Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paradoxne, pokud tam budou normalni dropy a pujde to progressovat v infernu od mp1 po mp10 jenom s vlastnima dropama a v rozumny dobe tak to bude 100x lepsi jak D3 na PC.
  • to bude jen offline s nebo možnost hrát offline? Jinak diablo 3 bych znova zkusil kdyby zrušili aukce i na pc a upravili loot, protože jinak ta hra ztratila na motivaci když jste museli používat aukce.
    jinak na tohle už prisli i samotní tvurci když tam do pc verze dali nejaky loot co se váže jen na postavu ale pry to taky nefunguje :) proste asi po roce prisli na to že koncept hry v jadru nefunguje a není motivační. GG Blizzard *1*
    ale jako betatesting za 60€ taky dobry ted konzolisti dostanou vyladenou verzi *3*
    • Black_Hand
      dle vseh to bude moznost.
  • Ono snad všem muselo být jasné ,že u Diabla ta nutnost být online byla z velké části kvůli pirátství. A podle mě na tom není nic špatného ,protože ta ochrana funguje pokud vím tak ji ještě nikdo úplně neprolomil. A ať mi nikdo neříká ,že by víc lidi získali tím že by tam žádná ochrana nebyla. Mám totiž dost známých co si to koupili protože si to nemohli "vyzkoušet" a to samé u Starcraftu.
    • jenže když kvuli pirátum se..eš lidi co si to koupí .... tak je asi někde chyba
      • Nebejt online ochrany, tak mají poloviční zisk, takže je chyba na více místech :)
  • Cypri
    Dost nefér.
    Upřímně si myslím že by se jim na aukci plno lidí vykašlalo jen kdyby jim padali věci normálně a né jen určené k dražení. To co opravdu vy potřebujete dostanete jen na aukci pořádně.
    Proč nedají tohle PC hráčům omg? Je to prostě nefér. Akorát nám ukázali jak na nás dlabou.

BTW: je pravda že evropa má v RMAH omezení snad na prodej maximálne do 200 eur ale amerika a jiné toto omezení na dolary (a jiné měny) nemají??
    Pokud to tak je, tak je to taky docela poděl ne sakra?
    • Shania
      Aukci muzes zabit pouze tak ze ji zrusis nebo bude vse BOP nebo BOA.

Snad se shodneme, ze hraci hraji pro to, aby meli lepsi a lepsi vybaveni, i kdyz jim to lepsi vybaveni bude padat, tak tu bude stale neco lepsiho, nez momentalne mas a dokud tu bude moznost veci prodat na aukci, nebo vymenit pres trade, tak tu bude vzdy obchod.

Jedine co aukce dela, je ze vymena zbozi je jednoducha a extremne rozsiruje nabidku.

Taky je mozne, ze bez aukce by byla hra o dost tezsi a BLizz by byl nuceny zvednout drop (nebo by bylo inferno jen pro opravdu HC hrace, ne jak ted),
      ale tim pouze zmenis rozsah predmetu s kterymi se bude obchodovat.
      • To je pravda, aukce ti umozni skipnout progress vicemene vzdycky. Ale tenhle problem nikdy neodstranis. Jedine zakazem obchodu, jak sam pises (boa, bop, zadny trade). Vzdycky totiz bude nekdo "velkej" kdo ti da ubergear. Leda ze cim lepsi item tim musis mit vyssi paragon nebo tak neco.

Proto je nesmysl vubec nejakou aukci resit a snizovat kvuli ni dropy. Stejne jedou china farmeri a boti a 10M normalnich hracu a aukce proste bude plna levnych veci, driv nebo pozdeji.

Jedinym resenim je udelat dropy tak aby to bylo hratelny i bez aukce, cokoliv jinyho bude omezovat hrace a to jde krasne videt.
    • RMAH ma maximalni buy out 250eur and v americe 250dolaru, blizzard nerozlisuje eura od dolaru takze v USA a Evrope se jejich hry prodavaji za 60e/$ je do demence...
      • Cypri
        Ok tak se omlouvám měl jem to jako planej poplach. KAZDOPADNE. Ta aukce kazí podle mě gameplay.
  • nevim nedavno jsem si dal z novu prvni diablo a moc se mi libilo kolik s potvor vypadalo cenych zbrani a to i vcetne setu...

Diablo 3 jsem nehral (jed demo) a obavam se ze ani nebudu pripada mi ze hrac je diky aukcim o tenhle zazitek pokud mozno osizen protoze reknetemi kdo by si to kupoval kdyby vam zbrane padaly ve hre jako v Diablu 1

kazdobadne co mam Borderlands2 uz po diablu3 ani netouzim :P
    • ja take nachapu aukci je to zhovadilost! Ta hra mne nebavi kdybych vedel ze pokazde kdyz pujdu na bose padne z nej neco do setu vzdy uzitecneho klidne do nej budu mlatit 100x at si kazdou postavu vybavim unikatnim setem, ale takhle kdyz mi znej padne to co z kazde bedny a jednou za 1000 porazeni z nej padne neco co se k me postave nehodi (a diky nahodnemu generovani vlastne ani nehodi k jakekoliv jine), ale je to dost cene abych to prodal ne dekuji *11* to je otrava, radsi si 1000x zahraji jine hry a ze jich zvladnu dohrat nez by mi padlo neco uzitecneho v D3 to neni hra to je prace pro cinany!!!
  • v clanku nevidim jeste jednu vec a tou je aktivni dodge system ktery do hry priby.. pokud se podivate na videa vidite huntera jak sliduje pres "ohnive mrize" nebo barbara delajiciho kotouly... takze tu mame pomerne zasadni zmenu designu hratelnosti o ktere se tak nejak nemluvi aby nas majitele pc verze zase tolik nenasrali.....
    • ales.smutny
      " Pravý analog vám umožňuje uhýbat se útokům. "
  • Aha tak ono ten offline nakonec pujde co *1*
    co mě říkal bratranec tak se D3 začíná pěkně vylidňovat .... a já se nedivím
    • A ja ti zase rikam ze WoW je od zitra free 2 play, taky mi tenhle blabol budes verit? *3*
      • rozhodně budu víc věřit bratranci než anonimovi na netu *15*
        • Veskoslav
          Aha. Takže když ti bratranec řekne, že tvůj otec je tvá matka a tvá matka tvůj otec, budeš mu taky věřit?
          • seš doopravdy takovej tard nebo to na nás jen hraješ ?
            • klid, je to 14ti lety kluk co maasturbuje nad dijablem... je to jeho modlička a nelíbí se mu když mu na ní někdo kaká ;)
  • Black_Hand
    takze na PS3 to bude lepsi hra? gratuluju konzolarum! (a to myslim uprimne, budete mit opravdu lepsi hru)

a samozrejme, ze na gamepadu se to bude ovladat dobre. vzdyt kvuli tomu delali dramaticky zmeny v PC bete par mesicu pred vydanim. bylo by divne, kdyby tomu tak nakonec nebylo.
  • Veskoslav
    No občas bych i uvítal možnost být offline. Sice je pravdou, že u PoE je to ten samý případ, maximálně, co můžu hrát offline je T II. GD má mít taky podobnou online ochranu jako Diablo. Jenom by mě zajímalo, jak to tedy bude s prostředím atd. Diablo na pc náhodně generuje mapy (každá mapa má 7 možností, sice to není jako Diablo II, ale lepší jak nic), náhodně nepřátelé a náhodně drop. Bude to mít i PS3 verze nebo bude v něčem osekaná? Tohle by mě i docela zajímalo, zda-li se kromě ovládání a některých soubojů s bossy budou i hry samotné lišit.
    • Black_Hand
      promin, generator nahodnych cisel neni neco mystickyho, co muze bezet jenom na serverech. generovat loot a nepratele je trivialni. generovat mapy muze byt trochu narocnejsi, ale to zalezi na tom, co s nima delas. pokud mas prefabrikovany mistnosti, ktere pak nejak nahodne poskladas podle nejakych parametru tak ti to maximalne jen trochu prodlouzi loading, ale ne tak moc aby sis zacal stezovat.
      • Boom
        Kdyby to byla nějaká prkotina, tak si myslím, že by už dávno někdo prolomil obranu. Reloaded to vzdal, říkal, že na tvorbu emulátoru nemá lidi a u Skindrow ani nevím, zda-li se o to pokoušeli. Proto mě zajímá, jestli se verze budou lišit i něčím víc. Ale nevím, jak to myslel Veskoslav:)
        • XorxoxTalarius
          Jediny duvod proc hra nemuze byt Offline je ten ze na disku nemas potrebna data, jinak nahodne generovani cehokoliv uz jsme videli v Diablu 2. Takze jediny duvod proc je v Diablu III nutnost je DRM ...
          A duvod proc to nikdo neprolomi je ten ze neco takoveho by je stalo spoustu casu a navic data v tabulkach by nesedela s nastavenim ve hre. Tudiz by to nebylo nikdy presne ono.
          Cpt. out
        • p.s.
          taky je trapny jak si posílaš lajky na vlastni komenty z mobilu
        • je to trapny veskoslav jsi ty
        • Black_Hand
          jasne, ale ted slo o to nahodny generovani. podle me je mozny, ze tak formuji trh na aukcich. coz te samozrejme nemusi zajimat v offline modu :).
  • Aukcie by mohli konecne zrusit aj pre PC verziu hlavne tie za peniaze a potom upravit drop kedze z toho spravili pay for win hru. Pokial clovek nema postavu s top ekvipom na farmenie tak je to utrpenie hrat lebo ono stale nic nepada a farmit stale dokola levely len zato aby ste pozbierali goldy alebo smeti ktore na aukcii predate a za ne nakupit lepsie itemy je fakt zabavne...
    • Mám rovnaký pocit. Tiež sa mi stalo, že som rozmýšlal, či tá hrá nepozerá aké postavy mám rozohrané, aby padali úplne nepoužitelné predmety. Takto som bol nútený nakupovať na aukcii, pretože to čo padalo bolo hlboko pod tým, čo som potreboval.
      Ono predmetov padalo dosť, ale z pohľadu toho, čo som na danej úrovni potreboval to bolo smetie. A toto vnímam ako veľké negatívum, pretože keď sú veci označené ako 'rare', malo by ich byť len pár. V skutočnosti sa toho váľa všade dosť a aukcie sú preplnené.
      Skôr by som očakával, že po skúsenosti z predchádzajúcich dielov budú tlačiť na vačšiu využitelnosť aj nižších kvalít vecí ako je napr. 'common' ale zjavne je to všetko orientované na aukcie.
      • K prvnimu odstavci: je to mozne. Diablo 1 se opravdu divalo co mas v inventari a hazelo ti veci ktere jeste nemas, cili pokud jsi pouzival dobry mec padaly ti luky, sekyry atd. Dalo se toho vyuzit tak, ze jsi nosil v inventari vsechny typy zbrani a pak ti obchod musel nabizet lepsi verze, ja jsem si takhle vetsinu vybaveni v D1 koupil od obchodnika (napriklad King's Sword/Axe/Bow of Haste s maximalnimi staty ;-)
    • Bohuzel cele D3 na PC stoji a pada s aukci, jinak by ta hra v podstate ani nemela smysl. Plus prece se blizard neodstrihne od zdroje penez.
    • Veskoslav
      V čem je prosím Tě hra PW2? To by mě docela zajímalo:) Protože pokud jsi lama, tak ti nepomůže sebelepší eqip:) Navíc Diablo vždy bylo o farmení, sám si vzpomínám na Diablo II, kdy jsme X desítek hodin trávili tím, že jsme se snažili získat daný předmět.
      • no asi v tom ze si si itemy jednoducho mohol nakupit a dokonca aj ked si lama tak ti itemy pomozu:) kedze v hre neni ziadne pvp(to co tam je neratam)na zabijanie mobov fakt skill s top ekvipom nepotrebujes:)...
      • diablo 3 dokáže jen klikáním dohrát desetiletý kluk, Sám sem to viděl...
      • p.s.
        tak ja ti pomužu v diablu 2 jsi farmil hru, v d3 farmíš aukci
      • ty jsi to zase nepochopil
        • Veskoslav
          Neotravuj debille.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit