Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi jste jak mogoři, všichni byste chtěli hrát na ráz a najednou a na to ty servry nejsou stavěný u žádný hry na světě! Servry mají bohužel své limity, a více lidí to tam nepostí!
    S pozdravem! *8*
    • :D
  • Error 37
  • tak koukam, ze z jednodenniho vypadku to najednou nejelo ani v nedeli a kazdou stredu - ovsem pokud to v tu stredu byva rano- pak se mi to zda vcelku ok, to ze se pripoji hodne lidi a nejde hrat - to je ovsem zly , ja vetsinou hravam vecer *9*

    Lexx, Ome, Andy
    Ze by to bylo az tak spatny? Je fakt, ze Wow me proste chytit nedokazal, i kdyz jsem to nekolikrat zkousel, ale diablo2 se mi libilo moc...jako takova jednoduche odreagovacka na par odpoledni, velmi jednoducha, ale diky tomu maximalne relaxacni (dohral jsem to za vsechny postavy, ale jen na tu prvni obtiznost - nejak jsem pak nemel motivaci to kvuli predmetum projizdet znova na vyssi obtiznost)...
    Myslite, ze bych mohl byt zklamany, kdyz od toho zadnou extra hloubku a propracovany svet (ala Skyrim, Mass Effect) necekam? Prepokladal jsem, ze trojka je v tomhle stejna, akorat ma hezci grafiku atd.. prece diablo2 taky nebyl zadnej revolucni umeleckej titul.. bylo to jen prijemna oddychova arkada...
    Kurna , trochu jste me zvyklali, hrozne kratky a tak... ale prece jen nez se to probehne na tech 5 povolani (i kdyz zase to asi pojedu jen na normal) tak to nejakou hraci dobu udela? navic ty posty tady o tom, ze na normal mne zadny zajimavy vybaveni nepadne jsou trochu demotivujici... ve dvojce sli diky horadickove kostce udelat celkem zajimavy veci ...
    • No pokud hru budes hrat za vsechny postavy a dohrajes to alepson na NM obtiznost, tak to na par dnu urcite vystaci, nicmene me hra uplne otravila po skoro dohrani 1 postavy na NM obtiznost, proste nemam opravdu motivaci dale pokracovat, vse je jednotvarne chude, sem tam ti poadne Rare item z bosse, ale legendarni item ti padne jen na inferno obtiznost, nebo bys musel mit z prd*le kliku.
      Pak ale mas moznost si legendarku koupit na aukci za nehorazny goldy, coz se ze hry stava farmeni goldu a dostanes se uplne jinam nez jsi puvodne chtel v D3 je proste videt , ze hra je delana na farmeni po vzoru WoW coz je uplny hnus . A kdyz k tomu prictes delku hry mas vymalovano je to rychlokvaska jako bejk, ktera vsak nese svoje ovoce a blizzardovci si mnou ruce jak to zase vsem natreli.
      Proste pro me osobne absolutni propadak a zklamani roku.
      • No co takhle trochu nezkreslené info, od hatera to vždy vyzní jak propadák roku.

        Hra ti na normál obtížnost na jednu postavu vystačí cca na 20-30 hodin. Je to těžký soudit.. já hrál 25 hodin, Diabla jsem sejmul na lvl 32. Neprocházel jsem kompletně celou mapu.
        Te kdo říká, že nemá motivaci hrát dál a přitém se nahrál D2 hell atd kdovíjak dlouho, tak bych jeho názor nebral extra vážně. Lexx tu je jako hater číslo 1-3 .. Propadák roku atd. TO není objektivní shrnutí pro člověka, který uvažuje o koupi. Samozřejmně Fanboi ti to vychválí do nebes. No, itemy padaj stejně jak v diablu 2, čili random drop. Mně už padla i legendárka pro lvl 44 a druha pro lvl 57. Hraji začátek inferna. Ale ani jeden item mi nepadl na tuto obtížnost. Je to opravdu random. BTW v D2 si musel grindit jak pařez, aby ti ti taky něco droplo. Proto AH je vítaná. Protože když tobě padne něco, co se ti nehodí, dá se to slušně střelit na AH. je to směnej obchod. item nizší než 60 lvl, čili max. lvl se dají pořídit od třeba 5 k goldů, což není problém. Income peněz ve hře je veliký a jejich spotřeba také.
        U hry by ti teoreticky mohl přidržet i crafting, který v D2 nebyl. Děláš si vlastní gemy a armory i zbraně. Samozřejmně s random statama. Nikdo tě prostě farmit a používat Ah nenutí, je tam pro ty, kteří prostě chtěj obchodovat a já v tom problém nevidím.
        Díky ní, jsem mohl aspoň nějak začít hrát inferno, protože jsem bez výbavy na něj neměl. Hell se dá dohrát s gearem, který není nějak uber.. ale Inferno je tady pro čistě hardcore hráče. Ano je to gearcheck.. ale o tom byla každá hra a i D2.

        Zkus si někde sehnat free pass na vyzkoušení.. aspoň pro obrázek. I když ta krátká část toho mco neřekne. JInak doporučuji se podívat na Fightclub 80 tady na games. kde se D3 rozebírá.. a dával bych tomu větší váhu, než tady téhle diskuzi.
        • Ja urcite nejsem nejaky hater, ale jednoduse u me prevazuji minusy nad plusy. Asi jako hlavni minus bych jmenoval tu replayabilitu, ktera se mi zda, ze neni takova, jako byla u D2. Monster je hrozne malo druhu a jsou kazdou hru stejne, s vyjimkou zmeny abilit u zampionu/bossu na vyssi obtiznosti a to mi proste nestaci. D1/2 melo od kazdeho druhu 4 varianty, navic casto s urcityma special abilitama ( normalni monstra ) a kazdou hru se to menilo. Lokace jsou taky ze 70% uplne stejne, jen s obcasnou zmenou par dungu, questu, rare bossu. Ocenil bych i nejakou lepsi customizaci postavy, ne jen pitomy barvy. Zacal jsem dokonce pouzivat AH, protoze uz jsem mel na sobe crapy a na nightmare jsem mel moc malou dmg ( ze 600 dps mam ted 1200 diky tomu a uz to zase lita stejne jak na normal ), takze obchod tam bohuzel potreba je, kdyz se clovek s tim nechce patlat a nema extra haluz na drop. V souvisloti s tim jsem tam nasel dalsi fail, co mi dost vadi a to je, ze kdyz neco prodam, tak nevim co to bylo, nemuzu se podivat na staty toho itemu, vidim jen nazev, takze nemuzu odhadnout ceny podle rychlosti, s jakou se prodavaji a davam vsechno pod cenou, pac jde naraz mit v aukci jen 10 itemu, coz je hrozne malo. Co me dale nakonec obrovsky zklamalo, byl pribeh. Uz jsem vedel jak to dopadne a jak se to bude dal vyvijet jen podle videa na konci druhyho aktu. Sice vazne nadherny cinematics, ale uz nevyvolaly zadne emoce, jako treba u dvojky. Na druhou stranu lore a rozhovory me skvele bavily, hrozne se mi libi znicitelnost prostredi/monster, detaily v interierech/exterierech taky parada. Kouzla a system run si myslim, ze je krok vpred a proste to byla velka zabava na prvni dohrani, ale s kazdou dalsi hrou jsou ty skoky v atraktivite milove vetsi a vetsi. Inferno chci ale jeste videt, uz jen pro to challenge se spoluhracema. Budu se ale casto pravdepodobne hodne premahat.
          • Pardon za odstavce, jestli to nekdo resi
  • Jak moc jsou ty vypadky serveru zly? Hru teprve planuju koupit a podle zdejsi diskuze se zda, ze to kazdy druhy den nefunguje... Byvaji ty udrzby v nejakou rozumnou dobu (rano, poledne) nebo to nebezi i po vecerech? dik
    • Dave, lagy jsou hlavne pri nalogovani, ale behem hrani to obcas laguje nic ,ale co by te omezovalo v hrani, horsi vsak na teto hre je, ze hru proletis za par hodin a jsi na konci, obsah je opravdu velice chudy, rozmanitost itemu je prakticky nulova, vsechno vypada podobne, jak jsem jiz psal, dohral jsem hru na 3 act NM obtiznost a ve hre nemam zadny duvod proc pokracovat, navic aukce "dalsi skvelej napad od blizzu" ti vlastne postaci k tomu, ze kdyz ti nic nepadne, coz na nromal urcite ne, tak si vse koupis tam, takze opakovatelnost hrani ta tam ... samo fanboyove ti budou tvrdit, ze hru musis dohrat na inferno a podobne blaboly, ale na to ze tahle hra se jmenuje Diablo 3 bych od toho ocekaval daleko vice, nez jen narychlo udelany beckovy titul.

      Pockej si radeji na Grim Dawn od tvurcu TQ vypada to podstatne lepe nez zklamani roku zvane D3
      • Koupis? jako poradny predmety tedy o dost lepsi nez ti bezne padnou stojej klidne 10.000.000 goldu to nez nazbiras tak ti to snad padne samo *1* a ikdyz se poohlidnes po nejakem levnejsim za 1M (ty drazsi stoji kolem 80M) tak si zpocitej kolik itemu na sobe mas a jak dlouho ti potrva nez tolik goldu vyfarmis...
        • Na rare pedmety ti staci par tisic, ktere kdyz nebudes strkat do nesmyslneho crafteni mas hned. Apropo to tvoje farmeni si strc za klobouk, Diablo jsem nehral proto, abych farmil goldy. Hra je opravdu beckova jak poleno a nic na tom nezmeni ani neustale kriceni fanboyu jaky ze to je skvost.
          • To je jako říct že na auto ti stačí pár tisíc.. ano stačí, ale budeš li chtít lepší, musíš si připlatit.. za pár tisíc si koupíš max věci do levlu 45-48... pak ceny stoupají.
            Ty máš jen mindráky z toho, že ti nepadla ještě legendárka a že nemáš hned všechno :)
            hatere
            • Vzdyt mate pravdu oba dva :D
            • A neměl D2 Lord of Destruction taky jeden akt ? za litr a více... Já nevím co furt meleš, ale ty si chceš jen stežovat a stěžovat. Klidně se vysměju znova. Protože takovou kritiku jakou na tu hru hazíš si to nezaslouží. Já tady neplácl nikde že tomu dávám 10/10, ale rozhodně to není propadák roku jak tu tak behementně tvrdíš. Malé lokace ? Možná o kousek menší než ve dvojce.. záleží jakej akt. Málo itemů ? Ehm to říkáš ty, kterej nedohrál ani NIghtmare ? Co víš o ostatních itemech.. když aukce je přecpaná k prasknutí. vypadají stejně ? Jasný.. někde se najdou se stejným lookem, ale ja na sobě vystřídal už tolik věcí a každá se nějak lišila. Prostě jen výkřiky do tmy od tebe. Potřebuješ si vylejt zlost ? Na DIablu zrovna ? oká. .to můžeš, stejně je to bezpředmětný. Z těch argumentu co tu vykládáš není ani jeden validní. Ok, je to tvůj subjektivní dojem, ale vydávat to za ten správnej názor je do nebe volající. Možná to není hra jakou si ji chtěl, ale rozhodně to neni odpad.

              Grafika ? Grafika interiérů konečně nějak vypadá a není to jen podzemí lsoženo z kostiček. grafika characterů ? Teď vážně nechápu, jak to můžeš přirovnat k wowku. To už bych víc řekl, že grafika prostředí je víc WoW like. Ale char je detailní a s WoW nemá nic společnýho..

              Závěrem, každej má právo na svůj názor, ale tvůj je čistě HATErskej a není na něm nic objektivního. A tací loosři s mindrákama to prosazujou zuby nehty, bez normálního pádnýho argumentu. Viz Srovnání s možným datadiskem D3 a D2 datáčem co byl.. To se ti totiž povedlo... největší joke ever.. a až tu bude někdo zase chtít objektivní názor a poradit při koupi hry, Velkým písmem uveď, že tu hru nesnášíš, ale že nemáš argumenty..
              btw jelikož si to nezmínil nahoře, tak to nerozebírám ani tady.. ale myšleno je připojení. To jediný chápu.. zbytek ne, pře to je výplod chorýho mozku, kterej se chytil davu..davu haterů..
            • Jo jiste mam mindrak z toho ze mi nic nepadlo, nenech se vysmat prosimte , ja mam spise hruzu z toho jak dokazali zmrsit hru, ktera byla fenomenem, jak v blizzardu obratne naservirovali tuctovku stadu, ktere jim za to jeste tleska a blahem div ne chrochta.

              Podivej se prosimte jak hra vypada, zadne rozlehlejsi lokace, zadne poradne itemy, vsechno vypada stejne bez spetky kreativosti a napadu, ktere by ladily lidskemu oku, kdyz si postavu priblizim, tak nevim zda se mam smat ci brecet, kazdopadne Diablo nikdy nebylo o grafice, ale tento WoWstyle je opravdu hnus, alespon ze prostredi vypada lepe i kdyz klaustrofobicky moc linearni a male a to jde ruku v ruce s celkovou delkou hrani.
              Jak jsem jiz psal je to prehypovana tuctovka obalena do kabatu pod nazvem DIABLO, ktere s timto paskvilem defakto ani nema nic společného, vsechno pekne zabaleno a naservirovano pod nos jako pozlatko, ale kazdemu normalne smyslejicimu hraci musi byt jasne, ze tahle hra je jen zlatokopecka dira, zadny herni skvost, jenomze ty jsi ve stadu, takze chrochtej nadale nad tim jakovy udelal blzzard genialni kousek a prijd mi zase nekdy povykladat o tom jakova je to perfektni hra plna obsahu, třeba az vyjde dalsi dadadisk s 1 hratelnym actem a 20 itemy navíc, vsak to bude zase jen za litr tak co …
              .
          • Nemůžu tu civět stranou, když je tu další, který dohrál act 3 NM a už dává rozumy.
            Když se podíváš do aukce, tak mraky itemů jsou drahý jak cyp.
            Já monk 60 hledám 1handu a s 650 dps- mám ted 580 dps.. stojí od 150 000 do 250 000 tisíc... ale na level 60 jsou onehandy s DPS i 1200 + a ty stojí od 1 + a výš třeba. Tak neříkej že aukce ti to všechno ulehčí.. Aukce je pro ty, kteří nemajo luck na drop, ale maji peníze.. Něco za něco.. tvůj přehnanej "kritismus " je orpavdu už fádní.
      • D3 bych oznacil jako takovy mini-wow 4man raid :D
    • Dostanu mraky mínusů teď.

      Hraji od vydání. Za tu dobu když nebudu počítam přímý start.. 1-3 dny poté, takmne osobně hra spadla 1x. lagy mám jen po nalogování do hry prvních 20 vteřin.
      A údržba byla včera a značně se jim prodloužila. Ovšem krom včerejška jsem toho nahrál víc než dost. Takže je na tobě, jestli jsi ochotnej sem tam vydržet jejich údržbu, než to fixnou na 100 pro.

