Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vole, co to je za přiblblýho dementa, ten trol.diskuzni? Jak dlouho tady ještě ten přiblblej puberťáček bude spamovat? Proč admin toho kokota tady trpí a nedá mu konečně ban?
    • Trol.diskuzni
      Možná proto, že na rozdíl od tebe umím vyjádřit názor slušným způsobem...
      • residentevilfans
        Omg trolle je to jen hra.Ted jsem ji hral s kamosema.Pokecali jsme u toho a pobavili.Newim co tady furt resis "JE TO JEN HRA" ne lek na rakovinu!
        • Trol.diskuzni
          Samozřejmě, že je to jen hra... Právě proto jsem si ji nekoupil, přestože fanoušek Diabla jsem.
          • ucho
            nejsi, jsi fanoušek trolování :D
            • Trol.diskuzni
              Váš názor vám neberu (a respektuju). *4*
            • On je to hlavne fanousek blbyho kecani.
      • ntj, ale musis priznat ze refreshovani tydle stranky je tvuj smysl zivota :D
  • Tupota alebo troll.. Hmm, tazko povedat..
    • Sorry, prispevok mimo :-/
  • Na novém Diablu mi vadí hlavně ten skill tree. Ve dvojce díky vši ten volnosti okolo skillů vzniklo spoustu subclass, ale tady to je o ničem.
    • Tupota alebo troll.. Hmm, tazko povedat...
      • mira.juricek
        videli jste skill tree v PoE? :)
        http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/
        • Brr tohle mi fakt přijde přehnaný.
          • Trol.diskuzni
            Je to skvělé - Path of Exile vypadá jako nástupce D2 rozhodně více než to, co Activision oficiálně vydal...
            • Hochu ty seš marnej :D :D
              Jinak že nechápeš potenciál nynějšího systému skillu v Diablu je smutný. Tenhle systm je totiž revoluční a daleko lepší než byl v D2. Je tam hafec kombinací a na Nightmare a výš fakt musíš kombinovat na každej boj jinak :) Ale já to beru, děláš čest svému nicku a hold i dneska se najdou ve 21 století lidi, co patřej do 19ctého :)
            • Trol.diskuzni
              Samozřejmě, že vytrácí... Mění to však něco na tom, že oproti Diablo 3 nabízí Path of Exile minimálně košatý Skill tree a zajímavou grafiku? Navíc je ještě k tomu zdarma. Ale je pravda, že hrát to nejspíš nebudu - to by to muselo mít vyloženě pozitivní recenze...
            • ucho
              takže tvůj argument, že musíš platit za připojení, se u této hry vytrácí... :)
            • Trol.diskuzni
              To je pravda - ale narozdíl od Diabla je to free a vypadá to jako Diablo...
            • ucho
              u Path of Exile musíš být neustále online...
        • On vypada zajimave, ale jen do doby, nez cloveku dojde, ze 90% bodu jsou +1% dagger dmg a podobne a opravdu klicovych, ktery meni system hrani a musi se u nich uvazovat je tak 20.

Hral jsou tam archera a nemusel jsem nic procitat, abych mi doslo, ze jediny skilly co potrebuju jsou frenzy charge. V nekterem z poslednich patchu se to melo konecne trochu upravit, tak snad se jim to povedlo.
          • treba to nejak dobre domysli, este maj cas .)
            • Popravde jsem rad, ze jsi editoval to, co jsi tam mel puvodne, moc mi to nedavalo smysl :)

On ten skill tree podle me ma svoji logiku, ale me se nelibi, kdyz ho nekteri lidi pouzivaji jako ukazku toho "Podivejte kolik tam maji skillu, jsou jich stovky" a ve skutecnosti je vetsina z nich temer identicka.
      • Trol.diskuzni
        Spíše realita... Absence skill tree je jeden z největších failů Diablo 3.
        • Po 5 letech hrani na battle.netu by clovek ani nepoznal, ze ve hre nejaky skill tree je.
          • Trol.diskuzni
            Pro mě je absence skill tree naprosto zásadní... Tak, jak byl v Diablo 2, mi přišel ideální (muset se prostě rozhodnout a na tom stavět) a nelíbí se mi, že v rámci zjednodušování pro masy vymizel.
            • Trol.diskuzni
              Bavil jsem se jen o Diablo 2...
            • Jen takova uvaha...
              1. Porad se odkazujes na ikonu Diabla (viz. "Tohle uz neni diablo, PoE je vic Diablo nez je D3 atd.."
              2. Skill tree je pro tebe idealni v D2
              3. D2 byl pouze nastupce D1
              4. V D1 skill tree neni
              -> Originalni myslenka Diablo v sobe nezahrnuje skill tree.

Tobe je ve skutecnosti uplne jedno jak hra vypada, jen potrebujes byt v opozici a stale se hadat. Tvoji odpoved si uz bohudik neprectu (ale je mi jasny, ze reknes zase neco co rikas porad dokola), protoze jdu zkusit najit nejaky vhodny build do inferna v D3
            • Trol.diskuzni
              Ty si to vykládáš jako variabilitu a pohodlnost, já jen jako onu pohodlnost.
            • ucho
              nezmizel v rámci zjednodušování, ale aby poskytli větší variabilitu a pohodlnost, což ti asi nedochází a papouškuješ tu celkem humorné nesmysly :)
          • Trol.diskuzni
            Já jsem single player hráč... Skill tree pro mě byl zcela zásadní, zkoušel jsem to pokaždé trochu jinak.
            • Skilly jsou zasadni jak v D2, tak v D3. Zmenil se akorat zpusob toho jak platis za chyby, kdyz si to spatne rozdelis.

Kazdy clovek co hral singl D2 dost dlouho tak nakonec pri zkouseni buildu sahnul po hero editoru, protoze nikdy neni takovej masochista, aby delal 90. levelu v singlu porad dokola.
            • Trol.diskuzni
              Skill tree pro mě byl zcela zásadním.
            • Nevim jestli ses pri vyberu skillu v D2 citil jak Einstein, ale zas tak tezky to nebylo :D
            • Trol.diskuzni
              Novému zjednodušenému systému založenému na online aukcích za reálné peníze v grafice jak vystřižené z WoWka, kdy musím být při hraní singlu pernamentně připojený k internetu, skutečně nerozumím, pravda. Tohle prostě není Diablo...
            • Jo chlapče, že novému systému nerozumíš, to je hodně špatné.
  • Trol.diskuzni
    Dovolím si citaci: ,,Diablo 3 je hra designovana pro masy a vydelavani penez. V tomto smeru je dokonala, bude ji hrat hodne hracu a bude vydelavat." .... ,,Je to typicky predstavitel komercniho konzumniho dila."
    • Diablo je odjakživa komerční mainstreamovej titul. Ty tvoje citace sedí na všechny tři díly bez rozdílu.
      • Trol.diskuzni
        Oproti Diablu 3 jsou předchozí díly velmi slabý čaj...
    • A pritom prvni dily byly tak sofistikovanou zabavou pro intelektualni elitu!
      Hanba!
      • Trol.diskuzni
        Intelektuální zábava to určitě nebyla, ale tohle je vyloženě stupidita pro fanoušky WoWka...
        • Ja si teda myslim ze je to spis vylozene stupidita pro fanousky diabla... WoW jsem zkusil ale nikdy jsem se za fandu nepovazoval.
          • Trol.diskuzni
            Tak já jsem fanoušek Diabla doposavaď byl, takže očividně to pro fanoušky Diabla univerzálně není... Určitě navíc nejsem ani první, ani poslední, kdo je nespokojený s nastalými změnami, kterými vychází vstříc moderní generaci náctiletých američanů a asiatů.
            • Trol.diskuzni
              O nic nejde... Pouze vyjadřuju své zklamání v příslušných diskuzích.
            • Neboj se, nejsi jediny kdo je nespokojeny. Jsou vas plny fora. Naproti tomu jsou miliony lidi co se bavi ve hre.
              Vetsina lidi narika, jak kdyby diablo melo byt to posledni co ve svem zivote zazijou. Hru hraj dokud te bavi a kdyz prestane tak jdi dal, o co jde?
    • Malej jarda co vylezl z poza pece a vidí po prvý jak to na světě chodí. Všechny si nás tady naprosto jistě šokoval (tedy moje velectěné ego určitě) a naše hodnoty se otřásli v základech.

