Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
Říkejte si co chcete, ale roztřískávat desítky a desítky nabíhajících creep totálně na kaši je prostě sranda (člověk tu nemůže napsat pr,,del??) a jen tak hned to pr,,del být nepřestane :D To se mi třeba na D3 fakticky líbí - je tam vidět ten DMG který nepřátelům způsobujete. Rozprskávaj se na sračky, lítaj jim končetiny, padaj do hlubin... A to všechno celkem plynule a jakž takž uvěřitelně, z fyzikálního hlediska. Pro mě osobně je tato brutalita a akčnost u této hry prim, dvojku bych si po hraní trojky zahrál maximálně tak z nostalgie...
Jeden z mínusů, které bych hře vytkl je zabugovanost, nevyváženost a malá herní doba... Malé herní doby bych se ale zase tak moc nebál, že, budoucí pánové DLC a lordi Datadiskové? :D *cash* *cash* *cash* -
-
herní doba je věc pohledu, pro někoho to je zabití Diabla na normal, pro někoho dosažení maximálního levelu, pro někoho dohrání na inferno.
-
-
pro nekoho ziskani nejlepsiho mozneho equipu ve hre :)
-
-
No pokud je veškerý loot založený na tom "skvělém" random systému, tak pojem nejlepší možný equip tu asi neexistuje.
-
-
zatím neexistuje ale otevře se se spuštěním aukce za reálné peníze... *11* *10*
-
-
-
-
-
Ona celkove stabilita hry je dost spatna. Je sice pekny ze za sampiony a jiny elitky je na hellu/infernu buff +15% magic/gold find a ten se stackuje. Jenze k cemu me to je kdyz mam napr. 3x nasstakovano, pokrajim naky elity na 4 stack, padne me nakej ten rare drop a hra me kickne z battlu tak rychle ze ani nestihnu posbirat drop. Kdyz ma battlenet naladu tak je to cca kazdych 15 min a to fakt neni nic prijemnyho.To je akorat tak na uninstall ci zlomeni klavesnice v afektu:D
-
-
Za celou dobu me diablo kiklo celkem dvakrat a pokazde to bylo kdyz zacala nejaka odstavka serveru. Nic takovyho jako kazdych 15 minut kick se mi zatim nestalo ani kdyz bnet nema naladu.
-
-
S kamosema co sme to hraly tak na normal/nighmare/hell nam to padalo tak 1 za cca 4 hodky. A na inferno proste propal co 15 min. tak kick. Kdyby to padalo jen me samotnymu tak bych si rekl ze mam neco s kompem ale takhle se zda ze je chyba nekde jinde nez u me. Ale bylo to v prvnim pekelnym tydnu, takze doufam ze to bylo tim. Jeste zkusim reinstall a prolezt naky fora. Jinak sem ted tyden nebyl ve hre, se loguju jen abych mohl do AH prodavat veci ze zahlceny stash:)
-
-
Mel jsem ten samy problem. Mas bugnutej nakej item na postave kterej zpusobuje nestabilitu a padani hry. Staci zmenit eqip a pojede ti to v pohode nez zase narazasis na nakej bugnutej item:) Parbe zdar!
-
Jsem na konci nightmare, lagy jsme videl asi tri a spadlo mi to snad jednou jedinkrat do menu pokud se pamatuju... jinak to jede v klidu...
-
-
-
za celkovych asi 50 hodin - 3x mini lag + hra ani jednou nespadla. ( zacal jsem hrat poradne az tak tyden po vydani )
-
Jedno use mi stalo, že jsem procházel lokaci, kde hledáte Kulleho krev, asi 4x, protože prý špatný připojení nebo co. Ale stal ose to jen v jeden den, kdo ví čím to bylo. Každopádně hrozný jsou ty lagy. Stojíte...střílíte..jdete dál...a najednou vidíte skupinku rare monster..začnete pálit a ono nic a ty potvory stojej a nci nedělaj, už je vám jasno, co se děje a tak se modlíte, aby k vám neskočili. No a ono se tak stane, najednou jsou kolem vás a už jen vidíte, DEAD.
-
-
Takže ještě jednou pro všechny, kteří si myslí, že hateři typu "nemůžu to hrát na chatě", "auction house je špatný a všichni si koupí co chtěj", "nemůžu rozdělovat body do statů" jsou podle někoho relevantní kritikou, ať si vrazí facku. Ta hra má dokonalou hratelnost, systém skillů a statů je vylepšenej a záleží už jen na věcech,co nosíte a na tom, jak se zžijete se skilly. Plus pro Blizzard. Ale ještě jednou. Na tý hře mě štvou akorát lagy, už mě takhle jednou zabili. Na ah jsem ještě ani jednou nebyl a hrát na chatě je tak hloupá a trapná výmluva, že se k ní vyjadřovat nebudu. Každopádně Diablo 3 není Diablo. Few years ago Blizzard decided change it from dark gothic rpg into science fiction guitar hero rip-off - příběh, atmosféra. Jestli říkáte, že to je jen klikačka, tak nechápu, proč raději nehrajete arkanoid. Hovádka boží.
-
-
No pokud jsi jeste ani jednou nebyl na AH, jde videt ze jeste nejsi moc daleko. Spolehat se ze si vsechen equip najdes sam je hooooodne naivni.
-
"Takže ještě jednou pro všechny, kteří si myslí, že hateři typu "nemůžu to hrát na chatě", "auction house je špatný a všichni si koupí co chtěj", "nemůžu rozdělovat body do statů" jsou podle někoho relevantní kritikou, ať si vrazí facku."
Myslím si, že o relevantnosti daných argumentů rozhodně nerozhoduješ ty, nýbrž každý čtenář diskuze sám za sebe... Pro tebe to relevantní není, pro někoho jiného ano.
To, co píšeš dále, je tvůj pohled na věc a možná by se i dalo považovat za všeobecně pravdivý (kromě té dokonalé hratelnost - taková hratelnost neexistuje a nikdy nebude). Problém je však to, že "Diablo 3 není Diablo.". O to tady kráčí...
A ty attention-whorish online aukce, díky kterým lidé musí být neustále připojení k internetu, jsou prasáckým způsobem reflektování vývoje herního průmyslu... -
-
Tak a teď jsi trefil hřebík. "prasáckým způsobem reflektování vývoje herního průmyslu".
Uděláme s tím něco? Absolutně ne. A kdo za to muže? My hráči. Protože díki nám se herní společnosti přesunuli z garáže do mrakodrapu a obrovských kampusu. Díki nám je jejich jedinou myšlenkou generace zisku.
A zase jednou AH mužeš ignorovat když chceš a připojení na internet v dnešní době není problém. A když vypadne tak jsem jenom rád, protože se sebou začnu aspoň na chvilku něco dělat. -
-
Tak pro mě je problém, že si hru nemůžu zahrát jinde než doma - musel bych si připlácet za mobilní připojení a ani tak bych nemohl hrát kdekoliv, což je pro mě už jen z principu špatně.
Když si k tomu přičtu komentáře nemálo lidí i redaktorů v podcastu, kteří se z různých důvodů odhodlali (respektive byli k tomu dohnání např. pernamentně špatným lootem) použít aukce a posléze se ta hra pro ně stala diametrálně odlišnou (a přišel rozporuplný pocit, jestli to je nebo není švindlování), tak je to pro mě vztyčení varovného prstu a ruce pryč od toho... -
-
@Janko, Honza, Whatever: Takže když se mi nelíbí vybíjení velryb tak mám obtěžovat běžné lidi a když se mi nelíbí jak zacházej velké korporace s hráči jejich her tak mám jít za korporaci? To nedává trochu smysl ne? Ber tohle jako že sem vzal baner a šel mezi lidi.
-
-
Když jste nakousli velryby.. Kolikrát někdo něco chtěl udělat ajak to dopadlo ? Nijak.. Vylryby se stále servírují na stůl a nikdo s tim nic neudělá.. protože to je mega zažitá japanýs tradice...
CHceš tomu zamezit ? Tak půjdem do ulice, musíme nasbírat co nejvíce lidí stejného přesvědčení a táhnout na branku. Bohužel se to nedá srovnávat, protože obchod blizzardu je legitimní a je jen na nás, zda si jeho produkty koupíme. Možná na jejich forech když se udělá petice, tak si toho všimnou a třeba se vyjádří. Ale chtít po nich změnu, je stejně nepravděpodobné.
Kdežto japonci se nam vykálej na stížnosti na webech. Tam zas bude platit ta hrubá síla davu atd. Protože jde úplně o něco jiného a závažnějšího.. Než je počítačová hra a nespokojenost nerdů.
Mluvím teď nezaujatě a ani slovo nerd není mířeno a myšleno nějak špatně. -
Ale je to dost úderné na to aby si to ty korporace všimli? Jedna věc je, když jdeš někam kde tě vidí, druhá věc když napíšeš správu na fórum. Nemá tu stejnou váhu. Protestovat se dá i tak, že přestaneme jít velrybí maso. Ale o protestech tahle diskuze není. We will have to agree to disagree.
-
-
A kde jinde to chceš hrát? V práci? Spíš ne. Ve škole. Taky spíš ne. V autě? Jediné co mě napadá je kavárna. A tam máš Wi-Fi.
-
-
Tak jinak. Jestli chceš bojovat proti velkým korporacím, tak obhajovat svuj názor někde, kde ho ty korporace budou vidět. Jestli se ti nelíbí, že Japonci vybíjejí velryby (což se samozřejmě nelíbí ani mně) tak vezmi banner a jdi do ulic.
-
Tím že je budu ignorovat nic nezměním. To je jako by jsi řekl "Když se Ti nelíbí že Japonci vybíjej velryby tak je ignoruj.". Pokud chci něco změnit musím otevřít oči ostatním. Pokud nechtěj, jejich věc, nevnucuji se jim. Jen zde obhajuji svůj názor a na to mám právo. Když mě přesvědčíš že se pletu rád toho nechám.
-
Trole: Překvapivě normálně se s tebou diskutuje. Trochu jsem se bál. :D Ale jak říkáš, tebe baví zahrát si to kdekoliv, já zase hraju jenom doma. Takže sme zase u toho, že jaká je D3 hra nemužem určit, protože je pro každého jiná.
avp8: Gratuluju tvým schopnostem vnímat podprahové správy, které zahrnuji do těch normálních. Jediný jsi mně odhalil, jak jsem závislý. A jestli nechceš podporovat velké korporace, tak je ignoruj úplně a nekomentuj. -
Jestli jsi rád za to že Ti vypadne net a ty můžeš místo hraní hry na něm závisle jít dělat něco jiného, tak je něco špatně, ale s Tebou.
A co naděláme s "prasáckým způsobem reflektování vývoje herního průmyslu"? Nekupovat jejich hry, je to snadné. -
Možnosti: Při cestách vlakem, během volna při exkurzích, pro relax na dovolené či výletech, během volna ve škole, při dočasných problémech s internetem... Chci mít prostě možnost hrát hru, na kterou jsem si koupil licenci, kdykoliv se mi zamane - a Blizzardu to může být úplně putna, nakolik hypotetická ta možnost je. Já hry hraju často tehdy, když nemám ideální přístup k internetu a tedy se mě to velmi dotýká.
-
-
-
Já vim, že nejseš Čech, ale neznalost neomlouvá. "Díki" se píše "díky". Nemusíš děkovat. Nyní žiješ v lepším světě.
-
-
Tohle říkají lidé, kteří, když jim dojdou argumenty, začnou se navážet do ostatních kvůli pravopisu?
-
-
Pánové, tohle není obyčejnej překlep, když to napsal asi třikrát. Zamyslete se. A hlavně, piště pravopisně správně.
-
-
Chyba jak cyp. Ale doufám, že dospělí lidi nebudou řešit překlepy.
-
-
To říkaj lidi, kteří si váží gramotnosti ale ví, že překlepy s ní nemají níc společné.
-
Tohle říkaj lidi, co nedodělali základku nebo jen ti, kteří si neváží gramotnosti?
-
-
-
-
-
"nemůžu rozdělovat body do statů" ano, to je relevantní kritika, protože to je snad hlavní důvod, proč chci hrát jakékoliv RPG, to ho přece podle mě definuje. Ne jen sbírat lepší zbraně, to můžu jít rovnou hrát dooma. Vlastně nechápu proč se hra jmenuje Diablo3, když z původní hry si nezachovává ani ty nejzákladnější principy.. A ty roky vývoje tam rozhodně poznat nejdou.
-
-
Vlastně nechápu proč se hra jmenuje Diablo3, když z původní hry si nezachovává ani ty nejzákladnější principy..
Jsi si jistý, že víš o čem mluvíš?
Základní princip Diabla (opět záměrně nepíšu číslo), je pokud tedy mohu soudit, kosit tuny potvor a sbírat věci co z nich padnou. Jaký princip z těchto dvou základních nebyl zachován?
Jo a mimochodem v Baldurs Gate 1+2 taky na každým levlu nepřidělujes body do statů znamená to, že to není rpg? =) -
No, s těmi staty to není úplně fér, ale nějak nechápu, proč cpát hrozně moc síly k Necromantovi, kdžy je ten charakter postavenej na tom, že se mu musí zvyšovat mana. Je pravda, že to dává víc možností, to ale neznamená, že víc možností znamená lepší hru. A co máte všichni s tim dlouhym vývojem? Dyť Blizzard zrušil Blizzard North, projekt komplet shodil se stolu a začal znova...nový lidi, preprodukce od začátku...vymýšlení příběhu...systémů..atd...takže se Diablo 3 datuje od roku 2004? Cca 8 let. Na hru mají delší životnost, jsou koncipovaný jako dlouhotrvající hry - rts, mmorpg a orpg (čímž je diablo). To se podepíše na vývoji, když navíc nespěchaj.
-
-
Sakra Blizzarde North, Dark gothic ?! Delate si srandu ?! Mate padaka! Ted jsou prece prachy v PEGI 12+ !!!
-
-
Je to tak. Prostě si Morhaime a spol. prohlídli temný a krásný Diablo 3 od Northu a zjistili, že maj jen v rukávu WoW, který jim vydělává prachy, ale to nebude donekonečna a pak projekt Titan, kterej ale nemusí vyjít. Tak co uděláme? No změníme to pro dětičky a znásilníme značku Diabla. A bude nám to hezky vydělávat prachy, protože to je variace na WoW.
-
-
Nee! Proc jen ti fakani nezustali u lega nebo u kaceru na provazku...bych jim dal takovy diablo nebo wow, az by jim kozich byl malej. Asi uz rodice stoji za kulovy v tyhle dobe.
-
-
-
-
Diablo neni a nikdy nebylo RPG. Body do statu se stejne rozdelovaly podle predem daneho mustru, kdo to udelal jinak, pokazil si build. A jmenuje se to Diablo, protoze je tam hlavni padouch, erm, Diablo? :D
-
-
Wikipedie:
Diablo is a dark fantasy/horror-themed action role-playing game...
Diablo II is a hack and slash action role-playing video game..
Diablo III is a dark fantasy/horror-themed action role-playing game..
role-playing game = RPG -
-
ROle play game = RPG není o přidělování statů ani tetrisu v inventáři.
Pravej význam RPG je vžití se do role... -
-
Střílet jen první osoby. Hmmm, tomu bych říkal TruFPS!
-
No jistě, doslovný překlad. V FPS taky střílíš první osoby, že?
Tenhle problém vyřešili hezky v Crete Entertainment - používájí ARPG. -
ANo, ale má se vyvíjet " příběhově " a to je to sžití. Mít pocit, že ty seš ta postava a rozhodnutí, která děláš mají vliv. U Diabla je RPG téměř jen na okrasu. Protože i u jiných her je RPG spíš přívlastek, než danej žánr.
Nikde si ve " skutečnosti " nedáš bod vitality, po tom co si sejmul třeba holuba ze střechy.
Ale můžeš si říct, jo jsem lovec a můžu vklidu si hrát na trosečníka v KDo přežije. Sžít se s postavou se prostě máš s její mentální stránkou. S jeho názory atd, když to ta hra má. -
No vžít do role i tím, že tu postavu nějakým způsobem vedeš a ona se tím vyvíjí.
-
-
Wikipedia je plna nesmyslu a tohle je jeden z nich, Diablo je roleplay asi jako ten Doom :)
-
Kdo použije dark jako přídavný jméno v souvislosti s Diablem 3, je ..vy víte co. Já vim, že cituješ, ale měli by to přepsat, je to lež.
-
-
-
-
facku si dej ty, rozmazlený fracku. někdy se stane, že internet vypadne, a pak můžeš leda tak *** u úvodní obrazovky.
další věc je fakt, že lagy jsou problém (dej si facku) a latence kolísající v rozmezí 200-700ms na EU server není normální (v BF3 mám latenci na server 25-50). -
-
Ten můj příspěvek je kritickej jak k Diablu, tak k rádobykritikům typu "chata, ah" apod. výmluvy. (vraž si facku)
-
-
sžijete* A propó, kdo mě vezme za slovo s arkanoidem?
-
-
hateri jsou k smichu, hlavne me bavi ty radoby duchodcovske kecy ve stylu "joo za mych mladych let, to byvalo jinaci Diablo" jako by chteli donekonecna hrat porad to same a jakakoliv zmena nebo inovace byla zlo... ale chtel bych videt ten sh1tstorm, kdyby Blizz vydal jen preskinovanou dvojku :D
-
-
Raději graficky k dokonalosti vyvedenou skvostnou 2ku, než naprostý komerční wowkoidní paskvil, který se opovažují vydávat za nový díl série Diablo...
-
-
A řekneš mi v čem nebyl D2 "Hack´n´Slash Ultimate"? A prosil bych tě o normální rozvinutou odpověď.
-
-
Lahvičky to spíš usnadnili, identifikační scrolly jsi stejně sebou nenosil když byl v táboře Cain, automatické sbírání peněz je stejná maličkost jako klikání na ně a AH nepoužíváš, jestli to chceš mít těžší.
Ale souhlasím s tebou, přizpusobilo se to myšlence hra pro každého. Bohužel dneska to dělají všechny větší společnosti. Duvod jsem už říkal. Nicméně, mně například nevyhoval Skyrim právě kvuli své "RPG-čnosti". Tohle je akční, rychlé a rozvíjí to příběh D2. A hlavně jsem schopný to po hodině vypnout a dát si pauzu. Což je vysoce ceněné jak mím okolím, tak mou školou. :) -
Tak Diablo 3 je v podstatě jen o tom nakoupit co nejlepší equip a pak se při škrábání v choulostivých místech projít až do cíle... Žádné uvažování o tom, jak rozdělit body do atributů, žádný skill tree, žádná nutnost řešit nošení lahviček, žádné identifikační scrolly, automatický sběr předmětů, velmi jednoduchá obtížnost sama o sobě (argument, že bych měl hru hrát třikrát, aby se něco začlo dít, neberu), ...
Vychází mi z toho velmi jednoduchá hříčka pro amíky. *13* -
Sorry. "Cash´n´Slash Ultimate". Nicméně otázka je stejná
-
-
Upřímně, D2 má lepší grafiku než D3. Někdo, kdo tomu rozumí, by nám mohl osvětlit, co je to za styl, ale D2 je hezky detailní a všechny pohyby postav jsou takový....jak to říct...přirozený. A hlavně, nikdo se tam neklinbá, jako ve trojce. Schválně koukněte do menu an svůj charakter, jak sebou klimbá? Proboha proč? D3 je Warcraft. Proč si to už nepřiznáte?
-
-
A obecně neplatí že mágové jsou ze začátku slabší ? Já si to myslím u většiny her.
Ano u skeleton kinga to šlo, ale jen díky těm buggům atd, než to blizz fixnul.
A třeba za nekrouše si dám butchera v D2 bez toho, aniž by se ke mně přiblížil.. Takže co ?
Srovnáváme mága/necrouše, nebo obecně ? -
Jo? Tak si vem v D2 čarodku, nepoužívej žádné lahvičky a nedávej ji žádné itemy, používej jen jeden skill, který máš od začátku a dojdi, řekněme k panu Kováři v klášteře a zabij ho.
Protože tohle přesně se dalo udělat D3 hned po releasu až do skeleton kinga. -
Trole diskuzní. Ty, který si nehrál D3 vysvětluješ o čem ta hra je a není ? Jestli si hrál betu nebo ten free pass, který je pouze po SKeleton kinga tak nám tu říkáš co je a co není ?
Navíc vynášíš D2 do nebes a jak si u ní strávil stovky hodin, ale u D3 nebereš v potaz její obtížnosti , jaké mělo i D2 ? :) Nejsou tam identifikační svitky ? No a ? to z toho nedělá špatnou hru. Hold se vrať do doby bronzový, kde tohle frčelo. A ještě dodatek. Normal obtížnost D2 je stejná, né-li lehčí než D3. -
Jj, jak někdo psal na youtube: Diablo 3 => WC 3 Hero Mode
Tobě nevadí, že to tedy vydali jako Diablo 3? Měli to nazvat "Cash'n'Slash Ultimate" a nikdo by proti tomu neřekl ani popel...
-
-
-
-
arkanoid ma ale koule, narozdil od diabla !
-
-
Není to spíš tím, že cokoliv nás tehdy na obrazovce poslouchalo, mělo koule? :)
-
-
Asi jo. Joo to za mych mladych let...*zapina Turrican 2*
-
-
Budes se divit, ale vedel. Asi jsem byval chytrejsi decko nez ty.
-
Ve dvanácti letech jsi ani nevěděl, co infantilní znamená.
-
Lost vikingy jsem nikdy nehral, ve 12ti letech mi pripadali moc infantilni :D
-
turrican byl skvělej...ale raději mám lost vikingy...ty jsem hrál asi 6x..zlatý silicon and synapse :D
-
-
-
-
-
-
Ruku na srdce, opravdu je na té hře vidět 6letý intenzivní vývoj prakticky největší a nejbohatší herní společností na světě?
-
-
Ano je. Asi tak, jak to bylo vidět u DNF *1*
-
No vypada to spis, jako kdyby 5 let a 90% lidi delalo jen cinematics
-
Tjn na to jak dlouho to vyvijeli a kolik ma Blizz prachu tam melo byt tak 10x vic contentu minimalne
-
-
Jak si představuješ 10x víc contentu? Máš na mysli předměty, příběh, nadstandard?
-
-
Delsi a vetsi oblasti, delka hry je skutecne zarazejici, kdyz si vzpomenu jak byl brutalne rozlehly takovy Sacred 2.. generator map v D3 je totalni vysmech, ano je tam ale tech negerovanych oblasti v pomeru ke generovanym je opravdu hodne, takze takovy ten znovuobjevovaci efekt jako v D2 se nekona.
-
-
Sacred 2 byl sice rozlehly, ale brutalne stereotypni po par hodinach. Na druhou stranu byl sexy a mel koule !
-
Na druhou stranu, teď máš znovugenerující oblasti po každém novém přihlášení. Jestli si dobře vzpomínám, tak to v D2 nebylo. Nevím jak to bylo v Sacred 2 ale v jedničce mě ta rozlehlost koncem hry spíš unavovala. Tím pádem to opět vychází z pocitu a chutí hráče, co je dobré a co ne.
-
-
A navíc. Jak jsi už psal, strávil jsi při tom téměř 100 hodin. To je na dnešní dobu za cenu 50 € sakra slušný podle mně.
-
Ale stejně měla ty samé prvky. Jen se měnil její tvar. Vědel si, že v téhle oblasti jsou 2 jeskyně a určitě jedna Elite. Konkrétně si vzpomínám na první akt a Rakanoshe nebo jak se jmenoval. Fallen Shaman to byl. Ten tam byl pořád.
-
Jediný důvod proč se mapy generují při každém přihlášení je, že není reálně nenáročný a jednoduchý způsob jak je na serveru uložit a přenést v rychlosti klientovi.
-
Ale bylo:-) Akorat ze tam se ta oblast generovala od zakladu cela
-
Délku hry jsme už probírali, tak to už nebudem roztahovat zbytečně.
-
-
-
-
-
Jde na ní vidět maximálně tak to, že po cca deseti letech koncepce/vývoje už nevěděli, jak dál, tak vzali dva vývojáře a uklízečku z WOW-development týmu a nějak to za půl roka spíchli. *3*
-
-
Diablo III se stalo velmi kontroverzní hrou...
-
Polozka protection vo vlastnosti predmetu rata vsetko - dodge chance a odolnosti?
Lebo sa mi stalo ze napr. nohavice armor 76 a +dexternity mi ukazovali vyssie percento protection ako nohavice 58 a +strenght. Momentalne to vyzera tak ze magicka teplakova suprava je lepsia ako biele celokovove brnenie *2* -
-
to je snad jasne, ze maguicka teplakovka je lepsi nez obycejne i kdyz pekne provedene celokovove brneni.. to da rozum :D
-
-
Zdravím,
chcel by som len podotknúť jednu vec. "Hateři" (alebo ako sa profesionálne nazývate) majú oproti "Fanboyom" v diskusii jednu veľkú nevýhodu. Hru vlastne nikdy nehrali. Takže akýkoľvek ich argument má omnoho menšiu hodnotu, keďže informácie majú z druhej ruky. Keď budem komentovať situáciu v Iraku, budú mať moje argumenty rovnakú hodnotu ako argumenty Iračana? Vzhľadom na to, že len citujem informácie reportérov a hovorím to, čo si myslia oni, tak asi nie.
Pokladám sa skôr za "casual" hráča. Mám odohraných už pekných pár hodín D3 a jediné na čo sa môžem sťažovať sú občasné lagy. Online pripojenie je fenomén tejto doby, s tým nespravím nič. AH využívať nemusím a zatiaľ nevyužívam. Nemôžem sa sťažovať na niečo čo môžem ignorovať. Hnusná grafika? Ehm. Videli ste hĺbku interiérov a exteriérov? Na niektorých miestach som sa naozaj zastavil a doslova sa kochal výhľadom. A navyše spĺňa svoj účel. Je temná a tmavá tam, kde má byť a je presvetlená tam, kde má byť. Nie je fádna. Jediné čo mi vadí sú slabšie cinematics. A možno by som ešte privítal podrobnejší rozpis skills (% dmg napr.)
Začínam mať pocit, že tak ako sa stalo online pripojenie fenoménom doby tak je aj fenomén na všetko nové pindať. Krásne sa to ukázalo pri SCII, kde diskusie vyzerali rovnako. Teraz už všetci spokojne krochkajú a začínajú zase pindať na SCII:HoS. Ale možno to tak má byť. Najpopulárnejšie umelecké diela sú nakoniec tie najkontroverznejšie.
Janko, Honza, Whatever -
-
Dostal jsem se do poloviny Inferna, to uz snad do kolonky "ani nehral" nespada.
-
-
Už jsem se jednou omluvil a omluvím se i tobě. Neznamená to, že jsi hru nehrál. Špatně jsem to formuloval. Smím se ale zeptat, kolik času jsi při té hře strávil?
-
-
tyden a neco 12-15 hodin denne
-
-
hm a nepíšeš náhodou o pár příspěvků dole, že ta hratelnost je 12-15 hodin ?
A ty hraješ 12-15 hodin denně po týden.. V tom případě bych si nestěžoval na krátkou herní dobu.
-
-
-
-
Jen bych si dovolil malinko oponovat k bodu s tema "haterama" ja osobne jsem se na D3 opravdu tesil a dalo by se rici, ze jsem vice inkriminoval k fanboyum, ale po zahrani D3 - dostal jsem na na NM do 3 actu, tak musim konstatovat, ze se ze me stal opravdovy "hater" teto hry a vicemene blizzardu jako takoveho, protoze to co v posledni dobe vydava a predvadi je opravdu ubohost, sve dalsi duvody ke hre D3 jsem vypisoval nize.
Takze tve tvrzeni, ze hateri tuto hru nikdy nehrali je opravdu zcestne.
K blizzardu samotnemu, kdys jsem ho opravdu respektoval, ale dnes je to jen zdimacka na penize. -
-
Jo to se omlouvám. Je samozřejmě pravda, že kolikrát se i fanoušek od hry a společnosti odkloní. Co se týče té ždímačky na peníze. Přemýšlel jsem nad tím a muj postoj je takový, že si za to hráči mužou sami. Od doby D2 se herní společnosti příliš posunuli. Díky obrovským ziskum a následným vstupum na akciové trhy se z nich stali akciovky s množstvím vlastníku. A každý z nich samozřejmě preferuje strategii co nejvyššího výnosu. Proto je logické, že je to ždímačka na peníze. A za to mužeme jenom my, protože díki nám se z her stal fenomén.
-
-
a co Starter edition jsi slyšel, D3 Lowere? můžeš předpokládát, že většina haterů ví, o čem mluví, takže tvůj argument není moc dobrý. Navíc jsou to stejné argumenty jako v recenzích.
-
-
Milý cechi,
předpokládám, že jsi myslel Lovere. Jestli ano, smím se zeptat jak jsi to z mého příspěvku vyvodil. Pokud vím, tak podprahovou správu jsem tentokrát nepřiložil.
Nevím co tou Starter edition myslíš. Vysvětli a pouč mě.
Když jsi všimneš tak já jsem svuj argument rozvil a připsal jsem vlastní zkušenost. Tím co jsi napsal ty, jsi jen potvrdil muj argument. Citování recenzentu. Bacha, já neříkám, že je to špatně. O něco svuj argument opřít musíš. Ale v případě, že ho chceš zapáleně obhajovat, cizí názory nestačí.
Janko, Honza, Whatever
-
-
Pro mne zklamani. Vic me bavil pribeh/rozhovory/lore, nez samotny hrani. Zacal jsem to znova na nightmare a je to stejne jednoduchy jak na normal. Nemam vubec motivaci to projit jeste 2x, abych mohl hrat inferno. Pro co vlastne ? Moby jsou kazdou hru stejny, vsechno jsem uz precetl, cinematics zkoukl, akt 3-4 velka slabota, itemy nuda diky AH, slabe outro. Dvojka me bavila vic.
Shrnuto - jedna velka ztrata casu. -
-
Když to vezmeš z patra tak hraní každé hry je ztráta času. :D Možná až na náučné nebo logické ale kdo by to hrál, že jo. :D. S tím slabým outrem souhlasím ale s tou nízkou obtížností nikoliv. Jestli máš nějakou radu jak procházet pohodově tak sem s ní. Bez AH samozřejmě. Mám 35 Barbarian a docela mi to dává zabrat.
Ale lore mě taky bavila. Povinně jsem si ještě před hraním pročetl Book of Cain. Odporučuji.
Na druhou stranu někdy hra prostě nechytí a nic s tím nenaděláš. To je už ale riziko podstivého kupování. -
-
Hrani her neni ztrata casu, ale hrani toho sameho dokola je pro mne ztrata casu :)
A rada jak prochazet pohodove ? frost nova+aoe knockback+3 galaxie za sorcku nebo 3 multishoty za DH :D. Za barbara nevim bohuzel, ale pry to maji meleeci tezsi.
-
-
-
Mozna uz mas zapnuty, pokud ne tak pro podrobnejsi rozpis skillu si zatrhni v options kolonku - Advanced tooltips - ci tak nak to tam je ted nevim preste. Potom ti to bude u skillu zobrazovat kolik davaj spelly % weapon dmg, atd.
-
-
Hezky. Díki moc. O ďalšiu nepríjemnosť menej. Deň je zase o niečo krajší.
-
-
-
12 hodin i kdyz prejdes kazdy kousek mapy a kazdy dung.
-
-
Sankuri jak nam dal vsem minusy a sobe si jeden ubral :D
Ses holt borec, ses to dal za 12 hodin - preju hodne zabavy pri item huntu... -
-
Nedal ale co neni muze bejt:-) zadny item hunt nebude, ucet jsem po dojeti druheho aktu na inferno znechucene prodal dokud ta hra jeste ma nejakou cenu:-)
-
-
To si hrál asi za toho barbara, že? *1*
-
Tak to mas plus jednicku a pardon ! :D
-
-
-
S poctivym prochazenim a killazi vsemozny haveti mam nahrano za socku pres 85hodin a to sem teprav pred leorikem na infernu. A to to jeste nepocita kolik hodin sem nacumel v AH:)
-
Milý Sankuri,
robíš si srandu? Prešiel som každý kúsok mapy a každý dung a zabralo mi to 24 hodín. Ok, odrátaj hodinu za nedoladené checkpointy, kvôli ktorým som musel po opätovnom prihlásení prechádzať niektoré lokácie znovu. -
-
Po dojeti na normal jsem mel odehrano za tu postavu 12 hodin 9 minut ci tak nejak. Jeli jsme to ve dvou s kamosem, Barbar + Sorcka.
-
-
30 hodin, kdyz zabijes/projdes vsechno a prectes veskerej text
-
mne to, co opisujes, trvalo na normal 20 hodin
-
-
Jen pro ujištění. Opravdu se nepřidělují žádné skillpointy při postupu na novou úroveň? Takže na max levelu jsou všichni mágové, barbaři atd. stejní a umí všechno? Takže nemá vlastně smysl hrát 2 x za stejnou postavu?
A reálná délka hry? Pro normálního hráče, ne speedrunera? Stejná jako D2? -
-
Ano, ten novy system skillu ma sve vyhody i nevyhody... na jednu stranu je fajn, ze si muzes menit a upravovat build podle potreby a vyvoje hry... na druhou stranu me osobne na tom zacina stvat jina vec...
Ve dvojce, clovek pocitil kazdy level, bod do passivky, bod do pouzivaneho skillu, bod do synergie... kazdy dosazeny level clovek pod rukama citil jak postava sili...
Ted ve trojce pouzivam temer od zacatku stale stejny build, stejne skilly... po kazdem levlu jen mrk nu jak se mi otevrely veci, ktere nechci a nepouzivam a jedu dal... to ubralo strasne moc na kouzlu a atmosfere hry aspon pro me... (samozrejme sem tam se otevre zajimava passivka nebo runa kterou vyzkousim ale obecne jedu porad cca totez od zacatku). Vyvoj a posilovani postavy jak jde cas je dosazeno temer vyhradne jen a pouze lepsimi a lepsimi itemy, ktere jsou mnohem silnejsi nez ve dvojce a jsou alfou a omegou kazde postavy... Ja aukci nepouzivam, ale kdyz se nad tim clovek zamysli tohle mi prijde trosku jako nenasilna forma mikrotransakce hehe... -
-
SUbo, na jakou obtížnost to hraješ prosím ? Já na normál taky chodil s uber buildem a bylo mi jedno co používám. Na Infernu ale už musím ty skilly měnit a vybírat podle situace.
Jako představa toho, že začnu hrát " Necromancera" na normal, pojedu ho na summoning a v infernu zjistím, že sem bez šance ? že si musím udělat novou postavu, protože sumoming build nebyl nikdy o hard obtížnostech ? Tam kde ti to golem vybil sám, tady padne na jednu ránu. BtW je to přirovnání, tady je zas Witch doctor.. a aoni tady jsou jeho minioni na inferno k ničemu. SLává, že si ten build upraví a pojede jinak. .tak aby mohl hrát. -
-
Koncim Nightnare zatim... Ale tys me nepochopil... me je jasny, ze ten build nevydrzi do inferna... ale proste to meneni skillu dle potreby se zdaleka nevyrovna pozvolnemu zesilovani postavy budovanim buildu... aspon co se tyka atmosfery... a aspon pro me...
-
"sumoming build nebyl nikdy o hard obtížnostech ?" Keci v kleci:
http://www.youtube.com/watch?v=LJ2aGhOB2Vk -
-
TOhle video neberu. Teď to nemyslím nijak špatně. Ale 89 lvl , objevený všechny checkpointy a on tam do názvu dá dohraný čas ? .... trapný. Jeho itemy nejsou vidět. Vzhledem k tomu, že tam nepoužije ani jeden heal pot, tak počítám že je nabušenej jak Arný zamlada a to se pak hraje jinak. Zkus s tím progresovat třeba inferno teď.. Garganaut ti lehne na dvě rány..
Proto to beru jako krok k dobru, protože si můžu udělat build, tak abych nemusel hrát odznova..
-
-
-
-
Mat dve rovnake postavy asi zmysel nema. Staci Ti jedna a modifikovat jej vlastnosti sa da cez vybavenie a gemy. Sposob postupu na preferenciach pri vybere a kombinacii skillov. S monk-om mi obtiaznost normal trvala cca 20 hodin.
-
-
Aha, takže nekupovat. Aspoň ušetřím litr na něco, co mi vydrží dýl..
-
-
Diablo 2 sem dohral za polovinu co diablo 3 :-d nevim co resis, je to delsi kdyz jedes normalne, spis ono jedno dohrani je cca na lvl 35
Ja mam ted 105 hodin a jeste nejsem ani v hellu, tzn ani v polovine hry jako celku -
-
Ale u Diabla 2 si mohl rozehrat stejnou class vicekrat a pokazde si vzit jine skilly, udělat max level nebylo na 4 dny a mapy byli pokaždé náhodně generované. Klidně si ho zahraji i dnes. Zkoušel jsem betu D3 a měl jsem chuť ji po dvou hodinách vypnout, nebylo o co stát.
-
-
Milý Janko, Honza, Whatever,
děkuji, je to tak. -
Jo me beta taky znechutila, hral jsme ji cca hodinu pak jsem to vypnul... ale ta hra neni spatna, clovek si na nektere veci asi musi zvyknout nebo nevim cim to je, kazdopadne je to dobra hra i kdyz vyhrady samozrejme mam porad...
-
Přesně to jsem měl na mysli. Hrát třeba za necromanta šlo několikrát a pokaždé úplně jinak. Bylo to o těžkých rozhodnutích, které skilly oželet, atd.
Kolega se mě po týdnu hraní D3 ptá, kdy zas uděláme D2 lanpárty, což mě naprosto rozhodilo. Stejně rozpačité pocity jiných kamarádů, kteří místo D3 už hrají něco jiného.. -
Milý avp8,
smekám klobouk. Po odohraní bety mať predstavu o celej hre? Musíš byť obrovská kapacita. Preto sa chcem od teba radu. Vždy som chcel vidieť ako to funguje v Nemecku. Myslíš, že sa mi stačí postaviť na hranice? Malo by to stačiť. Veď keď som raz v Nemecku, tak všade to musí byť rovnaké, či?
Janko, Honza, Whatever
-
-
-
-
-
Pri postupu se vse odemyka automaticky a atributy se rozdeluji taky. Na normal je delka jedne hry 15-20 hodin.
-
-
Cool story, brah