      Ještě pro Info. Já to píšu jako někdo , kdo s hrou nemá problém a náramně se u ní baví.
      Hater napíše jak je ta hra hrozná atd. Ale vše kvůli jednomu dni, kdy jim hra nešla.. Bohužel, nemají real life a nic jiného napráci, než jen čekat kdy se lognou :)
      • No tak treba zrovna ja jsem si chtel zahrat po 5 dnech, kdy jsem na to nemel absolutne po nocnich naladu a nejelo to 20 hodin. Navic, kdyz clovek zjisti, ze je to jen diky prijebanymu AH, ktery stejne nepouzivam, tak jsem to mel sto chuti blizzardu omlatit o hlavu.
        Tak jsem si alespon vcera ulevil a trosku zakritizoval. Ve skutecnosti to neni tak spatna hra, ale cekal jsem mnohem vic. Uz te firme neverim, od vydani W3 je pro me v kopru.
      • diky, tak jestli byla odstavka jednou (vcera), tak to nema smysl resit.. tady podle te diskuze to skoro vypada, ze se neda trefit chvile kdy to zrovna jede... *1*
        • Nejelo to v den vydani, prakticky vubec a ted posledni nedeli odpoledne az vecer, pravidelnou udrzbu mivaji ve stredu mela by skoncit do 11h, ale nekdy se jim to protahne. Ovsem vcera to nejelo jen kvuli udrzbe ta zkocila dopoledne, nejelo to protoze Blizzard na konci mesice dodal do obchodu dalsi (do te doby vyprodanou) davku krabic s hrou.... A pak taky to nejde kdyz ma clovek vypadek netu, ze se to casto nestava? Ne ale jako na potvoru co jsem si koupil DIablo mel jsem doma uz 4 vypadky. *11*
  • Osobne nechapu, proc Blizzard neudelal dva rezimy, online a offline. Pro kardy by si hrac zalozil jinou postavu, online jako ted a s offline by clovek nemohl hrat coop, pvp ani obchodovat equip. At si offline kazdy cheatuje, jak chce. Lidi by byli spokojeni, protoze by meli moznost si zahrat, kdyz by se nemohli dostat na server. Stejne by drtiva vecina hrala online. Podle mne si tim tahem "jen online" dost poskodili reputaci a nemaji z toho vubec nic.
  • Tak jsem včera přišel domů a nešlo to.
    Díky tomu jsem si aspoň udělal mraky jiných věcí, které bych neudělal, díky hraním Diabla.
    Neříkám že error 37 je super, ale to se vážně každej z vás může potentovat ? Ta hra Vám neuteče, jen si jeden den nezahrajete a co ? Příjde mi, že nejvíc rejou ti, kteří jsou na tý hře nejvíc zavislí.
    • LOL. Tak tohle je fakt až nezdravě pozitivní přístup. Nevím, jestli se na všechno koukáš jen z tý lepší stránky, ale pokud jo, tak si asi šťastnej člověk. Kdyby ti třeba v obchodě prodali zkažený potraviny, ale ty by ses chtěl najíst, protože bys měl hlad, taky by sis dokázal říct no co, aspoň zhubnu? Nebo to, kdy máš na co nárok, toleruješ jenom Blizz?
      • Jestli to byla reakce na mou personu tak je to chudej příspěvěk.
        Nevím proč stále srovnáváte životně důležité potřeby jako je strava s hrou.
        Jsi ubohej. A čím mín lidí jako ty bude ve hrách , tím líp.
        • Aha, takže jsem asi píchnul do vosího hnízda co? *1*
          Ano, byla to reakce na tvůj příspěvek (podle těch šipek to je snad poznat). Mě jenom zajímalo, jestli se na všechno tváříš takhle pozitivně a vypadá to, že v kritice Blizzardu nic pozitivního nevidíš. *1*
          No jak chceš, jdi si hrát Diablo, pokud ti právě běží a až ti zase nepude, alespoň budeš mít čas si třeba přečíst zase nějaký článek na games.
      • u potravin si zkontroluju datum spotreby, stejne jako si u hry co si kupuji zjistim, co je vubec zac. a pokud technicky funguje na principech mmo her, at uz to je mmo, nebo jen singl hra, tak s necim takovym musim pocitat, nez utratim svoje penize. pokud utracim penize a ani pomalu nevim za co, tak je chyba na jine strane. a o jakych narocich to mluvis? precetl jsi si vubec smluvni podminky, ktere si odsouhlasil pred prvnim hranim?
        • Ano, datum spotřeby je pro mě závazné a je mi jasné, že prodejce by toto posvátné číslo nijak nefalšoval, jen aby sám sebe obohatil...
          Ale o to vůbec nejde. Jen mi přijde absurdní, že jsou věci (situace), kterým se to dá odpustit (Blizz) a věci, kterým se to odpustit moc nedá (asi vše ostatní).
          A jinak nevím, jak jsi přišel na to, že jsem něco odsouhlasil před prvním hraní. Jen jsem si četl článek o Diablu nezávisle na tom, že bych tu hru hrál, a pobavil mě přístup tohoto "hráče".
        • A ty sis je precetl? Opravdu *1* ? Co kdyz tam je (nebo priste bude), ze pokud v aukci neutratis 100 dolaru rocne tak ti ucet zrusi tak budes chrochtat blahem? A co kdyz jsem si je precelt a nesohlasim s nima muzu rozbalenou hru vratit? ne ne a ne a ne proste nechat si sr*t na hlavu, je tvoje kredo nastesti ne vsech
          • popravde, neprecetl, jako u kazde hry :) ale neco mi rika, ze podobne "male" porodni vypadky si tam blizzard proste pojisti nejakou vetickou, takze o tom na co mame pravo bych radsi pomlcel. ono je celkem fuk, jestli jsi je precetl, hru jsi koupil a podminky odsouhlasil, ted tu brecet je trosku pozde ...
    • Tak jsou lidi co si koupi hru aby ji hraly a ne aby jim hazela errory jen z duvodu ze se musi SP hra logovat na servery. proste jsou lidi co si nechaj sr*t na hlavu takovy ti splachovaci.... no zaradil ses no kazdej jsme nakej *5*
      • oni ti splachovaci mozna na rozdil od vas nasranejch pochopili, co si kupuji za hru. neni to sice klasicke mmo, ale technicky to funguje na stejnych principech ... a svete div se, ono to prinasi stejne porodni bolesti, jake kazde nove mmo. ja s timdle proste predem pocital, nez jsem dal blizzardu sve penize ... nerikam, ze me to vcera potesilo, kdyz jsem po 3 dnech mel konecne volny vecer na hrani diabla a neodehral ani minutu. ale jak rikam, s tim jsem proste pocital. pokud nekdo utratil penize za diablo 3, potvrdil smluvni podminky a ted tu breci, tak pravdepodobne ani chudak nevedel, co si to kupuje za hru ...
        • Jenomze oni s tim maji takove problemy jenom kvuli bezcennymu AH, bezcennymu global chatu a bezcennymu facebuku misto friends listu, jinak by to ani zadny maintenance/shutdowny prakticky nepotrebovalo.
          • o bezcennosti toho co zminujes bych treba i souhlasil, to nic nemeni na veci, ze takove problemy se dali ocekavat ... klidne me dejte minusy, ja tu neobhajuju blizzard (imho wow je nejhorsi mmo na trhu, i kdyz ho hraje nejvic lidi). pokud s timdle nekdo nepocital, tak by si mel priste dat vetsi praci a zjistit si o te hre vice informaci, nez utrati sve penize.
            • Ja tech penez ale, narozdil od jistych decek tady, nelituju
      • Kam jsem se zařadil ? BTW ta hra nemá omezenou životnost.
        Rok má 365 dní a jeden den teď nešlo Diablo a mluvíte tu o s*aní na hlavu ?
        Taky nejsem zrovna unešenej, že se to hraje Online. Ale tak máte snad život a jiné aktivity když diablo zrovna nejde ne ?
        Ještě teda ze strany Blizzu. Kdo Vám kálí na hlavu ? Se svým produktem si můžu dělat co chci a jestli se to lidem nelíbí, tak ať to nehrajou. NIkdo Vám na hlavu nekálí. Je to jen na nás, jestli to budem hrát a ne. Dnešní trend je takový, že 80 % lidí si to crackne a jede. Kde pak mají zisk ? Nechci obhajovat DRM, ale byl to logickej krok, bohužel. A kdo za to může ? Piráti a neříkejte že ne. Umínuskujte mne, je mi jedno kolik toho bude, je to stejně ubohý. Když se objeví fanboi, je tu hafec ---- , když se objeví hater je to to samé. Ubohá to společnost.
  • Jedna z nejvetsich a nejbohatsich hernich firem na trhu a dovoli si vydat tento smesny paskvil s nicotnym obsahem. Zabugovany a lagy k tomu.

    D3 - je na cele care absolutni zklamani, vysmech ze strany blizzardu a navic totalni pohrdanim hracu ...

    Jak uz nekdo napsal nize, vzali 2 vyvojare k tomu pripojily uklizecku a developera z wow a za 6 mesicu vydali tento paskvil.
    • Ono ani tak nejde o to, jestli jsou nejbohatší nebo ne. Ale já se strašně divím, že firma, která tolik let provozuje WoW, se nedokáže vyhnout naprosto stejným problémům, které určitě řešili i při spouštění WoW a tudíž všechno tohle už znají. A i ten prvotní nápor při spuštění museli očekávat.
      • Pod tohle se musím podespat. Jako já to spláchnul. V době vydání jsem byl marod a neměl jsem náladu na nic. Ale druhej den po vydání ta hra už šla bez problu se lognout.

        Bohužel mne taky dost překvapilo, že po tom co provozují WOW pro miliony lidí.
        SC2 a hlavně celej battle net jim na tom jede, tak nebyli dsotatečně připraveni.

        Ale tohle už asi není jen případ Blizzu. KDyž byla closed beta pro předobjednávky GW2, tak taky museli mít přesný číslo, kolik lidi bude v betě ne ? A logovac problémy měli stejně.
        Dneska to každej podceňuje, nebo nechce zbytečně vynaložit větší úsilí, než pokladaji za nutné.
        • Problém máme jinde, oni vědí kolik lidí bude hru hrát, ale nevědí průměrnou dobu hrání. Čím dále tam jednotlivý hráči budou tím víc jich tam současně bude, na opak to funguje stejně. Takže teď budou dokupovat pc na další servri, aby jim to jelo plynule. Do konce června nebude po problémech ani vidu ani slechu, a všichni budou spokojeně hrát :-)
          S pozdravem!
    • Ano kazdy si mysli ze u nejvetsi herni firmy bude logicky pracovat nejvic programatoru ale 70% ji tvori markrtingove oddeleni o ten zbytek se s programatorama deli ucetni,personalni,uklyzecky, vratny, atd. takze tech par programatoru to proste nezvlada
      • Jejich čísla mi nezajímaj. Nemám představu kolik uklízeček pracovalo na Diablu.
        Ale jsou to trapné kometáře, které se opakují již od včera.
        S tím wow a uklízečkama.
    • A ty závidíš že jim hru udělala uklízečka.
      Kdežto ty rakotovej inženýr si nevydal ani svůj Tetris.

      Njn hold, někdo umí.. druhej jen čumí...
  • Oprasime kalachy a jdem na blizzard ? Muzem to vzit rovnou i kolem EA...
    • No proti tomu co posledni dobou predvadi blizzard jsou EA jeste zlate. Za to jak se staraji o multak v ME3 maji u me velke plus. Pokud je na svete spravedlnost, pak od nich blizzard prevezme stafetu oceneni za nejhorsi firmu roku...
      • Co předvádí Blizz poslední dobu? ROzšiř mi obzor. Stále se bavíme o Diablu ?
        Nebo tě dere někde jinde ještě ? EA je prasečina a blizzard se jí v tomhle nevyrovná.
        Absolutně nechápu jak tohle můžeš napsat. EA je zlaté.. rofl... EA všechno uspěchaj a pose,*ou právě kvůli zisku... SW ToR potřeboval daleko víc času, ME3 a jeho závěr byl fiasko. Da2 bylo odfláklý, tak jakto že je Blizz horší hm ?
        Jejich multiplayer operace jsou jen uklidnění rozhořčených Biodronů právš díky endingu ME3.
        Kde je ten DIrectors Cut co slibovali ? Ani na E3 se neobjeví...
        Pak příjde Blizz , udělá DRM DIablo a všichni pasujou Blizz na nejhorší company na světě..
        • Blizz je nejhorší company na světě..
          Ale hry mají krásně huňaté, zviřátkové, tuli tuli muck *14*
          • Viděli jste někdo " secret level " v D3 ?
            to je naprostá pecka .) zasmál jsem se od srdce :)
            tam sedí to tuli uli muck :D
            • Nejlepší je ještě rozhovor s krávou, než tam vstoupíš .)
            • Jo, ale to sedí tak první minutu, pak začneš ty růžové poníky krájet na půlky *1*
  • Jediné co se mi mění před očima je error 37 s novým errorem 73
    Pro mne klesl Blizzard na samé dno.
    • farmíš v infernu u přihlašovací obrazovky? neříkej, že to nefunguje, jenom chceš špinit božský blizzard (/konec ironie)
  • Error 37, Error 37, Error 37... Co to do háje má být? Opět to nefunguje.

    Bude mi ještě nějaký BlizzFAG tvrdit, že tohle je v pořádku a hraní offline na chalupě je blbost?
    • je to blbost. hrát mlžeš doma a né na chalupě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit