Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tentokrát nejspíš budem zabíjet ne Diabla, ale Diablu. On se totiž na 99% převtělí do ženský :D
  • kua diabla jsem zabil uz v jednicce a pak ve 2, to ho budu zabijet zase ? :D
  • nejsem pozer ani alternativec, jestli si to nepochopil tak je mi líto
  • Hlavní záporák? Ach... Tohle NENÍ TRAILER a tohle NENÍ HLAVNÍ BOSS. Mi se zdá, že si jen potřebujete stěžovat. To video co vidíte, je cinematic ze hry (někdo u začátku bych řekl) ochuzené o spoilerové části a ta potvora je Azmodan, boss jednoho z aktů. Hlavní potvora je Diablo: http://i.imgur.com/ORkVA.jpg
  • jestli to je hlavni zaporak tak to je dost bida :(
  • grinderman
    a ted ruku na srdce, nevadi ti, ze pusobis jako radoby alternativni pozer?
  • Po technicke strance kvalitka,tak jak je u blizz zvykem,ale napln videa me prijde bez naboje.
    A ta obtloustla potvora s piercingem v cecku me spis rozesmala.
  • resp. kašlat na řešení těchhle problémů s přehráváním, pokud ti to za to stojí :) Pokud to nebude v diskusi vyřešené tak na to kašli. Ale jinak bych zkusil počkat jestli se to bdue načítat a pak to zkusit pustit ;)
  • Vyhledat si ho na youtube -.-
  • Co mám dělat aby mi to video tady jelo? Poslední dobou je to hrůza :( a je jedno jestli mám IE, Firefox nebo Chrome.... chjo :(
  • jo
  • je normalni ... co bys chtel? nehty jak sedlak? spina drzka?
  • Je to jeden z cinematiců. Není jistý, kde ve hře se nachází (je možný, že se budou videa vyskytovat ve hře vícekrát než jen na začátcích aktů).
  • tak sem si teď puštěl to videjko a musim říct, že zrovna v tomhle konkrétnim případě mi to až na ty nehty ty holčiny nepričlo tak hrozný - čekal sem nějakou polonahou barbie - přece jenom je to fnatasy(pohádka) a ten motiv záchrany nevinné pany v tom byl vždycky.
    A jináč kvalita filmečku po grafické stránce od blizzu jako vždy vynikajíci.
  • to video je sestříhané z několika částí, aby tam nebyly spoilery
  • všichni davaj minusy ale abyste dali nějáké bližší informace tak to ne honílci :D
  • Mannoroth ma 4 nohy, ocas, hlavu an krku, 2 strany kopi a kly... tohle je jen tlusta koule se 3 nohama :)
  • Trol to mozna je, ale to nic nemění na to že má pravdu *5* Pokud jevím v pc nebo v tv nadměrný zájem o hot chicks, tak mi zřejmě chybí v reálnym životě. A to že se dneska lacině působí na základní pudy a je to nevkusný je fakt taky. *12*
  • a odkdy blizzard nedela mainstream ?
  • o Diablu vim dost, ale o Diablu 3 prd tož pravda.. takže je tohle open cinematic prvního aktu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit