Diablo IV bude obsahovat prémiový season pass i obchod s kosmetickými předměty
-
Teď hraju Diablo II Resurrected, zatím po mě nechtěl nikdo ani korunu a navíc všechny setový, unikátní apod brnění a zbraně vypadají jinak aniž bych za to musel zaplatit korunu, protože produkt, který je obsahuje již vlastním.
Za mě naprosto v pohodě monetizační systém.
-
Nějak jsem nepochopil na co si tady těch pár lidí stěžuje... 🤔
Season pass je free, jeho prémiová verze vám bude odemykat pouze kosmetické předměty. V ingame shopu si koupíte taktéž pouze kosmetické předměty. Vy ani nikdo jiný si nepořídíte nic co by poskytovalo nějakou výhodu ve hře.
V článku je to zmíněno, v originálním dokonce několikrát.
Za mě naprosto v pohodě monetizační systém.
-
He? Nechápu myšlenku. Jakýmže způsobem "ze spousty lidí účelně vytahujou peníze"? Tím, že si tu hru nezahrají?
Mimochodem jak už tu někdo naznačil... hodně štěství v pirátění. Počítám, že stejně jako D3 bude i D4 vyžadovat připojení k internetu a velká část herní logiky se bude odehrávat na serveru ;).
-
Určitě ne, protože věřte, nebo ne, tady tím způsobem ze spousty lidí účelně vytahujou peníze a to ne zrovna malý.
-
Řešímu tu stejnou věc?
-
Cracknuta hra? It is so like 90's.... pri hre ako Diablo stravis 100vky a 100vky hodin.... tych par desiatok eur je v pohode cena. A ked ta pohorsuje tak ju nehraj...ale v dnesnej dobe este riesit piratske hry?.... neviem, mam z toho rovnaky pocit ako keby si mi chcel dat cdcko s napalenymi 50 hrami...spomienky su to pekne, ale doba sa pohla😂
-
Doby, kdy hráči měli rádi Blizzard a považovali je za jedny z nejlepších vývojářů, jsou pryč. Teď Blizzardu jde hlavně jenom o obyčejný ca$hgrab a co největší úroveň monetizace. R.I.P.
-
Mě to přijde jako dobrý osobní zadostiučinění, když nezaplatím za finální produkt (tudíž přijdou reálně o platícího zákazníka).
No a jako bonus si hru užiju bez otravnýho shopu se skinama a zbytečných battlepassů...
-
Zkus si stahnout piratskou verzi D3.... Stejnej uspech budes asi mit i s D4
-
tak tieto "kroky" sa tak nejak aj čakali. otázkou stále je, ako to ovplyvní samotnú hru. season pass je už vlastne štandardný spôsob dodávania obsahu a kozmetické predmety... počkám na výsledný produkt.
-
ale tu sa nebavíme o nejakom domácom kutilovi, čo si upatlal hru "na kolene". štúdio ako blizz vlastne pozbudíš k tomu, aby zavádzalo ešte väčšie reštrikcie a agresívnejšie platobné modely. lebo o hru je záujem = piráti sa. teda treba urobiť len kroky, ktorými to pirátom znepríjemníme/neumožnime im plnohodnotne hrať v provnaní s platiacimi hráčmi. ak ich chceš naozaj "vytrestať", tak je naozaj lepšie hru úplne ignorovať.
úmera v štýle veľa ľudí piráti = protsestujú proti platbám v hre nedáva zmysel a žiaden management týmto spôsobom nebude rozmýšľať.
-
Nebylo by férovější si tu hru prostě nezahrát?
-
Osobně nejsem zastáncem stahování cracknutých her, sám jsem vývojář a rád podpořím ostatní, protože dobře vím, kolik je za tím práce.
Co ale dělá Blizzard je už přes čáru a tak jsem se rozhodl, že jestli uvidím jediný p2w aspekt v D4, tak si hru s radostí stáhnu cracknutou.
Jen tak dál Blizzard...
-
Hlavne by mohli vymysliet nejaky novy sposob levelovania. Model, kde s dmg 10 musim 5x seknut do zombika s health 50, aby som ho zabil a postupil na lvl 2, kde musim s dmg 20 zase 5x seknut do toho isteho zombika tentokrat s health 100 atd do nekonecna je zabijanie casu a nie zabava...
-
To je překvápko. Klidně ať Blizzard shoří i s Diablem.
-
Přesně toho jsem se bál, uvidíme co za supr vecičky tam ještě Blizzard přidá.