A já čekal něco ve stylu pouličního artu. Že jim hodím nějaký ten niklák do kloboučku a oni se spokojí a zahrají mi ještě navíc s přídavkem.

Začni u sebe a u Fifa 2012 - tam se dá použít jen to komercniho konzumniho, ale díla ne
      • Trol.diskuzni
        Pouze vyjadřuju svůj názor... Pravděpodobně je dostatečně zajímavý, když na něj reaguje tolik lidí (včetně tebe), což je mi však vcelku fuk - spíše se pozastavuju nad tím, že na to vůbec reaguješ, když to máš podle všeho na háku.

Mimochodem - Fifa svoji identitu narozdíl od Diabla neztratila, je totiž s každým ročníkem jen a jen lepší a nabízí toho více, ne méně... Manuální ovládání budiž důkazem za všechny.
        • "Pouze vyjadřuju svůj názor" - achich ouveej už to začíná *7* .... Ne metaforicky si malí Jarda, kterého by si ho nikdo nevšiml pokud by měl běžné názory a tak zatvrzele začneš vřískat jak je svět krutej a jak ty jediný mesiáš Gayrim vidíš tu svoji čistou pravdu. Má to drobnou vadu je to pořád dokola.

Nenech se přesvědčit sám sebou že jsi zajímavý - ostatně vyjadřuješ a slepě papouškuješ něčí tvrzení - což doopravdy není tvůj názor. Akorát je to pořád dokola protože se nemůžeš nabažit té své denní slávy... Kolik že času tady trávíš? Od včerejška to je tak každých 5 minut co něco blebtneš... Uvědomuješ si že máš docela úchylný hodnoty? *11*

Fifa doopravdy svojí identitu neztratila - celá ta organizace je jedna velká komerce. Dokonce bych řekl jedna z největších.
          • Trol.diskuzni
            To Lorenzo: Má citace pouze doprovodila názor předtím několikrát rozebíraný...
            • Přímé odpovědi se asi nedočkám, že ano? Pak tedy dobrou noc.
            • Trol.diskuzni
              Vždyť přece nejsem vůbec zajímavý... Tak jakto, že tě to zajímá? *4*
            • Racionalni duvod: osamneni, zadni kamaradi, vyziti se socialne aspon takhle virtualne, to snad kazdej vi ;)
            • Oka poslední otázka pak už to z hlediska stagnace této nikam nevedoucí diskuze balím. Doopravdy považuješ za normální, když se tak zpětně dívám na články okolo Diabla III, přispívat celý den (od včerejší recenze; a to s pauzou při které si zřejmě koukal na podcast) v intervalu 5-10 minut? Opakovat 40x dokola stejný věci aby si se nabažil z emocí jiných? Ne fakt by mne zajímalo co takové osobě v hlavě přeskočí? Moc rád bych věřil že se to dá nějak racionálně odůvodnit...
          • Trol.diskuzni
            Neboj, já to pochopil... Má odpověď viz předchozí příspěvek.
          • Trol.diskuzni
            Nepotřebuju být pro někoho na herním webu zajímavý - pouze vyjadřuju svůj názor, protože chci. *4*
            • Citace není názor! *7*

