Přejít na výpis diskuzí
Diablo III vyjde na PS3 bez aukcí a s offline režimem
25.3.2013 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Omlouvám se ale když někdo napíše jak ho štve, že ho hra po 300+ hodinách přestala bavit, tak si klepám na čelo.
-
-
po 400+ hodinách hraní counter strike global offensive kompetitivni zapasy furt ty samy mapy do kola a hra me bavi cim dal vic
-
-
za 150kc neber to
-
-
Jenže zde právě ten čas je potřeba aby většina špatných vlastností vyplula na povrch. Teprve po Xtém hraní vyjde úplně na povrch, že mapy jsou stále totožné, že se při každé hře zpřístupňují pouze různé malé vchody ale jejich mapy jsou také vždy statické, stejné. Že ani na Inferno hráči nevypadnou rozumné předměty atd. atd. U D3 nejde ani tolik o to, že by se D3 špatně hrálo, špatně je především nastaven systém, co a jak funguje. Respektive, špatně pro hráče, dobře pro Blizzard (nutnost kupovat v aukci).
-
-
a jak už bylo řečeno, jsou hry které ani po několika set hodinách člověka neštvou tak jako D3 :), za mne (ze škatulky RPG) třebas hry ze série Elder Scrolls, Demons Souls, Dark Souls, Dragons Dogma. To jsou hry kde mohu strávit stovky hodin (a také jsem již strávil) a neštvou mne :).
-
-
Asi tak nějak, mě přestala bavit po dvou xD skyrim sem komplet dohrál po něco malo přes 200 hodin, a nikdy bych neřekl že mě to štve... naopak se klaním
-
-
Dear pc users, because fuck you, thats why :D
-
Nechápu, proč to nešlo na PC. Vždyť aukce byla ten největší problém, který podělal celou hru.
-
-
Aukce je velke plus *14* uz sem tam prodal veci tak za 3000 euro takze velke plus a dalsi vec hra me bavi *1*
-
-
ver nebo ne, ale nekteri lidi hraji hry kvuli hrani a ne kvuli byznysu. ANO JA VIM, JE TO K NEUVERENI! *8* *8* *8* *8* *8*
-
znam kamoše co dal vypoved z pravnicke firmy a ted je diky d3 za vodou. a ani to nemusel hrát jen mu bot programy beželi 24 hodin denne. sice parkrat dostal ban ale pokažde hackl novy učet.
-
-
A ještě tu o tom, že tvé IQ není nižší než bod mrazu......
-
-
tohle je už trapne veskoslave *1*
-
-
-
-
jo, zabijeme veskerou radost z toho, ze super veci pro mou postavu taham z lootu, potom co jsem porazil opravdu drsneho bosse. misto toho mam spis irelevantni veci, ktere musim prodat, abych mel prachy na to, abych si ty uzitecne koupil, coz je takove antiklimakticke. na druhou stranu mi diablo 3 osvetlilo, proc se tomu ostatni RPG ci hack'n'slash veci vyhybaly a v obchodech nebyly tak dobre veci.
-
diskriminace
-
-
Nejsem sice hráč Diabla 3, ale dle mého názoru by spoustu PC hráčů úplně klidně oželelo aukci za real cash na úkor trvalého připojení k netu, ale pokud se pletu, tak mě opravte. *5* .
Ač mám Blizz rád, tohle se mi zdá hodně "netaktní" vůči PC hráčům Diabla III.
Peace and Weed .. I mean Peave and Love .. *3* -
-
ano zvlast my HC hraci bychom to celkem privitali, zvlast kdyz na HC ani RMAH. Navic predpokladam, ze diky neexistence aukce blizzard upravi i drop itemu
-
-
Ta hra je online hlavne kvuli nemoznosti piratstvi, aukce jsou jen takova tresinka. Kdyz se podivas na rekordni prodeje Diabla 3 a celkove snad 12mil prodanych originalek, tak je celkem jasny, ze to byl pro Blizz dobrej tah. Snad tu neni nikdo tak naivni aby si myslel, ze by se prodeje aspon priblizili temto, kdyby existovala offline verze (crackla den po vydani)
-
-
-
až se mi chce říct... zkurven*j Blizzard a zkurve*ý konzole... online DRM mě vážně neba - mám na PC nainstalovanej Steam, Origin, pojeban*j uPlay a na D3, SC2 a WoW musim na Battle.net, na všecko generovaný účty+hesla.. WTF?! kdo se v tom má vyznat? tohle fakt neni normální sorry...a do toho všeho přijdou tihle z Blizzardu a řeknou ti, že na PS3 online bejt nemusíš...
-
-
Mno v rade veci by se dalo s tebou souhlasit, ale i kdyz se clovek musi prihlasovat na battle.net porad to neni tak hrozny, jako mit v kompu steam, origin. Prihlasis se do hry a je klid (teda pokud se te nedotknou lagy).
-
-
"Jednoduše, cenou za offline režim je absence klasické aukce, což je dle mne výhodný obchod."
Dobri ko ko ti. Hlavne ze u PC verze "nemuze byt offline, protoze by nebyla aukce". *5* -
Hah, a tehdy se Blizzard-Activision tvrdě ukázal PC hráčům prst.
-
-
Prostřední :D
-
-
Ok, no minusu par pribylo, jen me prijde divne, ze predchozi post, ktery jsem jen zduraznil, dostava plusy :D. Kazdopadne na obhajobu blizzardu, D3 se jim nepovedlo (dle meho nazoru), ale ostatni jako SCII je fajne :)
-
-
-
PoE má tu správnou Diablovskou atmosferu.... Dle meho více navazuje co se hratelnosti a atmosfery piše na předchozí dva díly diabla.
-
-
Tady se ale o PoE v článku nic nepíše. *3*
-
-
Ano, v clanku se pise hlavne o portu na PS3, takze bychom se teoreticky nemuseli bavit ani o PC verzi :P. Ale vazne PoE je podle me kvalitni nastupce Diabla II, kdyby si D3 vzalo priklad z vetsi casti od PoE (coz z hlediska casu nelze), tak bych byl hrozne rad :).
Na druhou stranu diky diablu II se tu vlastne zrodili tri hry - Torchlight 1,2; Diablo III a Path of Exile. A kazdy at si vybere, co se mu vice libi (zpracovanim, grafikou, mechanikou atd.)
-
-
-
Škoda no, takhle se mi to líbí víc "méně dropu, ale kvalitnějšího", kdyby to řekly s jistotou dopředu býval bych si počkal na konzolovou verzi. Aukce mne nezajímá a raději bych měl možnost hrát až ve 4ech z jednoho média. Takhle jsem za tu zmršenou PC verzi dal cca 2800 (půlnoční prodej a 2ks abysme mohli hrát s manželkou). Manželka celé Diablo zapla tak 2x a vždy jen na 15 minut aby pak řekla že je to nuda. Takže odmítám dávat Blizzardu za Diablo další cash :), sic mne gaučová kooperace láká. I když myslím, že i kdybych si ho koupil tak se stejně v mechanice moc neohřeje, nebaví mne že tam nejsou náhodně generované mapy, že je mapa vždy úplně stejná. To se teď daleko lépe bavím u Path of Exile, to je mnohem víc Diablovitý, než Diablo 3.
-
-
vidíš to, a přitom stačilo Diablo 3 chvíli hrát a nebyl problém si v aukci přijít na 200 eur. takže Diablo 3 se zaplatilo samo :D
-
-
nevím no, mám 2 postavy lvl 60 s nějakejma paragon levlama, s každou cca 200h odehráno a za celou dobu mi padly 2 legendárky ... pro lvl asi 5 a 7 :D, žádná setovka a samý trapný žlutky, takže u mne akorát velkej LoL na ten loot.
-
To nemusi byt uplne pravda, ja mam odehranych tak 380h od vydani do ted a nikdy mi nepadlo nic co by se dalo prodat draze. A skill na prekupovani aukce jsem bohuzel nikdy nemel.
-
-
-
Já sem rozhodně fanda Diabla, ale i mě tahle správa opravdu nehorázně naštvala. Jako na PC to prostě s ofline režimem nešlo, ale na PS jo. Jako timhle si to u mě Blizzard dost pohnojil teda *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Na to existuje jednoducha odpoved. Piratstvi a DRM. Je to na pc hrozne snadne, prakticky nepostizitelne, muzete se vydavatelum smat drze do obliceje, jak jste je ojebali, za sebemensi chybicku je netolerantne trestat nekupuju, stahuju... Ale to vsechno ma i sve ruzne dopady.
-