Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to musí být teda pěkná srajda, když to dostalo jen 8
  • no, snesl bych pro nejlepší díl serie i víc, hlavně když treba ta hra, jak se to menovalo ? skirm, nebo nak tak, prostě naka ta FPS RPG suxarna měla 10 nebo kolik OMG...

jinak za mě D3 10/10, lepší hru jsem v tomhle století nehrál zatím
  • Trol.diskuzni
    V ideálním světě nic... V realitě docela dost, neb to výrazně ovlivňuje zážitek ze hry.
  • něco převratného přece jen přínesli, lagy v singlu
  • Ringwraith
    Recenze hodnotí hru. Vykrádání se děje ve hře.
  • zatim a asi navždy *3*
  • jindra.veliky
    nejakej jeho nazor na D3 by se hodil *4* snad se o tom vypise aspon na blogu, byla by sranda *14*
  • Trol.diskuzni
    Však počkaj, příjde TES MMO a všichni se z toho po*ereme - hráči z bugů, komunita z pracovní vytíženosti se záplatami a Howard štěstím, že si zase namastil kapsy... *3*
  • Prostě jako všechny hry od Blizzu, dobrá řemeslná práce, ale nic převratného. 8/9 si tahle hra zaslouží.
  • Co má vykrádání společného z recenzí?
  • jindra.veliky
    kdyby aspon nechali nasrtoje pro moddery....ti vzdycky vsechno napravi, bethesda by mohla vypravet *5*
  • Trol.diskuzni
    V každém případě Vávrův článek tato diskuze určitě netrumfne... Což jsem avizoval už před několika měsíci. *4*
  • Hairy_Ass
    No, ty záběry z tajné úrovně trochu připomínají styl prvních Poldů. *4*
  • jindra.veliky
    zatim jen princ...trochu by ses měl venovat zahranici *3*
  • Hairy_Ass
    A jé. *1*
  • Pokud to bude stejně zábavné jako Polda tak proč ne. *9*
  • Trol.diskuzni
    Jj, tím se ta hra u mě odepsala... nainstalil jsem D2 se ScreenRes patchem a jsem spokojený.
  • No to si piš že se to zvrhne, už su tu. *1*
  • Miserius
    Nabidne ti 10x delsi hraci dobu, dejme tomu hlavni pribehovou linii maji oboje na stejne "urovni" ale tim diablo konci, skyrim zacina (a nez zacnete rikat ze vedlejsi Q jsou o hovne, Valce o Skyrim, spousta "cechů" atd, tomu nerikam bezny, suchy vedlejsi Q). Diablo asi za par mesicu nabidne pvp areny...supr teda no, 9 let delaj takovouhle chujarnu a stejne nevydaj vse... Always online ? Tak na moje penize zapomente, takovehle hry jsem si chtel zapnout na notasu na chajde po vecerech např... Pokud budes rikat ze diablo nema jen jednu class, Skyrim taky muzes behat jako melee bojovnik, wizard atd, jak tady tak u Diabla bude herni zazitek az na par vyjimek jen o jinym boji...
  • jindra.veliky
    na nekterych screenech me grafika fakt dostava...takovej Polda od Blizzardu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit