Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejhorší na diablu je že vypada jak disneyovka, to je pak vsechna atmosfera v hajz..
    • D3 ma hodne barevny kouzla. JInak samotny prostredi a postavy moc barevny nejsou.
    • Ale no tak... Diablo 3 možná není tak temné jako D2 a už vůbec ne jako D1, ale na druhou stranu pořád je výrazně ponurejší než Torchlight, na nějž tu AFAIK dost lidí nedá dopustit.
  • ssd disk nepotrebujes,staci dobry pc,jedu naprosto bez fps dropu.
  • Já jen bych opravil cenu ... bude to za 39,99 EUR a za 59,99 EUR .... je to na evropských stránkách battle.net
  • smajdal
    Strávil jsem ve hře 0,5 hodin, takže se řadím mezi idioty, kteří musí furt vytahovat, kolik hodin ve hře strávili. *6*
    • 700hodin *1*
    • Já tam strávil 0 dnů 0 hodin a asi priblizne 0 minut. Kdyby náhodou taky chtěl někdo vědět. Je to užitečný, jak říká kolega.
      • Ono to je docela důležitý, protože to vypovídá o životnosti hry :-) Někdo to musí napsat, aby oponoval názoru, že ta hra jsou pro každýho vyhozený peníze :)
        • Tak, dřív stačilo hraju to, líbí se a nelituju. Co mi má přinýst počet hodin osobně taky nechápu, ať už to je třeba u téhle nebo jiných záležitostí, kde se podobný kravinky analyzují a lid se tím ohání. Samozřejmě je to ale každýho věc, já to považuju za módně zbytečnou informační blbůstku, ale na podělání to určitě není, takže pohoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit