Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdepak u nas je to 40€!!!! *11*
  • HOTS teda rozhodne stejny obsah jako wol nenabidlo nabidlo toho za stejnou cenu o dost MENE jek herni dobou tak obsahem nehlede na to ze wol prinesl kompletni MP ktery hots vylepsilo o pouhe 2 jednotky na rasu
  • no mne by zajimalo jak to vlastne je s US/EU servery u Starcraftu je jedno kde hru koupite jestli v korei v US anebo EU muzete hrat vsude jestli je to tak i u diabla pak nema smysl kupovat za €, ale rovnou koupit na US serveru a nastavit si pak EU aspon u Starcraftu to neni problem
  • Podívej, já to třeba beru z pohledu Borderlands 2, tam stálo DLC (ty první čtyři) vždy pár euro, přidán byl sem tam nový loot, lokace a nějací ti enemáci, celkově to byl herní obsah dejme tomu ve velikosti toho jednoho aktu z D3, ale časově u toho spousta lidí strávilo tolik, co u D3 (stovky hodin). Takže ono to jde i se slušnějšími cenami. Blizzard jsou prostě vyděrači.
  • Souhlasím, že si blizzard rád nechá pěkně zaplatit, ale pořád mi je to milejší než konkurence, u které ještě ani nevýjde hra a už jsou na ní oznámeny další 3 DLC, které nakonec výjdou na stejno a prakticky přidají velké kulové a ve finále to ještě udělají tak, že bez nich si člověk ani nezahraje.
  • Kdyby Blizzard dával na zpětnou vazbu fanoušků, D3 by vypadalo jinak už od začátku. A že jim nejde o zisk? To si k nám přišel z doby kamenné, nebo to opravdu myslíš vážně? Trojka by očekávání fanoušků dostála, pokud by někdo z Blizzardu naslouchal a nepotřebovali by k tomu ani těch deset let.
    Takže i když je D3 slušná hra (doufejme, že po updatu konečně bude výborná), tak na ní všem krásně Blizzard ukázal svou neschopnost. Holt priority měli asi někde jinde.
  • Jo a todle se mi taky nelíbí. Za cenu dvou AAA titulů dosteneš opravu na jednu hru.
  • Cenovou politiku od blizzardu sice nesnáším, ale co s tím nic nenadělám, k samotnému diablu, datadisk... pardon patch k hře vypadá konečně jako něco, co dává smysl tuhle hru hrát, konečně začnou padat věci primárně určené pro vaší postavu a ne ty tuny hnoje, co tam padá teď, a mimoto zde bude možnost i změna státu, což opravdu vítám a také náhodně generované dungeony, protože koho by pořád bavilo chodit dokola 5 aktů to opravdu ne. Diablo s datadiskem, konečně vypadá jako diablo a ne jen jako aukční ždímačka na peníze, doufejme že se to povede.
  • V jednom Blizzard opět nezklamal - nastavil cenu 40$ a 40€. Už by tam mohli pochopit, že to není totéž. Na druhou stranu za dalších 500 hodin zábavy to stejně zaplatim..
  • Blizzardu, že nejde o zisk cha cha cha, to byla ale konina.
  • Zvykej si,je to přece blizzard ,jeden z posledních vývojářských dinosaurů, který si za vše nechá tučně zaplatit i když kvalita a inovace je již dávno ta tam, výhodu však má v tom, že hloupé závislé ovečky, které si za ta léta vychoval, mu to zaplatí a ještě rády přispějí i něco navíc.
  • Datadisk rozhodně nekoupím první měsíc, po předchozích zkušenostech. Pokud ten datadisk bude opravdu dobrý, a ne jen podle řečí a ne jen na první týden hraní, bude i po měsíci dost dobrý.
    Novinky ve hře a loot 2.0 stejně neopraví ten nejzákladnější problém, a to jsou stovky hodin grindu desetitisíců zbytečných itemů a beznaděj při hledání toho pravého. Navíc bez aukce ta beznaděj ještě poroste. Osobně mám odehraných 800 hodin, a to jsem to poslední rok hrál tak cca dohromady měsíc. Itemy co mám na sobě jsou všechny koupené, drop 0. Frustrace 100%.
  • Ristoro
    Sám bych to lépe nenapsal. D3 nehraji jen proto, že v tom před příchodem datadisku nevidím smysl, nic víc.
  • Nekromant, by se hodil přímo do tohohle datadisku..
  • nejhorší na diablu je že vypada jak disneyovka, to je pak vsechna atmosfera v hajz..
  • bohužel něco na ten způsob, raději bych ale nekromanta, ale ten nevim kam by se hodil ...
  • Přesně tak, a nová postava bude druid.
  • v příštím aktu se podíváme do džungle
  • Je to věštec :) Datadisky budou minimálně ještě 2, to dá rozum..
  • To vůbec nemá co dělat se sestavou. Jedu Far Cry3, Metro apod na ultra ve full hd. a v diablu mam dropy z 60 na 25. A nejsem jedinej, takových jsou mraky. A proč mám jako ty mínusy? To jste tu všichni nemocní nebo co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit