Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Ja vim co je to datadisk, ale jedna klasa a jedna chapter je trosicku hodne za 40 dolacu (cena jedne cele nove hry).
  • kostejnesmrtelny
    To je možný. Zapomínám, že hraju prakticky vždy sólo...
  • matt
    V klasické D3 nemám problémy s poklesem FPS já ani celý svět. Pokud je problém s FPS v public TEST realmu, nebo betě datadisku, pak to bude tím, že to ještě není úplně odladěné a proto se to testuje.. Jinak mám permanentně zaplý MSI Afterburner a FPS si hlídám.
  • pernicek
    no to že dostane adventure mod (obsahuje nephelem rifts, bounties a v budoucnu další věci) je asi nakonec nepravděpodobný. hraju PTR posledního patche a tam je u adventure modu jasně uvedeno, že proto, abych ho mohl hrát musím mít koupený RoS a dohrát 5.akt. takže to vypadá, že D3 vanilla bude jen loot 2, paragon 2, změny ve skillech, nový systém obtížnosti, klany a komunity a další drobný změny.
  • Z čeho autor článku usuzuje, že tohle bude asi poslední datadisk k D3?
  • zajimavy,celej svet ma fps dropy a ty ne...jestli to spis nebude tim,ze ses slepej...
  • Skus si dat hru v 4 hracoch, ktori rozrobia napr. Fields of Misery a zozbieraju mobs a potom uvidis, ako ti to pojde 2-3 fps.
  • matt
    Aktuální D3 poklesama FPS netrpí a jestli u tebe jo, pak bude chyba asi trochu jinde než v enginu. D3 rozjedeš na nějaké normální detaily se stabilníma FPS na počítači do 10 tisíc.. Radši si zjisti, co to "T" ve zkratce PTR znamená *3*
  • Já nevim no, ale 40Euro za jeden akt, jeden charakter a jednoho artisana? (loot 2.0, adventure mode, nephalem rifts jsou záplaty, které dostane i origoš D3) Jako Heart of the Swarm stálo stejně, ale nabídlo přece podobnej počet misí jako v jejím předchůdci, ne?
  • to je tady někdo mezi těma chytrolínama i vtipnej, jo? škoda, dal bych si tě do přátel, kdybych nesral na lidi...
  • nejdriv si o tom neco zjisti a pak pis,ty hlavo,pripada ti snad aktualni D3 jako beta? a tam to dela porad,stejne tak to dela v PTR a bude to delat i v RoS,engine hry je furt stejnej,stejne doj3banej
  • Už se těším až si koupím na PS4 - zapnu remote play, vezmu Vitu do postele, ptáka do ruky a pojedu až do krve :)
  • kostejnesmrtelny
    WFT? Já mám PC, který bylo před pěti rokama vyšší střední třída (C2D@2,8GHz, Radeon HD 4870, 4GB RAM), hraju z klasickýho HDD na max ve FullHD a bez nejmenších potíží...
  • ach generace, co nevi co je to datadisk
  • puvodni d3 bez instalace na flashku nemuzu hrat, jak se to seka (pri jakymkoli grafickym nastaveni), nicmene PTR pro patch 2,0,1 hraju na full detaily ve full hd a ani se to necukne (+- 50 fps konstantne)
  • a kolik si toho odehral,ze tak drsne soudis:)??
  • Ok. Tak sup kup k nej datac.
  • matt
    Ať si lidi na Diablo nadávaj, mě je to fuk. Nahrál jsem (s měsíčními přestávkami) okolo 300 hodin, což rozhodně nepovažuji za vyhozené peníze. Navíc jsem si jistý, že se zrušením aukční síně se dostaví větší touha po lepším lootu, který získám jedině hraním a celkově to tak přidá na zábavě.. Blizzard vždy dal na zpětnou vazbu od fanoušků a myslim, že narozdíl od jiných velkých vývojářských firem mu nejde jen o čistý zisk, ale také o to udělal co možná nejlepší hru. I když základní trojka nedostála očekávání fanoušků (což bylo po více než 10 letech čekání dost těžké), tak věřím, že s novým ředitelem vývoje a příchodem datadisku konečně dostaneme hru, na kterou jsme čekali *4*
  • Já jen bych opravil cenu ... bude to za 39,99 EUR a za 59,99 EUR .... je to na evropských stránkách battle.net
  • matt
    Víš, co znamená beta verze? Ta slouží k vychytání bugů a optimalizaci hry na co nejširší spektrum hardwaru. I právě proto jsou pozvánky do uzavřené bety nejčastěji rozesílány na základně hardwarových specifikací uživatelů, kteří se do bety hlásí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit