Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls vyjde 25. března 2014
19.12.2013 | Ladislav Loukota
88 příspěvků
-
Ať si lidi na Diablo nadávaj, mě je to fuk. Nahrál jsem (s měsíčními přestávkami) okolo 300 hodin, což rozhodně nepovažuji za vyhozené peníze. Navíc jsem si jistý, že se zrušením aukční síně se dostaví větší touha po lepším lootu, který získám jedině hraním a celkově to tak přidá na zábavě.. Blizzard vždy dal na zpětnou vazbu od fanoušků a myslim, že narozdíl od jiných velkých vývojářských firem mu nejde jen o čistý zisk, ale také o to udělal co možná nejlepší hru. I když základní trojka nedostála očekávání fanoušků (což bylo po více než 10 letech čekání dost těžké), tak věřím, že s novým ředitelem vývoje a příchodem datadisku konečně dostaneme hru, na kterou jsme čekali *4*
-
-
Další naivní dement, samozřejmě, že jim jde o zisk...
-
-
Než začneš někoho urážet, tak se nejdřív nauč číst a nepřekrucuj moje slova.
-
-
Kdyby Blizzard dával na zpětnou vazbu fanoušků, D3 by vypadalo jinak už od začátku. A že jim nejde o zisk? To si k nám přišel z doby kamenné, nebo to opravdu myslíš vážně? Trojka by očekávání fanoušků dostála, pokud by někdo z Blizzardu naslouchal a nepotřebovali by k tomu ani těch deset let.
Takže i když je D3 slušná hra (doufejme, že po updatu konečně bude výborná), tak na ní všem krásně Blizzard ukázal svou neschopnost. Holt priority měli asi někde jinde. -
-
Maloktere velke studio nasloucha komunite tak jako Blizzard, ale lidi jako ty si mysli, ze kdyz se neridi podle tebe, tak na komunitu kaslou.
D3 komunita neni schopna shodnout se vubec na nicem, cast chce zpet D2, dalsim vyhovuje aukce a jini chteji uplne jinou hru. Tak mi prosim vysvetli, podle jake casti komunity se ma Blizzard jako ridit:))
Prace vyvojare neni o tom, aby bezhlave poslouchal komunitu, ale aby vytvoril neco co funguje jako celek, to jestli se to u D3 povedlo je vec jina, ale aspon se hru snazi vylepsit, misto aby ji pohrbili. -
-
Podle sebe soudím tebe? *6*
Já myslím, že ve výsledku největším problém D3 byla kvalita a celkově nedomyšlenost lootu (když pominu skupiny lidí, které jsi zmiňoval ty), na tom se podle mě shodne velká část hráčů (až na pár "noliferů") a třeba tím zrovna mohli začít, myslím, že pak by lidé přistupovali i k té aukci trochu jinak. To že někdo chtěl zpět D2, tomu se nemůžeš divit, je to hra, která se hraje dodnes, funguje a je za ty roky samozřejmě dostatečně odladěna a tady by právě člověk očekával, že když už něco přivedl Blizzard po x letech k "dokonalosti", že se to projeví i u třetího dílu. Jenže ten vypadal, jako kdyby Diablo stvořili poprvé v životě.
-
-
Možná by stálo za to si to přečíst ještě jednou a pořádně. Psal jsem, že jim nejde JEN o zisk *3* Souhlasím, že kdyby naslouchali feedbacku už před vydáním trojky, tak by byla s největší pravděpodobností daleko lepší, o tom žádná. Nicméně se podívej v jakým stavu byla trojka, když ji vydali a jak moc ji patchema upravili a to na základě zpětné vazby. Rozhodně zašli úpravama dál, než by si troufla kdejaká jiná firma.. A Blizzard jako celek bych rozhodně za neschopný nepovažoval. Mrkni se na jeho portfolio her a jejich kvalitu. Jestli je někde chyba, pak bych řekl, že v jeho vedení. V tomto případě mám namysli Jay Wilsona. Ten už je ale pryč a řekl bych, že Josh Mosqueira bude daleko lepším ředitelem Diabla. Však sami uvidíme. Teď už jen nezbývá čekat a doufat, že bude stát datadisk za to *4*
-
-
Blizzardu, že nejde o zisk cha cha cha, to byla ale konina.
-
Sám bych to lépe nenapsal. D3 nehraji jen proto, že v tom před příchodem datadisku nevidím smysl, nic víc.
-
-
Z čeho autor článku usuzuje, že tohle bude asi poslední datadisk k D3?
-
-
Je to věštec :) Datadisky budou minimálně ještě 2, to dá rozum..
-
-
v příštím aktu se podíváme do džungle
-
-
Přesně tak, a nová postava bude druid.
-
-
bohužel něco na ten způsob, raději bych ale nekromanta, ale ten nevim kam by se hodil ...
-
-
Nekromant, by se hodil přímo do tohohle datadisku..
-
-
-
-
-
-
Já se rozhodně těším. Strávil jsem u toho nějakých 200 hodin čistého času a to mi přijde jako dobrej kup :-) Diablo 3 možná nemá úžasné talentové stromy, ale to já už v dnešní době nechci :-) Blizzard tu nazýváte Dinosaurem, ale opak je pravdou. Blizzard přebírá herní prvky, vyladí a upraví pro dnešní hráče. Za větší dinosaury považuji hráče a vývojáře, kteří se bojí postoupit o krok dál a smazat třeba zmíněné talentové stromy, které stejně 90% lidí nakliká jak cvičená opička podle nějakého článku :-)
-
Už se těším až si koupím na PS4 - zapnu remote play, vezmu Vitu do postele, ptáka do ruky a pojedu až do krve :)
-
-
to je tady někdo mezi těma chytrolínama i vtipnej, jo? škoda, dal bych si tě do přátel, kdybych nesral na lidi...
-
-
jak 40 dolarů? pro nás v evropě je to za 40€!!!
-
Datadisk rozhodně nekoupím první měsíc, po předchozích zkušenostech. Pokud ten datadisk bude opravdu dobrý, a ne jen podle řečí a ne jen na první týden hraní, bude i po měsíci dost dobrý.
Novinky ve hře a loot 2.0 stejně neopraví ten nejzákladnější problém, a to jsou stovky hodin grindu desetitisíců zbytečných itemů a beznaděj při hledání toho pravého. Navíc bez aukce ta beznaděj ještě poroste. Osobně mám odehraných 800 hodin, a to jsem to poslední rok hrál tak cca dohromady měsíc. Itemy co mám na sobě jsou všechny koupené, drop 0. Frustrace 100%. -
-
No ale ty problémy hry, které zde zmiňuješ by právě patch (ne datadisk) měl opravit, takže bych to tak černě neviděl.
-
-
ano.sám zkouším nynější PTR a můžu říct, že ty dropy konečně za něco stojej. Každopádne na RoS se těším a jdu do toho na 100% :)
-
-
-
každej kdo hrál dvojku, tak chtěl hrát datadisk, u trojky to nebude jiný a nejvíc u toho vytuhnout přesni ti klauni, co tu nadávaj a plivaj, jak si to nekoupí protože bla bla bla
-
Já nevim no, ale 40Euro za jeden akt, jeden charakter a jednoho artisana? (loot 2.0, adventure mode, nephalem rifts jsou záplaty, které dostane i origoš D3) Jako Heart of the Swarm stálo stejně, ale nabídlo přece podobnej počet misí jako v jejím předchůdci, ne?
-
-
HOTS teda rozhodne stejny obsah jako wol nenabidlo nabidlo toho za stejnou cenu o dost MENE jek herni dobou tak obsahem nehlede na to ze wol prinesl kompletni MP ktery hots vylepsilo o pouhe 2 jednotky na rasu
-
Zvykej si,je to přece blizzard ,jeden z posledních vývojářských dinosaurů, který si za vše nechá tučně zaplatit i když kvalita a inovace je již dávno ta tam, výhodu však má v tom, že hloupé závislé ovečky, které si za ta léta vychoval, mu to zaplatí a ještě rády přispějí i něco navíc.
-
-
Souhlasím, že si blizzard rád nechá pěkně zaplatit, ale pořád mi je to milejší než konkurence, u které ještě ani nevýjde hra a už jsou na ní oznámeny další 3 DLC, které nakonec výjdou na stejno a prakticky přidají velké kulové a ve finále to ještě udělají tak, že bez nich si člověk ani nezahraje.
-
-
no to že dostane adventure mod (obsahuje nephelem rifts, bounties a v budoucnu další věci) je asi nakonec nepravděpodobný. hraju PTR posledního patche a tam je u adventure modu jasně uvedeno, že proto, abych ho mohl hrát musím mít koupený RoS a dohrát 5.akt. takže to vypadá, že D3 vanilla bude jen loot 2, paragon 2, změny ve skillech, nový systém obtížnosti, klany a komunity a další drobný změny.
-
-
Bude reaper of souls free pro majtele diablo 3 nebo se bude muset koupit ?
-
V jednom Blizzard opět nezklamal - nastavil cenu 40$ a 40€. Už by tam mohli pochopit, že to není totéž. Na druhou stranu za dalších 500 hodin zábavy to stejně zaplatim..
-
-
no mne by zajimalo jak to vlastne je s US/EU servery u Starcraftu je jedno kde hru koupite jestli v korei v US anebo EU muzete hrat vsude jestli je to tak i u diabla pak nema smysl kupovat za €, ale rovnou koupit na US serveru a nastavit si pak EU aspon u Starcraftu to neni problem
-
-
U Diablo to taky jde. Problém je, že mam EU acc na kterym mam základní hru a postavy. Takže bych musel koupit znova D3+datadisk a ještě bych to měl prázdný.
-
-
Nemusis kupit novu hru, staci si nastavit server na US. BUdes si akurat muisiet spravit nove postavy.
-
-
-