Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    To sem rád. Ale neboj se, nejsem krypl a umím se o sebe na netu postarat *3*. Ale jestli mám hru rád nebo ne nevím, jelikož tu není warez verze. Hold to musím risknout a recenze mi zase dala chuť koupě *6*
  • Tak mi dej nejakou radu, jak si to zahrat. Ale nejsis mi musis dat kod, bez toho kodu to nejde! ;)
  • Ringwraith
    Tak přepokládám, že systém konstantního levelování napříč obtížnostmi by v takovém případě neexistoval a Inferno by bylo zvládnutelné z fleku. Extrémně těžké, ale zvládnutelné.
  • EG dalo 8
  • Dag0
    možná i o 100%, protože by nezabili ani prvni potvoru
  • Trol.diskuzni
    Jj, ale to je v pohodě samozřejmě, nic proti tomu... Jen bych teda prostě radši něco jako D2 v současné grafice.
  • určitě někde nejdřív vyzkoušej, systém aktivních schopností je hodně podivný a dokáže hodně znechutit, u barbara to ještě jde, ale ostatní charaktery jsou hodně bodivné, co se týče boje....
    ad. obtížnost, nejde ze začátku změnit a pozor, na nejnižší obtížnost nemáš přístupných 70% předmětů ve hře...
  • 8/10 je hodne malo pre Diablo 3 to je hra ktora tu s nami bude este roky ;) Hociaky paskvil co ma 4 hodiny gameplayu to chyta 9 ci 10 ale tak moze to byt fuk cisla u recenzii stratili zmysel uz pred rokmi.
  • Asharak
    Spíš bych to viděl jako klady. Zápor patří dabingu (cain, sorcka), latenci, délce hry, možná příběhu, možná itemům.
    //a animace, zbraní, FAIL
  • Ringwraith
    Dobrý. *3* *14*

Tak ale zatím bacha při public hrách, tam probíhá to vykrádání. A vidím, že máš hru fakt rád, takže bych ti to vůbec nepřál.
  • Trol.diskuzni
    MSORPG = Massively Singleplayer Online role playing game

Jinak dík za tvůj pohled na věc, rád jsem si ho přečetl...
  • Ringwraith
    Tak jinak by spousta lidí začla na Infernu a přišla o, co já vím, 66%, herní doby.
  • Keďže som neočakával najlepšiu hru všetkých čias tak som spokojný a pre mňa to je tak 8,5/10 alebo 9/10 alebo niečo medzi.A určite nebudem hladať chybu v menu pretože sa mi nepáči veľkosť písma
  • Trol.diskuzni
    Obtížnost změnit nejde, pokud vím... navýší se až po každém odehrání hry.
  • Asharak
    Jdu si pro ni osobně. *3*
  • Veskoslav
    Těžší úroveň se otevírá dohráním lehčí úrovně.
  • Asharak
    To já taky :) Ty textury a modely bych taky rád viděl propracovanější *10* A navíc nechápu, proč neudělali ještě lepší nastavení hry, než udělali v SC2. ...teda chápu, není tu moc co nastavit *9* ¨

Ale pointa měla být v tom, že když vyjde hra, která není graficky dokonalá a hlavní pozornost má balanc postav, tak jí (grafikou) najednou všichni opovrhují. Resp. mění názor a chtěli by Crysis 3.
  • hehe, do zabugovaneho konzoloveho zaklinacka sa nemoze pod*ebavat co? To len jebliny mozu mat tisic komentov na Skyrim a D3
  • je k dispozici demo, kde si mužeš zahrát první 2 hodiny hry
  • Rozmýšlal som podobne. :)
    Ale Akt 4 bol sklamaním aj pre mňa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit