Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diablo 3 vyjde bez diabla, jeste neni hotovy. vyjde pozdeji skrze patch
  • Ethy
    Je to pro dobro věci, tak proč ne? Aspoň stihnou do tý doby vybalancovat skilly :) a udělat pořádnej PVP systém. Stejně ze začátku bude každej farmit gear a levelovat postavy.

OT: Když u vás v redakci skoro nikdo nemá pořádnou zkušenost s předešlými Diablo hrami, mohl by hru až vyjde zrecenzovat aspoň Tukan prosím? Je snad jedinej z českých recenzentů o kterém vím že má k sérii kladný vztah a hru pořádně hrál. Budu rád za odpověď od redakce :)
  • genki.sudo
    Tá informácia má ale ešte pozitívny charakter. Release date je už tak blízko že sú donútení oddialiť takú dôležitú súčasť hry akou je PVP..

Už ho len oznámiť... :D
  • Core
    Z nevelké dáli slyším mlátit Diabla kladivem na pekelné brány. Tipuji polovinu/konec dubna.
    • U předobjednávky mi změnili datum na "zaručené" 17.4. Stejné datum jsem pak našel i u jiných prodejců, tak jsem zvědav :)
  • hlavne uz to vydejteeeeeeeeee
    • nebo ne, je vlastne jeste moc brzo co ? : d....
  • DNF byl oficiálně vyvíjen 14 let (někde udávají 15). Vývoj D3 začal v roce 2001, když ještě existovala pobočka Blizzard North. Takže ještě pár let a máme tu minimálně pokus o překonání světového rekordu.
    • Mno co já vím, tak prý celá databáze toho Diabla 3 od Blizzard North byla smazána, a od roku 2006 se jelo úplně od nuly..
      • Asharak
        Přesně tak, viz http://www.youtube.com/watch?v=5nmE5t1EvM8

Takže jen 6 let vývoje *5*
  • Sice to asi nezabrání trolování, ale pro ty bezmozky, co tvrdí, že areny budou formou DLC, tak tady mate komentář od Bashioka:

https://twitter.com/#!/Bashiok/status/178361464581664769

Can holding back the arena affect the price of D3 produts?

And then we charge you for it later? Nah. It'll be a free patch.
  • Na DIII jsem hodně zvědav, i když si nejsem jist, že se mi bude chtít trávit u něj tolik času, jako kdysi u 2ky. Nicméně ale moc nevěřím tomu, že vyjde dřív jak o letních prázdninách -- maximálně tak krátce před nimi. SC2 byl také oznámen celý čtvrtrok před vydáním. Ale snad se mýlím. *4*
  • Tolik debility v jednom příspěvku se jen tak nevidím. Pane Cohehe, ty jsi vážně zakomplexovaný ztroskotanec. Je mi tě líto.
  • Diablo 3 vytvaraju niekolko rokov a este nemaju pvp. To na Diablu pracuje 10 ludi ze taketo veci nechavaju na koniec? Blizz vedel co robi ked dal Diablo zadarmo k rocnemu predplateniu WoW...
    • Libi se mi kdyz si nekdo dava nacas a take podle toho vypada vysledek..

ale

Tolik let... navic jak pises s hromadama predplatitelu Wow od kterych jim tecou vagony penez... trosku paradox.
      • Bude třeba si to užít, pokračování by mohlo vyjít když už budeme všichni senilní *1* (myslím ty kteří si ješte D1,2 pamatují )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit