jenom se jmenují jinak a máš více na výběr podle svých schopností a úrovně postavy.
-
Infernal machine je tam porad, a jeden je mozne mit pro level 60 a druhy pro level 70.
-
Obtížnosti nightmare-hell-inferno ovlivňovaly levly příšer. Když si šel první akt na hell, monstra byla cca 50.lvl a na konci 4. aktu měli 60. lvl. Když si šel na inferno, tak měli monstra větší level, než tvoje postava (61+). Teď to funguje tak, že když založíš hru, tak je level monster přizpůsoben tvému levlu a jak procházíš další a další lokace, tak level monster je úměrný tvému. Obtížnosti v tomto případě jen ovlivňují počet HPček příšer a jejich dmg (a s tím spojeny i bonusy do +EXP, +Magic find atd)..
Jinak Infernal machine tam je. Od RoS jsem IM ještě nešel, ale koukal jsem na nějaká videa na youtubu a je to trochu pozměněný - nové lokace (Diablův shadow realm) s random bossema. Navíc byl upravený Hellfire ring (je o dost lepší) a byl přidán Hellfire amulet..
-
-
Proboha Veskoslave proč zas trollíš pod anonymem? Myslíš si, že za Game of trol tě nikdo nepozná?
-
-
Doufal jsem, že se chytneš. Ty nikdy nezklameš se svou paranoidní schyzofrenií.
-
-
Jedno však Veskoslav nezapře. To jeho přihlašování co minutu. Osobně jsem se na to už ptal, ale vysvětleno mi to nebylo.
-
-
A co teprv ten hlupak GGG a jeho multinicky. Doslova ubohe.
-
-
-