Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Souhlasím.

Chytře napsané. Dlouholeté zkušenosti autora se dají z textu přímo cítit.

Jinak předpokládám, že to bylo psáno předtím než začal bordel s vykrádáním atd.?
  • Hairy_Ass
    Tak myslím, že hodnocení adekvátní, takže snad se to tady nezvrhne... *1*
  • Odpověděl jsi si sám ;)
  • po zaokrúhlení by to na tých 8 vyšlo, bohužiaľ v tomto prípade neplatí "kráľ je mŕtvy, nech žíje kráľ", uvidíme čo na to Runic Games
  • Tleskám, opravdu, ale opravdu moc pěkně napsané. Tvým trefným názorem se mi na tváři vyloudil úsměv .-) Kéž by, bylo více takových pěkných a slušných reakcí na games.cz

Váš Werdes
  • Šalamounský, hateři i fanboyové budou spokojeni, neutrální jedinci jakbysmet, recenze dobrá, hate alert klesl o pár bodíků.

Za sebe bych dal i míň, ale to je věc vkusu každýho z nás.
  • Proč každy recenzent piše jen o klikaní?? Když to není vubec pravda...protože znaly hrač už od prvního dilu používa shift....vubec to neni o klikaní aby někomu upadl prst
  • Cahir
    Hele já nejsem zrovna ten nejlepší člověk na obhajobu Skyrimu. *1* Mám k němu hooodně výhrad... Ale jestli jsem za dobu v něm strávenou něčeho potkal minimum, byly to právě bugy.
  • Trol.diskuzni
    No právě... Od nich ceny do podcastu nejsou.
  • To bude tím že Activision nemá v ČR pořádnýho vydavatele...
  • A proc si skyrim zaslouzi vic nez diablo?
  • Trol.diskuzni
    Já jsem mu chtěl dát též 12/10 tady, ale bohužel mi to systém neumožnil... Takže jen 10ka. *3*
  • Trol.diskuzni
    Jaký hate... Skyrim nebyl sesazen, všichni jsou spokojeni. God bless Bethesda!
  • Tobě ten Skyrim vlezl řádně do hlavy. Už jen za to jak tě se*e bych mu dal 12/10 ;-)
  • Cahir
    Nastoupil Král (ještě k tomu znuděný) a rád by věděl, jaké jsou zápory. No tak poddaní, služte!
  • Trol.diskuzni
    A Skyrim byl přelomový v čemže? I ten bugfest už přece předtím předvedli hned čtyřikrát...
  • Let the hate begin!
  • Trol.diskuzni
    Mno jo, holt tady někdo nebyl dostatečně motivován...
  • Miserius
    No a? Patche tu od toho jsou. Mozna si 10 nezaslouzi, ale 9.5 trebas jo, a stopro vic nez Diablo! Pokud to beres tedy tak, ze hra se hodnoti hned po vydani v tom stavu jak vyjde (kdyz se ti nelibi patche) tak Skyrim -8, Diablo -3
  • Cahir
    Nikoliv, vzhledem k tomu, že recenze Diabla 2 a Warcraftu 3 se taktéž pohybovaly kolem 80%...

Blizzard přelomové hry prostě nedělá. Kultovní možná, přelomové nikoliv. Stejně se z D3 opět stane nejhranější hacknslash na několik let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit