Přejít na výpis diskuzí
Diablo III - recenze konzolové verze
13.9.2013 | Miloš Bohoněk
379 příspěvků
-
ÁÁ pan pleskoslav začal naklikávat mínuska a pluska. Zřejmě teď mění IP adresi jak divý, aby mohl vytvořit falešnou představu o tom že lid z jeho názorem souhlasí. Mno pro nositele pravdy to nic neznamená, každé mínus mi jen dokazuje že mám pravdu. *5*
-
Krasne prirovnani pane TheGGG s tim Ikea nabytkem jste me dostal. Kupoval jsem si tam postel a odesla po mesici...
-
Ano. Tady je diskuze o Diablu III a jeho konzolové verzi. Takže nevím, co sem sere GGG, ty a ještě jeden pseudonick nějaké pitomé konzole vs pc. To si táhněte někam jinam....
-
Jak se rozpadají tvé chatrné argumenty, stejně snadno jako domeček z karet, začínáš panikařit. Urážíš a napadáš jiné lidi, ale tvůj malý kult uctívačů už tě opustil. Jsi zlomený stařec jehož celoživotní pravda se rozpadla jako nábytek z Ikei po pár dnech používání.
-
*7*
-
Ano vzdy musi mit prvni a posledni slovo. Prosimte nauc se prijmat nazory aj druhych. Nejsi tu sam.
-
Ty se nauč prvně česky;)
-
ani bych nerek, mam doma PC a xbox a ps2, a dlouhe leta jsme delal v herni firme, vim jak to chodi, takze si s kecickama o komunismu a tak dále muzes pusinknout prdku.
-
V otřesném ovládání, šíleně sp*aseném do nehratelné podoby. Bez modifikací nehratelné.
-
YES , uz to vidim delsi dobu . Veskoslev vzdy zacina urazet lidi co se snazi vest diskuzi na urovni.
Tito lide maji vetsinou pochroumanou mysl, snazis e na sebe upoutat pozornost za jake koliv situace.JA bych doporucoval vsem slusnym lidem aby nanej nereagovaly. On proste neprijme jiny nazior nez ma on. -
Souhlas, hrát na konzolích to je jako pít Ambrozii, hrát na pc, to je jako pít... mno to ani nechtějte vědět.
-
Ve vsem? Cena, DLC, krasna edice se vsim moznym uz v zakladu, a po snadne implementaci neoficialniho patche o mnoho lepsi vizual..staci?
-
ano, kradu já, kradou všichni. Typická pochroumaná pcčkářská morálka
-
Mám PS3 vole.
-
Podle sebe a své rodiny soudím tebe? Příteli, komunismus dávno skončil, alespon formálně. To, že žije v tvé hlavě a proměnilo se v nenávist vůči úspěšným a bohatým korporacím, jakými jsou bezesporu Sony a Microsoft, je jen smutný fakt každodenní reality. |Být tebou to ale moc nerozmazávám, není se čím chlubit.
-
Neotravuj a piš si dole sám se sebou jak debil;)
-
Pan TheGGG ma zas pravdu. HRy z konzol na pc jsou v drtive vetsine jen odrezek perfektni konzistetni hry . PC hraci (zlodeji) dostavaji diky par firmam ochutnat , bozske sémě co zivi konzole.Uz hodne lidi prozrelo kdyz hralo hru z konzol, kdyz videly ten potencial a kam se ubyra vlastne budoucnost hrani. Hned sli kupovat ps3 .
-
Urážky jak ze základní školy, mno možná by si s tebou měla promluvit školní psycholožka *3*
-
Ano, "slušná diskuze" pod přísným dohledem mocipána pleskoslava
-
Problém je v tom, že PC chudáci jako ty ani ve snu NEVI, co je to mít na něco sto chutí. Můžou mít maximálně na něco 18 chutí, jsou totiž geneticky limitováni.