Přejít na výpis diskuzí
Diablo III: Reaper of Souls vyjde 25. března 2014
19.12.2013 | Ladislav Loukota
88 příspěvků
-
nejhorší na diablu je že vypada jak disneyovka, to je pak vsechna atmosfera v hajz..
-
-
D3 ma hodne barevny kouzla. JInak samotny prostredi a postavy moc barevny nejsou.
-
Ale no tak... Diablo 3 možná není tak temné jako D2 a už vůbec ne jako D1, ale na druhou stranu pořád je výrazně ponurejší než Torchlight, na nějž tu AFAIK dost lidí nedá dopustit.
-
-
ssd disk nepotrebujes,staci dobry pc,jedu naprosto bez fps dropu.
-
Já jen bych opravil cenu ... bude to za 39,99 EUR a za 59,99 EUR .... je to na evropských stránkách battle.net
-
Strávil jsem ve hře 0,5 hodin, takže se řadím mezi idioty, kteří musí furt vytahovat, kolik hodin ve hře strávili. *6*
-
-
700hodin *1*
-
Já tam strávil 0 dnů 0 hodin a asi priblizne 0 minut. Kdyby náhodou taky chtěl někdo vědět. Je to užitečný, jak říká kolega.
-
-
Ono to je docela důležitý, protože to vypovídá o životnosti hry :-) Někdo to musí napsat, aby oponoval názoru, že ta hra jsou pro každýho vyhozený peníze :)
-
-
Tak, dřív stačilo hraju to, líbí se a nelituju. Co mi má přinýst počet hodin osobně taky nechápu, ať už to je třeba u téhle nebo jiných záležitostí, kde se podobný kravinky analyzují a lid se tím ohání. Samozřejmě je to ale každýho věc, já to považuju za módně zbytečnou informační blbůstku, ale na podělání to určitě není, takže pohoda.
-
-
-