Diablo IV bude obsahovat prémiový season pass i obchod s kosmetickými předměty
-
Doba pokrocila. Vyvoju hier sa vo velkom venuju akciove spolocnosti, nie par nadsencov v garazi. A akciovky su firmy zamerane na produkt ktory vyrobi zisk...co najvacsi. Pokial by ludia nekupovali a neplatili za dodatocny obsah, nikto by ho neprodukoval. To nie je o pristupe firiem ale o ochote ludi dat za nieco peniaze.
A to je tema ktoru je uplne zbytocne riesit - kolko ludi je ochotnych zatelefonovat do televizneho vestenia a kupit si tam kamienok svatej Terezky proti nadche/ryme?
Oproti tomu je predavanie farebnych brneni vlastne eticky obchod.
-
Máš pravdu 😉
-
Tak překvapivě si tu v diskuzi o monetizaci Diabla 4. Ve svym příspěvku si hrozně překvapenej, že to někomu vadí. A když dostaneš odpověď proč to někomu vadí, tak odpovíš, že D4 není pro mě? Jako kvůli battlepassu? Však já nikde nepsal, že ta hra jako taková je špatná nebo se mi nelíbí :D. Příště nechoď do diskuze o monetizaci, když se o tom nechceš bavit.
-
O čem chceš diskutovat?
Tobě evidentně Diablo 4 tak jak je představované absolutně nevyhovuje.
Já s ním zatím nemám problém.
Jak říkám, kdybych byl tebou, tak raději hraju něco jiného, co mi sedne víc.
-
Je super když na tvoje "Nějak jsem nepochopil na co si tady těch pár lidí stěžuje" zareaguju důvodama proč si třeba lidi stěžují, a ty odpovíš jak si odpověděl. Opravdu kvalitní diskuze.
-
Od doby Diabla 1 a Diabla 2? To, že můžeš hru hrát coop z toho nedělá MMO :).
-
Už to chápu. Moje chyba.
-
Jo, ty budeš ideální zákazník pro přístup Blizzardu.
-
Řek bych že jsi nepochopil očividnou narážku na to, že když si koupil DII za plnou cenu, tak má všechen obsah už ve hře a nemusí tak za další byť třeba jen kosmetické věci dát ani korunu.
Prostě pointa jeho komentáře byla v tom, že si koupil kompletní hru.
-
Od kdy je Diablo převážně SP hra? :D
Už tohle dává tušit že jsi trochu mimo :)
-
Uz zase hra za full price s monetizaci bokem, ze se nestydite Kelisova.
-
Je to tak. Nehrat/nekupovat je jedina zpetna vazba ktera funguje. Lidi si muzou stezovat co chcou, ale ti co rozhoduji se stejne divaj na grafy prodeju/poctu hracu.
-
Já mít tolik problémů s jednou hrou, tak bych ji snad ani nehrál 😀
-
V kapitalismu se vždy hlasovalo peněženkou. Když se mi nelíbily obchodní praktiky firmy, prostě jsem přestal kupovat její produkty. Porušování smluvních podmínek vázaných s produktem do toho ale nespadá.
-
Jenže dvě špatně ještě neznamená dobře. Jak podotkl někdo výše, nezaplatit za hru, kterou hraju, protože se mi nelíbí, jak funguje její tvůrce, je jako jít do kina na film načerno, protože se mi nelíbí, jak funguje filmový studio, který ho vyprodukovalo.
A to říkám taky jako softwarový vývojář.
-
Můžu se zeptat, kde je v D2 Resurrected battlepass? Trochu mimo ne?
-
Protože přesně takhle mluvili i o Immortalu. Proč je v Diablu nějakej přiblblej battlepass. Proč je tam vůbec "free battlepass" v první řadě? V převážně singleplayer hře? To, že to dělá každej není argument. To se jako snažej z toho udělat Lost Ark? To pak ale nesedí ten nepaytowin battlepass, protože Lost Ark je free to play a hlavně Diablo není MMO... K čemu mi jako je, že když zabiju 100 impů, dostanu 3% víc exp na jeden den? Proč já jako hráč musím tohle řešit v Diablu? Proč si normálně v obchodě nemůžu koupit skin, proč tam tohle dávaj? Mě už přijde, že fakt dneska dostanete naleštěný h**no a lidi se ještě diví, že poukážete na to, že je to vlastně h**no :)
-
urcite ano... len nemozem suhlasit s logikou - film sa mi nepaci, tak sa vkradnem do kina nacierno. Alebo v potravinach - mrkvu fakt neznasam, tak ju ukradnem.
Bud to chces hrat alebo nechces. Ked ano, tak sa patri si ten produkt kupit a nikto ta nenuti kupovat dodatocny obsah (ja som prvy proti kadejakym hlupym mikrotranskaciam).
A ak to hrat nechces, tak naco to piratit? :)
-
Edit: Zrovna ve dvojce bych si klidně zaplatil, aby Harlequin Crest vypadal úplně jinak 😀
-
A právě ten vzhled je na itemech to nejdůležitější 👍