Uvědomuješ si že tvoje argumentace je někde na úrovni pětiletého děcka? To taky když nerado vyjadřuje svoje důvody tak zavřískne:"protože chci!". U dospělého Trol.diskuzniho či dospívajícího bych to viděl spíše na mentální retardaci.
            • Se mi zda, zes zase nepo. Nazor muze mit kazdej blb, o to jde. Nemusi nic vedet, nic znat a presto muze vyjadrit svuj nazor, ale jaky je to nazor. O to jde....
            • Trol.diskuzni
              Jo takhle... No, ani názor nikomu jinému neberu. *4*
            • Dokazovani patrilo k tem trem teckam ;)
            • Trol.diskuzni
              Já se ho nikomu dokazovat nesnažím... Pouze píšu, kdy psát chci. *4*
            • Nazor muze mit kazdej... vis co, tak se to nesnas vehementne porad dokazovat ;)
    • septicflesh
      Kéž by tu byla možnost ignorovat tvé příspěvky. Snažím se dnes a denně, ale je to čím dál náročnější ten tvůj slovní balast a snahu být sebestředně u všeho bez pomoci ignorovat. Dřív nebo později mi ty diskuze znechutíš úplně a já tady končím... jako čtenář i příležitostný diskutér.
      • Trol.diskuzni
        Tu možnost máš... Pokud je však pro tebe těžké se smířit s konfrontací s názory jiných lidí, je to možná námět k zamyšlení.
        • Srazka s blbcem neni "konfrontace" to je pouze smula.
          • Trol.diskuzni
            Stále však zůstává jeho problémem, že se nedokáže s onou "smůlou" vyrovnat...
      • Nechápu proč mu to ještě redakce trpí. *7*
      • to neni troll, to je obycejne spamovani a tapetovani, spam je taky opakovani stejnych veci a psani of topicu
    • a co s tim jako
      • Trol.diskuzni
        Bohužel nic... Je to jen smutná pravda. S touhle sérií je ámen.
        • GlaDOS
          Trole, můžu mít otázečku? Kde pořád bereš čas a sílu na nonstop tapetování všech diskuzí? Mám takovou teorii, že je to nějaké zaměstnání na plný úvazek.
          • Trol.diskuzni
            Diskuze tapetují především ti, kteří na mě reagují, přestože mají evidentně nadhledu a inteligence na rozdávání...
            • Trol.diskuzni
              To Cahir: To bude tím, že na mě ostatní reagují a já se tedy chci často ohradit... Kdyby na mě nereagovali, tak logicky ona růžová lajna nevznikne.

To GlaDOS: To je však tvůj subjektivní pohled... Já nikoho reagovat nenutím.
            • Cahir
              Vážně? Když rychle zaskroluješ vlákny, v podstatě se jimi táhne jedna dlouhá růžová lajna...
            • GlaDOS
              To není tak úplně pravda. Vždycky to začně tvým komentářem, který si o to přímo žádá. Na to jsem se tě ale stejně neptal.
            • Trol.diskuzni
              Však to taky Petr Poláček jednou trefně komentoval...
            • Takove reakce jsou halt primitivne chytlave a zabavne, stejne jako Diablo. A nekteri tezko odolaji :))
          • Takovou praci bych chtel! Bohuzel nic takoveho neexistuje, tedy ne aspon v teto podobe, protoze takovehle diskutovani zadnemu moznemu zamestnavateli nemuze nicim prospet :)
        • smejki
          proč smutná? ty jsi taky jeden z těch, co s Áčkem na kopě obřadně upálí každý pátek jednodolarovku?
        • Dyt takova tahle serie byla od zacatku a to prave lide chteji :D
          • Trol.diskuzni
            Předchozí Diabla se z hlediska komerčnosti nedají s tímhletím brakem vůbec srovnávat... Aukce, online připojení, hnusná wowkařská grafika bez jakékoliv identity, zjednodušování za účelem absolutní ztráty nějaké nutnosti uvažovat... Activision udělal dobrou práci.
            • Pokud se ti to nelíbí, tak to nehrej, nikdo tě to nenutí hrát:o) *1*
            • Tak snad az takovej blbej ten diskusni.trol ani nemuze bejt, aby si kupoval hru, ktera se mu tak strasne uz z principu nelibi (predpokladam, ze warezit diky online nejde...) Se vi, ze to nehral :)
            • Hanzales
              Se omlouvám, ale tady je přesně vidět, že jsi to nehrál. tedy alespoň co se týče: "zjednodušování za účelem absolutní ztráty nějaké nutnosti uvažovat"
              EDIT: Tím myslím, zkus náhodně napráskat itemy, kameny a skilly a snazit se protivniky uklikat a ubehat a i v tom nightmare ti to prodlouží herní dobu na nekonečno. Právě tam ,kde ta hra začíná mně to teprve přinutilo celou postavu překopat a začít využívat taktických předností podle toho, jak tu postavu směřuješ.
            • Diablo jedna bylo zjednoduseny akcni RPG az na kost, ktery se tak podobalo spis Gauntletu, nez klasickym RPG te doby. Vzdycky to byla cilena komercni hra, ktera byla designovana na tupou chytlavou hratelnost, ktera spoustu hracu dokaze pohltit (to nemyslim nejak zle). Kdyby tam nebyly ty online prvky a jiny moderni blbinky tak by to snad bylo tak moc podobny duchu a forme puvodnich her, az by to bylo divny ;)
        • ok, jak dlouho to ještě budeš všem cpát?
      • Hanzales
        Zarámovat, zasklít a pak kladivem vysklít a rozbít, třeba ;o)
  • V předchozích dvou dílech vždy dělala velkou část atmosféry vynikající hudba, ale tohle je, po SC II, další velké zklamání....
  • Keyz
    Nikdy jsem si nepomyslel,že budu číst pravdivé konstatování "PC Hra u které hraji sám SinglePlayer mně laguje protože (vysvětlení jak funguje Diablo 3)"

To je tak zoufalé,že to snad není možné.SinglePlayer hra laguje protože to jede nějak přes servery atd.
    Prostě jsem si koupil SinglePlayer hru a ta laguje a nemohu s tím nic dělat,protože to není na mém PC.To je v teda v p*deli
    -MMORPG hráči se budou smát jak hráčům SinglePlayeru lagují hry.Nová doba? :)
    • Staci rict Blizzardu ne, a nekupovat ;)
      • Hanzales
        No jo, ale někde je háček. I přesto, že hra stojí 1300 a má tuhle formu ochrany se prodává doslova pekelně :/ Ale třeba u téhle hry zvítězilo to, že mně beta strašně bavila a z mého pohledu je ta hra naprosto skvělá. První tři dny jsem ani nepíp a z vlastního nepochopení jim to toleroval. Tuhle neděli, kdy to nejelo celé odpoledne se mi už pomalu zatápělo pod kotlem. Ale na mou obhajobu mohu alespoň říci, že u všech ostatních her vyžadující nonstop připojení jsem nekoupil a ani nehrál. Případně koupil až tu ochranu odstranili a zahrál později. U toho diabla jsem zhřešil a asi skončím v pekle no. Na ten Hell určitě!
      • Trol.diskuzni
        No jenže jak si přečteš v této diskuzi pár desítek minut dozadu - hráči jsou nadšeni!
        • no jenze dneska jsou lidi nadseni i z reklamy na kokakolu, dnes neni tezke vyvolat nadseni, ale udrzet si tu vlnu...
        • tvoje bába je nadšená
          • Trol.diskuzni
            Mám dojem, že jsi to byl ty, kdo byl nadšen... Nikdo z mých blízkých rozhodně ne.
        • Dobre jim tak! :)
  • Erien
    To jsem opravdu jedinej na planetě, který neměl žádný problém s připojením, teda krom neděle kdy to opravdu nejelo nikomu. Mám nahraných 30 hodin, z toho to spadlo asi jenom dvakrát, což mi nepříjde jako hrůza, a do hry jsem se vždycky hned připojil žádná fronta. Hraju od 16.5. Jinak já teda s hrou spokojen, nečekal jsem zázrak jen důstojné pokračování to se mi dostalo, bavím se u toho skvěle, a o to by mělo jít především
    • Až na tu neděli mi to ještě ani jednou nespadlo odehráno 70hodin. *3*
    • ano naprostej souhlas a jedinej nejsi:) error 37 mi to hlasilo sice dvakrat 15.5. a tu nedeli jak ty rikas ale jinac v pohode a ze hry me to vyhodilo 2 jinak zadnej jinej problem:)) ze hrou sem max spokojeneL:))
  • smejki
    to video se načítá pomalu jak cyp *13*
    • Mně se úděsně pomalu načítaj všechny místní videa. Obvykle když chci něco vidět, tak si to najdu na youtube, ale u těch videorecenzí mi nezbejvá než nechat to před spuštěním 5 minut bufferovat.:/

Mnohem pohodlnější by bylo, kdyby to dávali na YT, ale to by si tam holt nemohli nacpat vlastní reklamy:/.
      • Ellendway
        Řešilo se to již mnohokrát. YouTube momentálně blokuje co se dá, takže by se mohlo stát, že za hodinu po uveřejnění recenze nebude dostupná či zcela vymazaná. Do videí na YouTube vlastní reklama cpát jde o to se neboj. Stačí mít partnerský program.
  • xixixao
    Lukáš válí, recenze paráda, jako prakticky vždy .)
  • Lukáš je pán, už v Levelu byl pán a na games.cz to potvrzuje znovu a znovu a znovu.. :-). Velmi pěkná práce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší