-
Diablo ma pro me osobne jedno velike minus a to je delka hrani, nepocitam ted recyklovana znovuhratelnost, ale celkove jsou lokace male a nez se rozkoukate stojite u Diabla hnus.
Nezbude nez si pockat na Patch of Exile popr. Grim Down, ktere budou zcela jiste delsi -
-
PoE bude mít nejspíš akty 3 (momentálně hotové dva) a delší než v D3 mi teda nepřipadly - než vyšlo D3, hrál jsem betu...
-
To je ptakovina... na normal jsem to prochazel dvacet hodin a to jsem sel po relativne nejkratsi ceste a neprolezal dungy kdyz uz jsem nasel vychod... nebyl to zadny speedrun, ale taky ne prolizani kazde skvirky... je to cca stejne dlouhe jako Dvojka bez datadisku...
-
-
Diablo bylo vždy o těžších obtížností... Pravá zábava začíná až na NIghtmare/Hell.
Nechápu yhle hloupý výtky. Fakt že ne. -
-
Jenze aby ses k tem vetsim obtiznostem dostal, musis splachnout 15 hodin svyho zivota dohajzlu.. na to uz ma Blizzard trademark viz. Wow...
-
-
NO ale tak jestli si kupuješ hru jen kvůli jednomu dohrání tak je to tvoje věc a né blizzu, ten může být jedině rád :) J8 teď hraji MOnka lvl 58 hell obtížnost, dokončuju v coopu Act3 a těším se na inferno :)
MUltiplayer tomu v kombinaci s hell dává grády. KDy elitní mobove mají 4 různé ability a jejich kombinace jsou smrtící.. tam to už není jen sprostá klikačka kdo má větší dmg.. ale já musím kitovat, healovat atd, zatímco mágove to kosí.. a stejně to na hell fakt nenií jednoduchý. A o to tam jde .)
BTW nevím proč oběttovat 15 hodin času.. Jestli zábava kterou si pořídil je nutně oběť, tak bys asi neměl hrát žádne hry :)
-
-
-
-
20 hodin je v dnešní době málo?
-
-
tak je fakt, ze treba v porpovnani s Portalem 2, kterej stal +- stejne je to podstatne lepsi... ale zase rpg na par hodin? a pak prolejzej stejnej svet kvuli par savlickam porad dokola?
-
-
Ne, hráči to prolézají kvůli obtížnosti.
-
-
30 hod malo L.A. Noir a to bola lineárna adventúra, diablo je RPG aka v rozsiahlom svete
-
-
-
2raziel - nevim proč mi nejde reagovat primo na tebe v tom vlaknu; nicmene je kravina nekam prijit a zacit presvedcovat ostatni ze ten koncept hry je na nic. Muzes mi vysvetlit jaky je rozdil mezi souboji v diablu 3 a souboji treba v gothicu nebo elder scrolls? jediny rozdil podle me je ze tady je tech souboju vic
-
DIII=slaba chujovinka. A nepomuze tomu ani dobra recenze.. To ze se prodava je jina vec (a ne moc lichotiva smerem k hracske obci)..
-
-
ano tihle hateři jsou nejlepší, hra je bad, ale proč to už neví, myslím že nejcasteji protže se musí platit, a nejde stahnout z torentu. Jen u nás ve třídě je ta hra pro 4 lidi nejveci sr*cka na svete, a když se zeptám proc ? odpoved "nejde stahnout ,prece nebudu platit, je to picovina"
-
-
A ty to nemuzes prekousnout *6*
-
-
překlik sem se a dal sem plus, ale chtěl sem mínus
-
-
ja som mu dal za teba *2*
-
-
-
zustanu u Battlefieldu 3 *16* *16*
-
-
Zůstanu u Diablo 2 a FIFA 12! *14*
-
-
Mám holku která vypadá jako Leah, jen o něco hezčí.
-
-
Mno vidis, tak to si nemuzes potom, jako mnozi jini po letech stezovat, ze se ti mila holka zmenila v Diabla.... tys byl aspon varovan predem...
-
To je docela možné, ale pokud neukážeš fotku tak si stejně všichni budou myslet, že vypadá jako Louis de Funès převlečený za jeptišku... *2*
-
-
Tyjo ale namisto Leah bych radsi potkal Lui(e) de Funes(e), urcite by s nim v hospudce byla vetsi sranda ;-)
-
-
v posteli ale o dost menší než s Leah :-D
-
-
-
zabudol si dodat, ...ked zavriem oci :)
-
good for you :-)
-
-
V předchozích dvou dílech vždy dělala velkou část atmosféry vynikající hudba, ale tohle je, po SC II, další velké zklamání....
-
No moje tuseni me davalo za pravdu , muj prispevek je o lidech co nevi o svete nic a ziji v blazene nevedomosti zapadniho sveta ktery je okupovan cizima lidma .
JE rozdil nekomu radit a nekoho urazet jako ve vasem prizpevku ano?
jak jsem napsal mam zranene prrsty pri tezke praci na soustruhu chapu ze vam to musim psat uz po 2x . -
-
Vzhledem k tomu, že jsi "zatím" docela zábavný, tak na tvoje trollování ještě zareaguju. Takže zraněné prsty... Proč teda teď vůbec píšeš do diskuse? A co mají zraněné prsty společného s úplnou neschopností napsat větu bez hrubek, za které se dávají pětky ve třetí třídě základní školy (překlepy bych pochopil, pokud bych teda vzal za pravdivé tvé "zranění"). Ale hlavně, co mají zlomené prsty společného s názorama, které jsou nejenže úplně mimo, ale ani se vlastně netýkají hry?
-
-
No ze se moje nazory netykaji tehle nerdi hry je zcestne , hra ktera odvadi pozornost od okupace evvropy je docela dulezity nazor.
Je videt ze jste vazney pane nikdy nemel zranene prsty a i oko takze vidim jen na jedno , jak jsme delal na soustruhu tak me jiskra popalila cocku. Ale ja vim ze toto vas nezajima ale ptal jste se .takze vam odpovidam bez urazek a s pokrou sama sebou.
Jen me zrazi ze vas tento problem lidske dustojnosti nezajima ze vase geny jsou v ohrozeni z infikace jinyma , vase geny se po stelti tvorily jako unikatni kazdeho druhu na jinem uzenmi. Bohuzel vam je jedno ze geny se titmo multikulti nici. tady nejde o nakou urazkui vedci tot tvrdi . -
-
prosím, NEPROVOKOVAT toto individuum, mohlo by to dopadnout jako v Norsku, nemá k tomu očividně daleko. *3*
-
Takže sis zlomil u soustruhu zlomil prsty ale dokonece sis nechal i popálit očičko.
A něco jako ochranné brýle ti říká co ? :)
Asi ne.Mladý frajírek nebo spiš blbec ? co si řekl, že to nepotřebuje..True story -
Fajn, teď už zábavný nejsi, takže tuhle diskusi končím a zároveň prosím admina, aby tyhle vlákna smazal.
-
-
Ano umlcte nazor cekal jsem toto. Ukazka svobody na internetu. Dekuju.
Skoda ze nejsem minorita. -
-
Ublížil ti někdo snad z populační minority ? Na mne to tak působí.
Taky je velice vtipné co člověk jako ty, - Vysokoškolák u soustruhu, ten který píše o 12ti leté stagnaci a strkání prstů do koláče.. :D čili jsi nám nadřazený, protože ty jediný chápeš že hry jsou propaganda národní korporací a zastiňují nástup/ příchod doby temna a terroru v rukou Blizzardu. Počítám, že USA chce udělat expanzi, proto si najal Blizz aby odlákal pozornost "Nás" nerdů a v klidu mohl zpustošit zbytek světa. Tak proto se ptám, když nepatříš mezi nás.. co tu vlastně děláš ? Dit na světe je přeci mnoho důležitějších věcí , než nám vysvětlovat jak nás hry ovlivňují. Prosím.. jdi si pro svůj jablečný koláč a udělej si tam dírky..
-
-
-
-
-
Nekrmte trolly prosim....
-
-
Nevím jestli bych tomu říkal troll. Pokud tohle píše, směje se a myslí, že je opravdu troll, pak je spíš blázen z poruchou osobnosti. Tímto způsobem zanikne jeden z podel mě božích "povolání" na internetu. *9*
-
-
Je to troll typu "delam ze sebe idiota". Trollove maji vicero forem... Diskuzni troll zase jede "Nazor proti vetsine a porad dokola"...
-
-
To je taky to, co zabíjí tlollování *10* Takový troll pro mě proto neexistuje, když jsou tu daleko lepší slova na popis.
-
Ano furt si pojede to svoje pro vas je kazdy nazor troll fake atd .. tento typ co popira i ze zeme je kulata velmi dobre znam -(
-
-
Vazne vas nechapu jen se bavime o hre Diablo 3 a jeji dopadovosti na takzvane nerd peopl.
Tato hra je velke nebezpeci staci si precist co jsem napsal , -
-
Svět je velké nebezpečí... některé lidi bych vyměnil klidně za zombíky *7*
-
-
-
-
-
Pěkná recenze *4*
-
Dovolím si citaci: ,,Diablo 3 je hra designovana pro masy a vydelavani penez. V tomto smeru je dokonala, bude ji hrat hodne hracu a bude vydelavat." .... ,,Je to typicky predstavitel komercniho konzumniho dila."
-
-
Diablo je odjakživa komerční mainstreamovej titul. Ty tvoje citace sedí na všechny tři díly bez rozdílu.
-
-
Oproti Diablu 3 jsou předchozí díly velmi slabý čaj...
-
-
A pritom prvni dily byly tak sofistikovanou zabavou pro intelektualni elitu!
Hanba! -
-
Intelektuální zábava to určitě nebyla, ale tohle je vyloženě stupidita pro fanoušky WoWka...
-
-
Ja si teda myslim ze je to spis vylozene stupidita pro fanousky diabla... WoW jsem zkusil ale nikdy jsem se za fandu nepovazoval.
-
-
Tak já jsem fanoušek Diabla doposavaď byl, takže očividně to pro fanoušky Diabla univerzálně není... Určitě navíc nejsem ani první, ani poslední, kdo je nespokojený s nastalými změnami, kterými vychází vstříc moderní generaci náctiletých američanů a asiatů.
-
-
O nic nejde... Pouze vyjadřuju své zklamání v příslušných diskuzích.
-
Neboj se, nejsi jediny kdo je nespokojeny. Jsou vas plny fora. Naproti tomu jsou miliony lidi co se bavi ve hre.
Vetsina lidi narika, jak kdyby diablo melo byt to posledni co ve svem zivote zazijou. Hru hraj dokud te bavi a kdyz prestane tak jdi dal, o co jde?
-
-
-
-
-
Malej jarda co vylezl z poza pece a vidí po prvý jak to na světě chodí. Všechny si nás tady naprosto jistě šokoval (tedy moje velectěné ego určitě) a naše hodnoty se otřásli v základech.
A já čekal něco ve stylu pouličního artu. Že jim hodím nějaký ten niklák do kloboučku a oni se spokojí a zahrají mi ještě navíc s přídavkem.
Začni u sebe a u Fifa 2012 - tam se dá použít jen to komercniho konzumniho, ale díla ne -
-
Pouze vyjadřuju svůj názor... Pravděpodobně je dostatečně zajímavý, když na něj reaguje tolik lidí (včetně tebe), což je mi však vcelku fuk - spíše se pozastavuju nad tím, že na to vůbec reaguješ, když to máš podle všeho na háku.
Mimochodem - Fifa svoji identitu narozdíl od Diabla neztratila, je totiž s každým ročníkem jen a jen lepší a nabízí toho více, ne méně... Manuální ovládání budiž důkazem za všechny. -
-
"Pouze vyjadřuju svůj názor" - achich ouveej už to začíná *7* .... Ne metaforicky si malí Jarda, kterého by si ho nikdo nevšiml pokud by měl běžné názory a tak zatvrzele začneš vřískat jak je svět krutej a jak ty jediný mesiáš Gayrim vidíš tu svoji čistou pravdu. Má to drobnou vadu je to pořád dokola.
Nenech se přesvědčit sám sebou že jsi zajímavý - ostatně vyjadřuješ a slepě papouškuješ něčí tvrzení - což doopravdy není tvůj názor. Akorát je to pořád dokola protože se nemůžeš nabažit té své denní slávy... Kolik že času tady trávíš? Od včerejška to je tak každých 5 minut co něco blebtneš... Uvědomuješ si že máš docela úchylný hodnoty? *11*
Fifa doopravdy svojí identitu neztratila - celá ta organizace je jedna velká komerce. Dokonce bych řekl jedna z největších. -
-
To Lorenzo: Má citace pouze doprovodila názor předtím několikrát rozebíraný...
-
-
Přímé odpovědi se asi nedočkám, že ano? Pak tedy dobrou noc.
-
Vždyť přece nejsem vůbec zajímavý... Tak jakto, že tě to zajímá? *4*
-
Racionalni duvod: osamneni, zadni kamaradi, vyziti se socialne aspon takhle virtualne, to snad kazdej vi ;)
-
Oka poslední otázka pak už to z hlediska stagnace této nikam nevedoucí diskuze balím. Doopravdy považuješ za normální, když se tak zpětně dívám na články okolo Diabla III, přispívat celý den (od včerejší recenze; a to s pauzou při které si zřejmě koukal na podcast) v intervalu 5-10 minut? Opakovat 40x dokola stejný věci aby si se nabažil z emocí jiných? Ne fakt by mne zajímalo co takové osobě v hlavě přeskočí? Moc rád bych věřil že se to dá nějak racionálně odůvodnit...
-
-
Neboj, já to pochopil... Má odpověď viz předchozí příspěvek.
-
Nepotřebuju být pro někoho na herním webu zajímavý - pouze vyjadřuju svůj názor, protože chci. *4*
-
-
Citace není názor! *7*
Uvědomuješ si že tvoje argumentace je někde na úrovni pětiletého děcka? To taky když nerado vyjadřuje svoje důvody tak zavřískne:"protože chci!". U dospělého Trol.diskuzniho či dospívajícího bych to viděl spíše na mentální retardaci. -
Se mi zda, zes zase nepo. Nazor muze mit kazdej blb, o to jde. Nemusi nic vedet, nic znat a presto muze vyjadrit svuj nazor, ale jaky je to nazor. O to jde....
-
Jo takhle... No, ani názor nikomu jinému neberu. *4*
-
Dokazovani patrilo k tem trem teckam ;)
-
Já se ho nikomu dokazovat nesnažím... Pouze píšu, kdy psát chci. *4*
-
Nazor muze mit kazdej... vis co, tak se to nesnas vehementne porad dokazovat ;)
-
-
-
-
-
Kéž by tu byla možnost ignorovat tvé příspěvky. Snažím se dnes a denně, ale je to čím dál náročnější ten tvůj slovní balast a snahu být sebestředně u všeho bez pomoci ignorovat. Dřív nebo později mi ty diskuze znechutíš úplně a já tady končím... jako čtenář i příležitostný diskutér.
-
-
Tu možnost máš... Pokud je však pro tebe těžké se smířit s konfrontací s názory jiných lidí, je to možná námět k zamyšlení.
-
-
Srazka s blbcem neni "konfrontace" to je pouze smula.
-
-
Stále však zůstává jeho problémem, že se nedokáže s onou "smůlou" vyrovnat...
-
-
-
Nechápu proč mu to ještě redakce trpí. *7*
-
to neni troll, to je obycejne spamovani a tapetovani, spam je taky opakovani stejnych veci a psani of topicu
-
-
a co s tim jako
-
-
Bohužel nic... Je to jen smutná pravda. S touhle sérií je ámen.
-
-
Trole, můžu mít otázečku? Kde pořád bereš čas a sílu na nonstop tapetování všech diskuzí? Mám takovou teorii, že je to nějaké zaměstnání na plný úvazek.
-
-
Diskuze tapetují především ti, kteří na mě reagují, přestože mají evidentně nadhledu a inteligence na rozdávání...
-
-
To Cahir: To bude tím, že na mě ostatní reagují a já se tedy chci často ohradit... Kdyby na mě nereagovali, tak logicky ona růžová lajna nevznikne.
To GlaDOS: To je však tvůj subjektivní pohled... Já nikoho reagovat nenutím. -
Vážně? Když rychle zaskroluješ vlákny, v podstatě se jimi táhne jedna dlouhá růžová lajna...
-
To není tak úplně pravda. Vždycky to začně tvým komentářem, který si o to přímo žádá. Na to jsem se tě ale stejně neptal.
-
Však to taky Petr Poláček jednou trefně komentoval...
-
Takove reakce jsou halt primitivne chytlave a zabavne, stejne jako Diablo. A nekteri tezko odolaji :))
-
-
Takovou praci bych chtel! Bohuzel nic takoveho neexistuje, tedy ne aspon v teto podobe, protoze takovehle diskutovani zadnemu moznemu zamestnavateli nemuze nicim prospet :)
-
-
proč smutná? ty jsi taky jeden z těch, co s Áčkem na kopě obřadně upálí každý pátek jednodolarovku?
-
Dyt takova tahle serie byla od zacatku a to prave lide chteji :D
-
-
Předchozí Diabla se z hlediska komerčnosti nedají s tímhletím brakem vůbec srovnávat... Aukce, online připojení, hnusná wowkařská grafika bez jakékoliv identity, zjednodušování za účelem absolutní ztráty nějaké nutnosti uvažovat... Activision udělal dobrou práci.
-
-
Pokud se ti to nelíbí, tak to nehrej, nikdo tě to nenutí hrát:o) *1*
-
Tak snad az takovej blbej ten diskusni.trol ani nemuze bejt, aby si kupoval hru, ktera se mu tak strasne uz z principu nelibi (predpokladam, ze warezit diky online nejde...) Se vi, ze to nehral :)
-
Se omlouvám, ale tady je přesně vidět, že jsi to nehrál. tedy alespoň co se týče: "zjednodušování za účelem absolutní ztráty nějaké nutnosti uvažovat"
EDIT: Tím myslím, zkus náhodně napráskat itemy, kameny a skilly a snazit se protivniky uklikat a ubehat a i v tom nightmare ti to prodlouží herní dobu na nekonečno. Právě tam ,kde ta hra začíná mně to teprve přinutilo celou postavu překopat a začít využívat taktických předností podle toho, jak tu postavu směřuješ. -
Diablo jedna bylo zjednoduseny akcni RPG az na kost, ktery se tak podobalo spis Gauntletu, nez klasickym RPG te doby. Vzdycky to byla cilena komercni hra, ktera byla designovana na tupou chytlavou hratelnost, ktera spoustu hracu dokaze pohltit (to nemyslim nejak zle). Kdyby tam nebyly ty online prvky a jiny moderni blbinky tak by to snad bylo tak moc podobny duchu a forme puvodnich her, az by to bylo divny ;)
-
-
-
ok, jak dlouho to ještě budeš všem cpát?
-
-
Zarámovat, zasklít a pak kladivem vysklít a rozbít, třeba ;o)
-
-
-
Vyborna recenzia od nezasvateneho pre nezasvatenych (nic v zlom). Iba by som nesuhlasil s tym "vsadepritomnym lagom", naopak, aj s latenciou 250ms sa hra chova ako keby bezala na lokale - reakcie su okamzite a lag vobec nie je citit "v kazdom kliknuti" ako hovori Lukas. Mozno si mal odozvu vyssiu, alebo to bolo servermi po launchi, tazko povedat.
S tym suvisi dalsia poznamka k "DRM ochrane" a neustalemu pripojeniu. Chapem, ze si to ludia spojuju s podobnymi ochranami od Ubisoftu a pod., a automaticky su proti, pretoze sa samozrejme boja, ze to bude v kazdej dalsej hre (co by bola pohroma). Lenze, kto hral Diablo na battle.nete, ten vie, ze je to hra primarne multiplayerova a teda sa nejedna iba o "ochranu", ale je to "by design". Online prinasa znasobeny zazitok, aj ked hrate solo, napr. trading a porovnavanie sa s ostatnymi. Blizzard chce pochopitelne vsetkych hracov svojej hry v jednej velkej komunite (ano, jasne ze aj kvoli prachom z AH), ma tym zaistene, ze vsetci hraju "to iste Diablo" so stanovenymi pravidlami, takze to vyriesil takto, a je to podla mna uplne logicke a spravil by som to na ich mieste rovnako. Hraci, ktori by hrali offline, by boli pre nich stratenymi hracmi.