-
nehrat dvojku je hrich
-
-
Pak se tedy budu hrdě smažit v pekle!
-
-
Dohrano na normal... na vetsinu veci jsem si uz zvykl, ale par veci mi porad vadi... Proc nejsou u popisu skillu napsane ciselne hodnoty dmg? Proc si to musim dohledat na netu, abych si mohl vybrat, ktery skill je lepsi? V boji to vzdycky objektivne poznat nejde...
A dalsi vec, k cemu jsou ve hre sede a bile predmety? K tomu jeste rozskalovane na spatne, dobre, skvele atd? Stejne jsou vsechny naprosto k nicemu a nehodi se ani na prodej... mohli si s nima rovnou usetrit praci, jen to prekazi... ve dvojce se daly prodat, nebo delat runove slova, nebo kovarka je mohla vylepsit, ale tady fakt jen prekazi... -
-
Na to že si to dohrál, tak se ptáš na totální zbytečnost.
PROTOŽE ti nikde nebudou psát čísla, když se vše odvíjí od weapon dmg % ......
Itemy se daj taky prodat.. a jako v každým dílu ti padaj crapy a až potom neěkdy lepší modré atd. Seš Troll a špatnej troll... Ende -
-
Nicmene crapy se daji vetsinou prodat ze alespon trosku relevantni castku, tady ne a ano v jinych diablovkach taky padaji, ale v d2 mely nekere i smysl, tady ne... A pokud me povazujes za trolla, tak jsi asi trolla nikdy nevidel, coz pravdepodobne jistemu jedinci tady v diskuzi zpusobi depresi, ze je jeho snaha zbytecna... *1* *1*
-
-
TO pardon :) Nechci mu sebrat jeho právem zasloužený první místo :)
Každopádně bíle itemy a šede é začátku slouží aspoň k nějakým penězům.
Protože modré a lepší itemy ti nepadají furt. Nevím v čem máš problém, v každy hře o itemech jsou bíle crapy a pak lepší itemy. BTW ani žluté se nedaji prodat vendorovi za dobrý prachy.. od toho je aukce. BTW 8 mínusů za to, že nevíte že skilli se počítají na weapon dmg ? :)
GAMES . Cz ftw :D -
-
Nebo nesouhlasili s tim, ze jsi me zaskatulkoval jako trolla hehe... Nicmene ze skilly prepocitavaji weapon dmg bylo jasny a nikdo to nezpochybnoval, me jen stvalo, ze mi to ve hre nepise a musim to hledat jinde... o defaultnim vypnuti tehle volby v options jsem opravdu nevedel, options az tak detailne neprolizam a tohle bych tam celkem necekal...
-
-
-
Blbost... ale skill dela treba 140% weapon dmg, nebo 110% weapon dmg, ale to se ve hre nedoctes... jen to ze udelas nekolik rychlych a tvrdych uderu...
-
-
V menu to jde zapnout. Dej gameplay options a zaskrtni advanced tooltips. Ale jinak mas pravdu, taky nechapu proc to neni zapnute od zacatku.
-
-
stejne tak jdou kompletne reorganizovat skilly, ze nemusis mit z kazdy skupiny jeden, ale muzes je ruzne kombinovat, to se taky da zapnout v menu...
a to jsem zjistil az po tom, co jsem to dohral na nightmare :-D fakt demence -
-
Jo o effective skill modu vim, ale jeste jsme to nezkousel, zatim nebyl duvod... na normal nebylo treba vic nez dve tlacitka...
-
-
Tak to se omlouvam, tohodle jsem si v menu sice vsimnul, ale nespojil s popisem skillu...
-
-
doctes, ale musis to zapnout v menu
-
-
-
jde to zapnout v menu a sede bile veci sem aspon ja ze zacatku prodaval :) protoze penizku moc neni, kdyz chcete craftit
-
-
Za ty 2-5 goldu se to neoplati ani sbirat za ten cas co stravis prodejem vic penez vymlatis z truhel a potvor...
-
-
-
Nůůůdááá tak jsem vyděl kámoše jak tu srač*u hraje a říkám mu ,,čéče tos ty peníze mohl rovno spláchnout do hajz*u alespoň bys jednou klikl na splachovač a nemusel bys ted klikat jak kkt pořád dokola'' jinak blizsr*č opět nesklamal za mě 0/10 a ty směšný filmečky jak pro retardov*ný amíky to je největší fekál
-
-
Já se třeba zasmál takže za mě palec na horu. *15*
-
GGG má pravdu - D3 je stejná sr*čka jako D1 + D2...
-
-
GGG a xxx :-D super dvojka
-
-
0/10 ? *15* *15* Asi ještě směšnější je tvuj povrchní pohled na američany. Jsi hloupej...
-
-
a je to tak neuvěřitelně trapné klišé filmečky kde běhaj prsatý elfky nebo co to bylo za srač*u a střílej z kulometo kuše a dotoho melou rádoby drsné kecy o záchraně světa jsou skoro stejně trapný jak ty filmečky ze SC II kde mariňáci musej mejt v tlamě doutník aby byly jako fakt drsní. To je prostě fantasy ala USA a to samí blioware jejich představa o středověku jak to předvedli v DA je ubohá (vím je to fantasy ale ať proboha blioware a blizsr*či nevedou ty keci o drsným a temným fantasy).
-
-
Mě třeba Diablo osobně nezajmá, ale taková hov*a bych z huby nevypustil, to ze ta hra tobe nesedne, nebo te nezajma stejne jako me neznamena, ze to je spatna hra a ze ji budes urazet na kazdem rohu !!!
-
-
Přesně tak!
-
-
Takovejhle komentář muže napsat jen úplnej blb. *3*
-
-
Že sis dal brko a hooodně se nudil? Jasný... to se dá pochopit bro.
-
Ale minimálně se cinematics má pravdu - jsou k uzoufání zoufalé...
-
-
*8* *8* *8* jako v čem?
-
-
Jsou trapně patetické a nesedí k barvičkovitosti samotného gameplaye...
-
-
ty jsi fakt ztracenej případ...
-
-
-
-
-
-
Na novém Diablu mi vadí hlavně ten skill tree. Ve dvojce díky vši ten volnosti okolo skillů vzniklo spoustu subclass, ale tady to je o ničem.
-
-
Tupota alebo troll.. Hmm, tazko povedat...
-
-
videli jste skill tree v PoE? :)
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/ -
-
Brr tohle mi fakt přijde přehnaný.
-
-
Je to skvělé - Path of Exile vypadá jako nástupce D2 rozhodně více než to, co Activision oficiálně vydal...
-
-
Hochu ty seš marnej :D :D
Jinak že nechápeš potenciál nynějšího systému skillu v Diablu je smutný. Tenhle systm je totiž revoluční a daleko lepší než byl v D2. Je tam hafec kombinací a na Nightmare a výš fakt musíš kombinovat na každej boj jinak :) Ale já to beru, děláš čest svému nicku a hold i dneska se najdou ve 21 století lidi, co patřej do 19ctého :) -
Samozřejmě, že vytrácí... Mění to však něco na tom, že oproti Diablo 3 nabízí Path of Exile minimálně košatý Skill tree a zajímavou grafiku? Navíc je ještě k tomu zdarma. Ale je pravda, že hrát to nejspíš nebudu - to by to muselo mít vyloženě pozitivní recenze...
-
takže tvůj argument, že musíš platit za připojení, se u této hry vytrácí... :)
-
To je pravda - ale narozdíl od Diabla je to free a vypadá to jako Diablo...
-
u Path of Exile musíš být neustále online...
-
-
-
On vypada zajimave, ale jen do doby, nez cloveku dojde, ze 90% bodu jsou +1% dagger dmg a podobne a opravdu klicovych, ktery meni system hrani a musi se u nich uvazovat je tak 20.
Hral jsou tam archera a nemusel jsem nic procitat, abych mi doslo, ze jediny skilly co potrebuju jsou frenzy charge. V nekterem z poslednich patchu se to melo konecne trochu upravit, tak snad se jim to povedlo. -
-
treba to nejak dobre domysli, este maj cas .)
-
-
Popravde jsem rad, ze jsi editoval to, co jsi tam mel puvodne, moc mi to nedavalo smysl :)
On ten skill tree podle me ma svoji logiku, ale me se nelibi, kdyz ho nekteri lidi pouzivaji jako ukazku toho "Podivejte kolik tam maji skillu, jsou jich stovky" a ve skutecnosti je vetsina z nich temer identicka.
-
-
-
-
Spíše realita... Absence skill tree je jeden z největších failů Diablo 3.
-
-
Po 5 letech hrani na battle.netu by clovek ani nepoznal, ze ve hre nejaky skill tree je.
-
-
Pro mě je absence skill tree naprosto zásadní... Tak, jak byl v Diablo 2, mi přišel ideální (muset se prostě rozhodnout a na tom stavět) a nelíbí se mi, že v rámci zjednodušování pro masy vymizel.
-
-
Bavil jsem se jen o Diablo 2...
-
Jen takova uvaha...
1. Porad se odkazujes na ikonu Diabla (viz. "Tohle uz neni diablo, PoE je vic Diablo nez je D3 atd.."
2. Skill tree je pro tebe idealni v D2
3. D2 byl pouze nastupce D1
4. V D1 skill tree neni
-> Originalni myslenka Diablo v sobe nezahrnuje skill tree.
Tobe je ve skutecnosti uplne jedno jak hra vypada, jen potrebujes byt v opozici a stale se hadat. Tvoji odpoved si uz bohudik neprectu (ale je mi jasny, ze reknes zase neco co rikas porad dokola), protoze jdu zkusit najit nejaky vhodny build do inferna v D3 -
Ty si to vykládáš jako variabilitu a pohodlnost, já jen jako onu pohodlnost.
-
nezmizel v rámci zjednodušování, ale aby poskytli větší variabilitu a pohodlnost, což ti asi nedochází a papouškuješ tu celkem humorné nesmysly :)
-
-
Já jsem single player hráč... Skill tree pro mě byl zcela zásadní, zkoušel jsem to pokaždé trochu jinak.
-
-
Skilly jsou zasadni jak v D2, tak v D3. Zmenil se akorat zpusob toho jak platis za chyby, kdyz si to spatne rozdelis.
Kazdy clovek co hral singl D2 dost dlouho tak nakonec pri zkouseni buildu sahnul po hero editoru, protoze nikdy neni takovej masochista, aby delal 90. levelu v singlu porad dokola. -
Skill tree pro mě byl zcela zásadním.
-
Nevim jestli ses pri vyberu skillu v D2 citil jak Einstein, ale zas tak tezky to nebylo :D
-
Novému zjednodušenému systému založenému na online aukcích za reálné peníze v grafice jak vystřižené z WoWka, kdy musím být při hraní singlu pernamentně připojený k internetu, skutečně nerozumím, pravda. Tohle prostě není Diablo...
-
Jo chlapče, že novému systému nerozumíš, to je hodně špatné.
-
-
-
-
-
-
Ať žije Path of exile :))
-
-
...a Grim Dawn
-
Oproti Diablo 3 jednoznačně.
-
-
A to jsem hrál diablo už od první dílu a dobře si pamatuju jaká to byla pecka, takže si myslím, že srovnání mám celkem dobrý. Nicméně je to jenom můj osobní názor.
-
S tím rozhodně souhlasím :) Obě hry jsem zkoušel a ačkoliv nehraju ani jednu, protože na hraní moc času nemám, tak rozhodně vyhrál Path of exile. Diablo 3 mě velice zklamalo...
-
A že ti ty šašku nevadí penamentní připojení? Fakt debill.
-
-
Samozřejmě, že vadí... Ale to je taky nejspíš jediná vada, kterou tato hra bude mít oproti Diablo 2, zatímco Diablo 3 je naprostá fraška pro fandy WoWka.
-
-
Pety má jenom jako dekoraci (neovlivňují hru), nikdy se nebude dát koupit něco za real peníze co bude dávat bonusy při hraní...
-
-
Tak je fakt, že LOTR to má vymyšlený dobře dá se bez nich hrát, ale je to celkem opruz a nuda :), aby člověk dosáhl toho, co si jiní zaplatí. Taky s F2P nemám nejlepší zkušenosti, viz Drakensang online, to je strašná ždímačka... :) Nicméně já stále věřím, že PoE by mohli dodržet co píšou...
-
Jako rád bych tomu věřil. Ale po zkušenostech s F2P hrama jsem více než skeptický. Jediná hra, kde člověk může +- obstojně zvládnou bez placení a je F2P je LOTR online.
-
Máte pravdu s tím nikdy jsem to přehnal... Ale uvidíme :)
-
Nikdy? To slovo používájí vyvojáři více než často.
-
se slovem "nikdy" opatrně :) ano, zatím plánují jen etické mikrotransakce, ale těžko říct, jaký obsah za to budou schopni nabídnout a jakou bude mít hra celkově životnost. u D3 se to samo ještě neví, tam můžeme soudit až tak po roce, jak moc se to ještě bude hrát...
-
-
Jediná vada? Třeba to, že i pitomá Beta je placená a to minimálně 10 Dollarů? Trole, trotle, raději už fakt drž hubu.
https://www.pathofexile.com/purchase/ a v téhle hře budou i horší mitrotransakce než v Diablo III, protože v Diablo III není nutnost kupovat předměty. -
-
Já si důstojného protivníka hledat nepotřeboval - pouze se mi líbí, jak PoE vypadá a co nabídne... Navíc je to f2p, takže si hru můžu v plné verzi kdykoliv vyzkoušet a v případě spokojenosti i něco dokoupit.
Jelikož to je úplně jiná hra, hodnotím ji jen samu o sobě. Pokud však někdo vydává Diablo 3, tak logicky musí počítat s tím, že tu hru lidé budou porovnávat s předchozími díly. A já tento nový díl shledávám jako rejžařskou platformu pro fanoušky WoWka. -
To uvidíme... :) Já si myslím, že pokud dodrží opravdu to co všude píšou, tak nebude potřeba platit, uvidíme...
-
Tak pro upresneni vyvojari PoE rikaji ze nenavidi Pay2Win a mikrotransakce budou jen pro kosmeticke veci. Co me ale zarazi je ze uz vim ze to je PoE co jsem hral a vubec nechapu co vas na tom bavilo. Betu jsem zkousel a prislo mi to jako opravdu tezka nuda ale proti gustu...
-
Všechny hry F2P jsou v důsledku nejdražší....Ale to ty jako bezmozek v životě nepochopíš. Patch of Exile bude obyčejná pračka na prachy jako polovina F2P. Tudíž tvé největší argumenty jdou naprosto do hajzlu: Neustále připojení a placení mikrotransakcemi (které v tomto případě 100krát více ovlivní hru než u Diabla III, protože tam aby jsi byl skutečně dobrý, budeš muset solit prachy, v Diablo III si ty předměty můžeš najít) Prostě přiznej to, že jsi závistivá "socka" (v životě jsem nevěřil, že to slovo použiju), co akorát debilně kecá.
P.S: Pokud sis chtěl najít důstojného protivníka měl si spíše sáhnout po Grim Dawn. To bude hra, Patch of Exile může být dobrá, ale platbami to zabije. -
To není tak úplně pravda, přidělují klíče do uzavřené bety myslím že teď každou minutu registrovaným lidem, takže stačí si počkat. To že je možnost si koupit nějaký herní prachy za který se budou moct potom nakoupit nějaký dekorativní věci, který neovlivní hru a k tomu dostaneš klíč - možnost zahrát si uzavřenou betu je snad bonus ne? Já bych to teda rozhodně neviděl jako vadu...
-
Path of excile ma pety? OMG lol
F2P SAJE! To je kecu o Pay to Win a pak mi zkusi namluvit ze jedina spasa bude F2P hra... Kdyz je to F2P nebude to pozadovat permanentni pripojeni? -
Je to free to play hra. *4*
-
-
-
-
-
-
Hmm, ok takže recenzi dělá člověk, kterého ten žánr nebaví a Diablo 2 ani nehrál... No nevím kdyby šlo o jinou hru asi byste si ho pěkne podali (viz treba diskuze k legend of grimrock). Hodnotit pribeh jako skvely muze jen človek, ktereho bavi pribeh ordinace v ruzove zahrade (nebo nevim jaky serial ted v cechach chodi). Jinak super predstavení hry pro lidi kterí v živote o diablu neslyšeli (jakože tam mame 3 společníky, 5 class atd). Ale pro nas co tu hru zname recenze postrada jakoukoliv hloubku a pridanou hodnotu.
na tenhle prispevek nemusíte reagovat, nezajíma me to -
-
Pokud hru znáš, proč se vůbec díváš na videorecenzi na webu, který je určen pro všechny? Přidanou hodnotu najdeš na fanstránkách. Naopak to, že recenzent není zatížen předchozími díly, dává střízlivý a nezaujatý pohled.
-
V tom případě nechápu proč ho sem dáváš, když tě ani nezajímá reakce ostatních *8* Jinak s tebou ale celkem souhlasím
-
-
copak, nerozumis tomu snad ?
-
http://minus.com/lbiAs1YgoOq6pn
-
-
pravda pravda - pěkný vyjmenování záporů D3 :-) ať si klidně fanbojové tvrdí co chtěj - tohle je nevyvratitelný a taky důvod proč jsem svůj account po dohrání střelil dál
-
-
nesmysl, minimálně tak polovina těch věcí je hodně diskutabilní
-
-
asi jak pro koho - pro mě jako singleplayer hráče to znamenalo že jsem si dojel singl za witch doctora , demon huntera a wizardku a account putoval pryč. Jako špatná hra to určitě není - je velmi dobrá - jen už ta trojka nemá ten správnej feel kterej jsem cejtil u D1 i D2 a teď nově u bety TL2 :-) prostě mi nesedí ten pseudoMMO koncept.
-
-
čete po sobě někdy co píšete ? Jaký to jsou bláboly bez hlavy a paty ?
Viz nesedí mi u Diabla pseudoMMO koncept.. Jakej OMG ? Krom logování na jejich servry tam není nic jako v |MMO... Aukce.. ale to z toho nedělá MMO... bože tady to je plný šašků.
Já beru když se Vám hra nelíbí.. ale tak už buďte korektní a nepiště tu lumroviny.
Ten obrázek co tu postnul někdo kde je srovnání D1 a D3 je mega trapnej. Jako tohle dělaj Nerdi, kteří nemaj do čeho píchnout jakkoliv obrazně si to převezmete. Ale pochybuju že to bude živý ...
Víš o čem byly předešlé obtížnosti v D2 ? Tam jsi taky nemohl začít hrát hell jako první co si chtěl... taky jak bys začal.. bez itemů ? DOp***** proberte se. Jako tohle je špatný i na mega troly co tu jsou... tohle už je totální demence. Když mi řeknete hra se mi nelíbí, protože je tam odlišný systém skillů, oká.. já to beru. Ale když někdo tvrdí, že je to kopie wowka, protože tam je aukce a jsou tam podobné skilly tak je totální RE***D... Jednou dokonce někdo psal, že Dragon age 2 je kopie wowka, protože tam je whirlwind pro warriora... omg. .to jste klesli tak nízko ? Nebo dnešní generace jsou opravdu tupější a tupější ? -
-
V tom případě nevím co ten dotyčný myslel, jeslt ito jede tak jak říkáš.
Protože tam si stěžoval že na mu to jede pomalu, nato jak ta grafika je ošklivá. -
Jen bych dodal, že i na té staré grafice co jsi napsal to jede slušně na střední až vysoké detaily.
-
Překlepy ftw..
Ještě doplním. Každýmu se grafika nemusí líbít, ale není to důvod ji hanit.
Nemůžu si pomoc, ale já v tom ten feeling diabla cítím a cítil jsem ho už od aktu 1.
Nejelpší je, když grafiku kritizuje maník, kterej ma GTS 7900 256 MB a stěžuje si že to neni pěkné... no aby ne, když to rozjede sotva na low... bože.... za co ....
-
-
-
-
sice to nezmiňuje plusy D3 ,ale to neznamená že to je lež
-
-
Jestli si neumíš na hru udělat svůj názor a prezentuješ ho, skrz takovýto subjektivní blábol, tak je mi tě upřímně líto.
-
-
Můj názor si můžeš přečíst o kus níž, ten link jsem chtěl dát pod něj, ale spletl jsem se a omylem založil nové vlákno. A ještě bych dodal, že mě vyloženě s prominutím sere, že musím hrát nejprve na nízkou mainstreamovou obtížnost a až po dohrání si dát výzvu, proč nemám možnost volby hned? Hrát něco snadného mě nebaví, to pak nemám vůbec radost z vítězství. *9*
-
Co je na tom subjektivního? Většina věcí v tom seznamu je nevyvratitelná...
-
-
a taky je spousta jinejch věcí který se změnili a jsou pro spoustu lidí lepší
-
-
To je pravda, lidé jsou evidentně vesměs spokojeni... To však neznamená, že je ten obrázek blábol.
-
-
Stejně jako fakt, že hru z r.1996 mohou srovnávat se hrou z r.2012 leda tak slabomyslní.
-
-
To Muuki: Hospodám rozhodně nehodluji.
-
Přesně nejde, dříve byly jiné poměry než dnes. *4*
-
hra v roce 2012 je horsi nez stejna v 1996, to je smutne ne ?:)
-
-
Troll.diskuzni: *1* Ty mas teda kecy. Mas takovyhle srandovni inteligentni kecy i kdyz sedis s lidma v hospode? To bych si strasne rad poslechl. Kdyby sis zalozil blog ve stylu nastvanyho hipstera, tak by si tam mohl mit peknou navstevnost.
-
To Mikro: To je samozřejmě tvé právo... Není však můj problém, když se lidé nedokáží vyrovnat s projevováním odlišného názoru.
-
Troll: Kazdej povazuje za buzeraci neco jinyho, ja treby tvy posty.
-
To Zzz: Evidentně na hry nemáš příliš vysoké nároky, to je v pořádku... Ale nediv se, že jsou lidé, kteří s in-game změnami v Diablo 3 nesouhlasí. Co se týče hraní single playeru s nutností nonstop přípojení k internetu, tak to považuju vyloženě za buzeraci z důvodu zavedení kasírování hráčů skrze online transakce.
-
Není horší.Je stejná a to je to hlavní co by si měl každy zapamatovat.To, že člověk musí byt online z ní horší hru nedělá.
Lidi tu maximélně propadají hysterii když nejde stabilně první dny.
Ti co si ji koupili věděli co kupují, protože si mohli přečíst a vidět spousty materiálů.
Ten kdo tvrdí, že si D3 koupil a byl zklamán je idiot, protože si o tom mohl jednoduše zjistit vše.
Stejně tak jsou trapní i ti co si stěžují, že to nemohou hrát offline.Ti co si hrají nějakou jinou "offline" hur, říkají si jak je to cool že nemusí byt někde nalogováni připojeni během hraní, ale mají otevřená fóra, kde nás obdařují svými moudry, zapnutá ICQ,libimseti a fejsbuky.
-
-
Já bych naopak řekl, že slabomyslní oslavují ovládnutí série Diablo čirým marketingem a svým kupem pomáhají směřovat herní průmysl do vyloženě spotřebních sfér...
-
-
*přesunuto
-
To neni dnes už žádná novinka. Už to tak bohužel je. Už to neni tolik o zábavě jako o penězích, dnes se v herním průmyslu točí moc peněz a bohužel kvantita více nahrazuje kvalitu... A těžko se něco změní, jednoho rozumného hráče nahradí hned tři další mladí puberťáci. A na tyhle se zaměřují vydavatelé. Je to úplně to samé pc vs konzole, je jasné, že konzole pořát budou mít věčí vliv než pc, protože je jich víc = víc peněz a je jedno, že kdysi pc dominovalo. Nicméně neříkam, že diadlo 3 je špatné, mě baví.
-
-
-
-
-
-
Tupota alebo troll.. Hmm, tazko povedat..
-
-
Sorry, prispevok mimo :-/
-
-
Ta hra těží z enormního boomu, ze jména a z dlouhého očekávání, které přerostlo pomalu v náboženství....hra má své plusy a mínusy....jsou na ní vidět tak dva roky práce, ne 12 a spousta dalších věcí no....takový lepší průměr, hra by se měla prodávat asi za 900....ale co chcete? je to blizzard a lidi to budou kupovat i kdyby vydávali za 1500 exkrementy vývojářů v krabici :) (to je samozřejmě špatně)
-
-
Mám dojem, že se hra vyvíjela "jen" 5-6 let. Že uplynulo 12 let od vydání přece neznamená, že na ní začali pracovat hned po vydání D2:LoD. Osobně mám zkušenosti z vývoje her, i když amatérských a vidím v téhle hře spoustu titěrné práce a detailů, které sežerou opravdu hodně času. Já tam těch 6 let práce vidím a dokážu je ocenit, rozhodně se u toho neflákali jako 3drealms u duka forevra a ani to neodflákli za pár měsícu jako poslední command and conquery od EALA. Právě díky tomu kolik se do těchto her investovalo času a práce pak hry od blizzardu vydrží dlouho narozdíl od jiných, opravdu předražených levně udělaných her, který rychle spláchne čas.
-
Nice, tak pane chytrej až vytvoříš vlastní hru, tak pak kritizuj a hodnoť, výrobní čas...
Další, kdo si myslí jak je to snadné, to by mě zajímalo kde se furt berou... -
Podle ceho poznas kolik let prace je na tom videt?
-
-
podle toho ze diablo vypada tak zeby to zvladlo udelat kazde male vyvojarske studio
-
-
Tak proc uz to davno zadne male vyvojarske studio neudelalo?
-
-
Ale ono udělalo a nejedno - Diablo už nyní těží jen ze své značky, stejně jako třeba CoDko...
-
-
Hral jsem Torchlight, Titan Quest. Torchlight jsem dohral skoro jednou, Titan Quest jednou a pulkrat. Prvni dohrani Titan Questu nebylo spatne a celkem se mi hrat az na tu asijskou cast libila. Do dohrani Torchlightu jsem se musel nutit. Na Diablo 2 a 3 nemela zatim ani jedna z nich.
2Troll: ad WC 3 hero mode - nesouhlasim -
Jenže Diablo 2 si svoji slávu zaslouží... Já se bavím o tom, že Diablo 3 ne. Tento díl série už těží jen z dřívější slávy, pro mě to už není Diablo, ale cash'n'slash hříčka.
Jak někdo vtipně poznamenal: Diablo 3 = wc 3 hero mode -
a znas nejake ty hry, kdyz vis ze nestaly za moc ?:)
-
Udelalo ale nestalo to za moc zeano... vetsina z toho byla silne zabugovana, nevyvazena a bylo to dobry tak na jedno projeti a dost. To ceho dosahlo Diablo 2 se zadne jine hre ani vyvojarskemu studiu dosahnout nepodarilo.
-
-
-
-
-