-
Jen tak na okraj bych ale rád zmínil že 6,5 milionu prodanych kopii za tyden rozhodně znamená že PC scéna neni mrtvá ale dokaže si i diky warezu vybírat...
Na druhou stranu za dvakrat tak větší než standartní cenu...vyvolava dojem jestli nejsou hrači jen ovce co jdou za značkou...ikdyž blizzard dava možnost hru vyzkoušet...která by měsic od vydani hry měla byt pro všechny !!!! -
-
No standartní cena u nás je je 1100,- až na pár vyjimek např TW2 kde stála hra tuším 900,-.
D3 stojí 1300,-...2x větší cena než standartní ? Ale kdepak :) -
-
Slyšel jsem, že hry na konzole jsou za 1499,- a víš.
-
To je ruzny. Kdyz nektery obchody videly, jak de Diablo 3 hned prvni dny na dracku a uz bude nedostatek, cena se zvysovala ;)
-
-
Myslíš takové ty "online" shopy jako g2play, které prodavají i guest passy ? To je pravda, ale ty tak nějak nepovažuju za seriozní jako anglický game.co.uk vzhledem k faktu, že berou ve většině případů cd keye z Ruska za pakatel a prodavají ho pak 3X dráž.
Normální prodejny mají cenu stále stejnou.
Takže argument, že D3 stojí 2x více než standartní hra považují za nesmysl.
-
-
-
Taky je pokud máš účet na battlnetu:)
-
Co se proda prvni tyden, tak vetsina z toho uz jsou predobjednavky a casto z doby, kdy jeste nejaka beta ani nebyla. Takze by se dalo rict, ze lidi kupuji Diablo prevazne kvuli znacce "Diablo".
-
-
předobědnavky dělali 2 mega...další 2 mega se prodalo v zahajení prodeje a další 2,5 mega za další tyden:) Pokud proběhnout slevy ( s čimž nepočítam) mohlo by diablo atakovat hranici 10 mega a to jen na PC....což je vlastně nějvětší uspěch co si kdo muže přát...
Plno lidí co děla hry na konzole by dokonce řeklo že je to nemožné :) Hold přece jen něco blizzard umí a to prodavat :) -
-
Coz u firmy, ktera zacala kopirovanim 1 : 1 konkurencnich uspesnych her, jsem nikdy moc nepochopil. Tak snad to aspon z casti pomuze hrani na PC.
-
-
Která firma nekopiruje??:D Podivej se na pole FPS....kopie jedna vedle druhé
Ale co podivej se na státy...kopirují od sebe pravní system...je to jako špatně? vzit něco co funguje a zasadit do toho své prvky hratelnosti ?? -
-
Robotron3: Lost Vikings byla jedna z prvních her Blizzardu. Vydali jí v roce 1992. Nejsem si ale jistý, zda to bylo ještě za původního názvu společnosti nebo už s jménem Blizzard.
-
Teda vydavatel...
-
Franta: Nejsem si jitej, jestli na Lost Vikings delal nekdo, kdo delal na Blizzard hrach jako Warcraft. Podle me byl Blizzard jen distributor, ale uz je to davno...
-
No, mluvim o dobe, kdy originalita jeste trochu neco znamenala a Warcraft byla kopie Duny 2 vseho se vsim, jen prelakovana do fantasy kabatku. Od te dobry mi Blizzard nikdy neprirostl k srdci, i kdyz se hned posunul dal a prisel s vlastnimi hrami.
-
Prvnotí hry?? Lost vikings??:D To tedy od koho okopirovali?:D
-
-
Warcraft1 a Warcraft2 byly kopie, ale W3 třeba mělo poměrně revoluční kampaň se spoustou novejch nápadů. A SC se ještě 14 let po vydání stále hraje a i 2 roky po SC2 je to v Korei nejsledovanější E-Sport (už teda ale ne nadlouho).
-
-
Vim vom, ale myslel jsem vylozene ty prvotni hry.
-
-
-
-
-
-
Moc pěkná videorecenze, člověk si podle toho mohl vytvořit svůj vlastní názor. Co se mi teda ale opravdu nelíbilo ve videu byl všudypřítomný lag. Je opravdu u každého hráče, takže je to vina Blizzardu či to bylo jen na straně recenzenta? Každopádně hra se mi docela líbí a to i přes všechny negativní názory. A když mě nenatchne diablo, tak po betě Torchlight II se konečně dočkám - tedy až torch II vyjde - opravdové diablovky :-D
-
-
/
-
-
Tož když padl ve Fight Clubu dotaz, jestli bude videorecenze a já odpověď pravděpodovně prošvihl a napsal: "jestli bude od Lukáše, nedá se to pokazit", nenapadlo mne, že bude dnes, ale hlavně že bude jako víno! Začíná se stávat pravidlem, že když už je nějaká psaná recenze slabší, přesněji spíše méně obsáhlejší, ta videorecenze to napraví hned 10x!
Zbývá jen potlesk, díky a hodně zdaru při tvorbě dalších a dalších videorecenzí a taky hodně zdaru v Tuřínu tři ;o) -
-
Lukas uz ma mnohalety zkusenosti, jak nikoho nenastvat. :)
-
-
Proč by to mělo naštvávat? Mně se videorecenze líbila se vším všudy. S klady i zápory tak jak jsou a obsahem. Popsala přesně to, co mi v té psané recenzi chybělo. Tzn. Nightmare obtížnost a s tím vše spojené, včetně šutrů. Také například toho, že papíry na další levelování atrisanů padaj třeba až na ten nightmare. No a kvalita zpracování samotné videorecenze je taky mnohem dále, než videorecenze různých kvalit, které tady bývaly dříve. Tedy alespoň můj názor.
-
-
Já myslím že leckoho mohlo naštvat Lukášovo lehce pohrdavé: "....jedničku jsem hrál, ale dvojka mne, naštěstí (!?) minula...."
Řekl bych že pro pochopení výhrad některých skalních fanoušků ke trojce a filozofie celé série vůbec, je to od takového matadora, faux pas. *3* -
-
Ah tak, toho jsem si nevšiml :/ ale asi jen proto, že nejsem zrovna fanoušek série, no. D1 jsem viděl jen jak to hrával kámoš a D2 jsem naopak hrál, trošku později, ale bavil se skvěle.
No, nyní už aspoň rozumím Robotronově reakci a určitě ji i plně chápu (pointu).
-
-
-
-
-
Diablo 3 je super, na aukcich sem si videlal slušnej balík, asi 2000 USD když to vemu kolem a kolem. kdibyste nebyli takove lamy tak to mate taky tak
-
-
Škoda jen že aukce za USD ještě nefunguje no.
-
*1* Tak vem z těch 2000 USD nějakou tu babku a kup si slovník spisovné češtiny. Pak už nebudeš mít k dokonalosti moc daleko. *3*
Ne vážně, tyhle silácký řeči mám rád. Já si za jediný den hraní vydělal milion. *1* *7* *7* *7*
Jinak hra mě samozřejmě nezaujala vůbec. Je to takový WoW v coop. Je jen málo her, které by mě tak moc nezajímaly. Ale do diskuze jsem se dovolil kouknout vzhledem k populárnosti série a vzhledem k tomu, že videorecenzi dělal můj oblíbený recenzent, který opět odvedl solidní práci. Takže aspoň za toto bravo a už se těším na další recenzi. -
Bezva. Kup si za to hodiny českého jazyka ;)
-
No přinejmenším umíme česky, když už zde žijeme...
-
Sestři, pacient opět utekl do sesterny, zavolejte ochranku.
-
-
pěkná recenze .. a souhlasím ta odezva při každém kliknutí pokud je to poznat.. tak to fakt nemam rád.. a je to škoda
-
-
při každém kliknutí to je celkem silné slovo až tak silné ty lagy nejsou...spiše jde o to že hraješ a pak tě to o dvě sekundy vratí na předchozí misto :)
-
Bohužel patříš k menšině - většina hráčů tohle kvituje s povděkem, alespoň co jsem zde, na hardcore herním webu, pochopil...
(viz příspěvky na předchozí straně této diskuze)
-
-
Na android tabletu mi ty vase videa nejdou prehravat.
-
-
No ono záleží jaký máš tablet a jestli máš v tom kodeky správné.
-
A s tim ma co delat games.cz, nebo google? ;)
-
-
To neumim posoudit, ale na jinych webech nebo youtube problem nemam. Mam galaxy tab od samsungu.
-
-
-
Chválím recenzenta za parádní videorecenzi, tak to má být, Palec nahoru. Před pár hodinama jsem si pustil Fight Club nebo jak se to tu nazývá, a po pátém "vole" jsem to vypl, což bylo asi za 10 vteřin, hnus a špína. Když poslouchám tohle, tak si říkám co tu ten člověk dělá, škoda ho pro tento server.
-
Jediný důvod proč je podle mě Diablo III pernamentně online je systém aukcí. Nechtěli aby se prostě vytvořil černý trh či by hráči začali vytvářet vlastní předměty, co by pak "nahodili" do hry. Myslím si, že kdyby nebyl systém aukcí, že by to fungovalo na podobném principu jako Sc II a nebyl by to systém WoW.
-
-
I ty bláhový... Jediný důvod je, aby mohli hráče buze*ovat se svojí DRM-ultra_online_edition ochranou a všem vnucovat prolití dalších prachů v online aukcích.
-
-
V té aukci která ještě ani neni zprovozněna a přitom už hru uspesny hrají miliony lidí... Jasně.
-
-
To je mi ale argument - ty aukce prostě ještě nejsou z nějakého důvodu plně připravené a tedy se za reálné peníze zprovozní později... Takže rýžování nastane o pár týdnů později, hurá sláva Activisionu! *5*
-
-
Tohle je ale o lidech. Pokud se najdou taci, kteri si predmet do hry za realne penize koupi, pak jsou to volove. Kdyby je nikdo nekupoval, nikdo by je za realne penize neprodaval. A nerejzuje na tom pouze Blizzard, ale i lide, kteri ty predmety prodavaji.
-
On Tě někdo nutí na ty aukce?
-
-
Jestli tou urážkou myslíš "americké děti ráje", tak to je můj univerzální pojem pro nepřemýšlející lidi, kteří jdou jako stádo a kupují vše, co je IN a co kupují ostatní, aby si nepřipadali, že o něco v životě přicházejí...
Čili není to urážka konkrétních lidí - jak by mohla, když ty dotyčné ani neznám, že. -
Si vážně hlupák....Urážet někoho, koho jsi v životě ani nepotkal. Když Tě tak čtu, tak polovina Těch "amerických" hlupáků budou chytřejší než ty.
-
Mě nějaké aukce nezajímají... Chci si zahrát opravdového nástupce Diablo 2 v singlu, ne hrát nějakou online WoW-like břečku pro americké děti ráje.
-
Aukci lidé kritizují do té doby než jim přijde předmět, co pak vesele střelí na aukci...
-
Vzhledem k tomu, že jsou in-game, přestože s multiplayerem nechci mít nic společného... Blizzard mě k nim nutí minimálně svým přístupem, kdy tu hru podle svých slov sám koncipuje na online hraní a kooperaci s ostatními hráči i skrze zmíněné aukce.
-
-
-
-
-
zajímalo by me jakou hraješ v sc2 ligu, čokoládovou?
-
-
co to má co společnýho s offline modem v SC2? :-D
-
-
7. sézónu jsem nezačal hrát. Zbytek si můžeš zjistit. A nevím, co to má společné s mým příspěvkem...
Ale pomůžu ti:
6. sezóna: 1 vs 1 platina, 2 vs 2 diamond, 3 vs 3 a 4 vs 4 gold
5. sezóna: 1 vs 1 diamond, 2 vs 2 diamond, 3 vs 3 a 4 vs 4 platina
4. sezóna: 1 vs 1 platina, 2 vs 2 platina, 3 vs 3 silver a 4 vs 4 gold
3. sezóna jsem nehrál
2. sezóna: 1 vs 1 gold, 2 vs 2 silver, 3 vs 3 bronze a 4 vs 4 silver
1. sezóna jsem nehrál
EDIT: O patro výšše..... -
-
jaký máš ID? že bych si tě přidal.
-
-
465 je moje ID.
-
-
-
-
-
-
Pěkné...akorát jsem čekal, že uvidíme nějaké to vykopnutí ze hry a chybovou hlášku naživo. *1*
-
A anooo!!! Hudba!! to je podle mě nejslabší stranka ze všech 3 dílů...