Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to za to fakt dekuji !!! *11* Abych si hru prochazel nejdrive jako tutorial. Presne tohohle jsem se obaval, a ono to fakt tak je. *13* Dik za info.
    Diablo je klikacka, myslim, ze nejakej "10 hodinovej" tutorial fakt nepotrebuji.
    No nic, vidim to tak, ze ani po mesici, kdyz bude k dispozici demo, to asi ani nebudu zkouset. Jeste ze jsem za to nedal penize predem. Bych ted hodne nadaval.
  • *1*

http://cdn.roumen.cz/kecy/Diablo_-_22-05-2012.jpg
  • 8/10 je akurat az moc na to ze to robili 4roky ci kolko no nvm cakal som tak o 30-40% viac ale to chce cas asi mno co uz a tu logiku s legendary.set itemamy asi nepochopim nikdy ale neva asi to tak ma byt
  • A víte co?!... Já si počkám, až Diablo III zlevní, a pak si ho možná koupím... Sic to může být pěkná hra (ačkoli, čekal jsem zde na tiscali minimálně devítku, po všech těch hypech), zůstanu raději u dvojky, kterou znám a nedám na ní dopustit. Zkrátka i přes všechen ten hype a epičnost, nebo proto, že "Blizzard", mě to nějak holt neláká. Dám si Path of Exile, a budu na tom pomalu stejně, a ještě ušetřím... četl jsem recenzi, vyděl jsem snad všechny propagační videa... (r)evoluce se nekoná, není nad čím tesknit... zkrátka hra pomalu do tuctu... A flameři a spol, po****e se *4*
  • Myslíš SWTOR? *1*
  • Velmi prumerna recenze, ted nemam čas psát proč ale vrátím se k tomu zítra. Hodnocení je taky uplne mimo mísu, proč 8? V žánru je to jasná desítka. Grafika je to nejlepší co jsem za poslední dobu videl, omnoho lepší než treba starcraft 2. Jasne mohli by udelat super nabušenou grafiku s brutalnimi naroky na hw, jenže tohle je skvely kompromis mezi tim jak dobre to vypada a jake to ma naroky. Mužeme se bavit o zvolenem stylu ale za to se body nestrhavaji.
    A to rikam jako nekdo koho tenhle žánr vlastne nebavi a ani d3 jsem nedohrál protože mne nebaví, ale jsem objektivní.
  • fallout
    Já sem s Diablem3 až na nějakých pár maličkostí spokojený, ty maličkosti nebudu rozebírat už jenom z toho důvodu, že hra před pár dny vyšla a já vím že tyto nedostatky vývojáři jistě brzy odstraní... ostatně byli jenom sami proti sobě kdyby ne.

Takže jediná věc co mi na Diablu 3 vadí, je odfláknutý čtvrtý akt... hlavně teda prostředí ve kterém se čtvrtý akt odehrává. Čekal sem, že ve čtvrtém aktu přijde teprve to pravé peklo a na místo toho pomalu aby se člověk začal modlit v tom nebeském prostředí...
  • To už je dneska...stačí přizvat kamarádku na hraní v coop režimu...bejvá to i zábavnější jak singleplayer ))
  • Do pár let bude i po*no interaktivnější než hry *1*
  • Blizzard Activision si s pissalkama pekne vytřel. Recenze po týdnu a hodnocení 8/10? Nezájem. Naše tupé stádečko nám to stejně bude rvát z rukou. Je to přecejen jediná velká PC only hra od těch super kluků, co se o své fanz tak pěkně starají. Bezproblémový rozjed hry, super bezpečné servery, okamžité řešení problémů a dokonce i možnost si přividělat oficiálním šmelením s itemy.
  • Novej trend? RPGéčka (je jedno jaké) už za mě i levelujou? Opravdu si začínám myslet, že do pěti let tu máme hru kterou spustim, kliknu na -play- a ona se odehraje sama za mě...jediná moje interkakce bude stisk tlačítka -pause- (aby mi neutekla část příběhu) při potřebě látkové výměny
  • Danny_TheSavior_Vavra
    Je to kravina -> zahrajte si radši Skyrim, děcka!
  • rami.cz
    Me osobne se D3 libi, je to vyborna odreagovacka po hnusnem uceni na statnice *1*
  • Cahir
    Trola nelze uspokojit , je to jeho životní prokletí. *1*
  • Asharak
    -Jelikož to chtěl blizz zpřístupnit všem. A tak udělal normal verzi jako tutoriál, navyknutí si na herní mechanismy, objevení světa a přípravu na další obtížnost. Není to nejlepší ale ani nejhorší. Jinak je tam Hardcore mod, ale otázka je, jde vypnout při další obtížnosti?. Jinak je fakt, že hrát to 4x (3x) za každou postavu je pak trochu blee.
    (dávám to sem, už nejde nová reakce :))
  • Myslíš tím o 2 a čtvrt dne? *1*
    P.S. it's funny because it's true
  • Grindovanim na monstrech kterym neublizis?
  • Karle Vojtíšku,kdy se chystáš do podcastu?ty a Vávra jste nejlepší.
  • Ringwraith
    Tak bohužel to, jak se o sebe umíš postarat na netu nemá s vykradnutím zhola nic společného.

Viz mnohokrát opakovaná slova o session ID spoofingu.
  • Ano, všude tam, kde Activision poslal upomínkový balíček s pěknými dárky, slíbil world first whatever atd.
    Je jasné, že D3 nemá na 9 či 10/10 neboť ty jsou (měly by být) pro hry revoluční, řemeslně perfektně zvládnuté a bez chyb, ovšem jiné weby si dát méně nedovolí, protože by pak museli snášet vlnu kritiky, se kteoru se nechtějí potýkat.
    Tato stránka naopak věří svým čtenářům dost natolik, aby udělila pravdivé hodnocení. Přestože se tu najdou lidé, kteří se stejně budou pokoušet o flame a trolling, určitě to nebude jako u IGN, které si čte hromady rádoby gamerů, kteří se v době vydání velkých her typu Skyrim a D3 začnou všude ohánět hláškami typu: Ima gamer hurr durr D3/Skyrim a těší se, až vyjde Skyrim 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit