Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn

já sám mohu tenhle launch (i jako veterán několika datadisků World of Warcraft) označit za nejhladší v novodobé historii Blizzardu.

novodobé historii online/live service her*

Něco tak polished už dlouho nevyšlo. 

• Hra jako takova supr,lokace,příběh atd.

End game je ale horší.Je tam  hodně cítit D3. O víkendu padlo par itemů už dokonce 4 unikátní,který by měli být rare jak prase ….prej…..Ja v tuhle dobu dávám tier 30+  dungeon jak prd a nevidím moc důvod proč se posouvat dal, paragon přidává jen číselný dmg, doufal jsem ,že legendarní gliphy budou hru měnit vice.

• Mazaltov93

Dobrý den,

prosím o radu, na PS4 lze hrát bez PS Plus? Nebo je vyžadován kvůli online světu?

• napiš do googlu: "diablo iv without ps plus"

• Máte už někdo zkušenost jak běhá local co-op na PS5? A co DualSense, pohráli si s tím aspoň trochu?

• MishKonn

Výborně, testováno v betě. 
      Je to lepší než 3 v tom, že mohou oba naráz managovat inventář. 

• A vývoj postav. To UI pro dva se fakt povedlo - jako je škoda toho, že už nejde hrát ve čtyřech, ale hra ve dvou je parádní.

• Pavel Makal

DualSense bohužel hra nevyužívá vůbec.

• Couch coop běží obstojně i na archaickém Xbox one, takže šance máš slušné :-) 

• jurb83

AKO nic v zlom, ale hrat Diablo na gamepade je ako ist do krcmy na kofolu...

• 0011

Jako člověk, co odehrál v Diablo 1-3 desetitisíce hodin na myši než přešel na gamepad naprosto nesouhlasím. Proč si zbytečně mrvit zápěstí. Za mě je naopak hraní Diabla na myši jako stále tvrdohlavě chodit do hospody na Gambrinus, přestože začali čepovat, no v podstatě jakékoliv lepší pivo, řekněme namátkou Plzeň.

• Slavik_Jenda

Můj život je o dost lepší bez alkoholu, takže můžu jen doporučit...

• OndrejPartl

Přirovnání je to vlastně naprosto v pořádku. Stejně tak, jako je v pořádku jít do hospody na Kofolu, je překvapivě velice příjemné hrát Diablo na gamepadu. Ba dokonce znám takové heretiky, kteří na gamepadu hrají PC verzi. 😀

• jurb83

Dakujem, tak som to myslel

• Čudoval by si sa, ale na gamepade sa to hrá naozaj dobre.

• jurb83

Tak to by som sa veru cudoval... :D

• twicer

Však to máš s páčkovačem jak kdyby si to na pc hrál s WASD a mířil kurzorem myši.

• jurb83

tak najlepsie je mysou klikat a klavesnicu na skille

• twicer

Tak to jo. No, ti schopnější, se dokážou s klávesnicí i hýbat.

• Na mackamie dokola piatich tlačidiel je gamepad ideálny.

• jurb83

kolko ludi, tolko chuti :)

• Tak po 10 dnech hraní (chodím do práce a mám rodinu), přesto jsem si našel čas na hraní D4 a dnes mám 70 lvl, hraji sám přesně jak mi to vyhovuje a musím říct, že hra mi pomalu a jistě začíná připomínat jen nechutný grind, potom co odehrajete kampaň se z toho stane jen neustále se opakující činnost chození dungeonu, heltide a questy pro strom a když vidím jak se postup na max. lvl čím dál více spomaluje, tak mě to od dalšího hraní více a více odrazuje. Jako když si vzpomenu na jiné ARPG, tak jsem u nich vydržel spousty měsíců, tak u D4 pocit vyhoření a nuloveho postupu včetně neustále se opakujících vybavení co padá, které minimalizuje pocit lepší a silnější postavy a nezachrání to ani paragon. Nevim můj pocit osobního hypu, byl asi tak veliký, že o to větší je zklamání a skutečnost o zabavnosti hry, která opravdu není taková zábavná, jak většina hráčů propaguje. 

• Bohuzel tento nazor neni ojedinely a cim vic lidi se dostava k endgame, tak tim vic jich je rozcarovano z toho, jak je ta hra nekompletni.  Osobne si myslim, ze po 10 letech vyvoje hry zanru ARPG, by ta hra mela byt vymazlena do detailu, zvlast kdyz na tom dela tak velke studio. 

• twicer

Nemyslím si, že by to bylo reálně ve vývoji 10let, nedivil bych se, kdyby to byla spíš polovina.

• A je to nekompletností, nebo spíše nedoladěností toho, co ve hře je?

• Tak samozrejme se da diskutovat o tom, jestli treba setove itemy tam jenom chybi, nebo je tam Blizz nechce mit vubec.

• O setech mluvili - podle nich se jim je nepodařilo na start dostatečně vyladit, takže je chtějí přidat později.

Což tak myslím bylo i ve starších dílech...

• Sallvator

Kdyby šlo hru i hrát bylo by to lepší, od včerejšího lunche nemužu lognout furt mam "quaue for login" ani hodiny čekání neudělaj nic... forum je plné lidí se stejným problémem... GJ blizzard další totálně sprasenej launch

• ales.smutny

To bych řešil s podporou, já se dneska nalogoval 4x a vždy pod minutu čekání.

• Co kecas. Na fóru jich je pár desítek. A v okolí nemá nikdo problém a je jedno na jaké platformě hrajou...

• Sallvator

Nas hraje 5 lidí a 2 nemužou lognout ostatní hrajou

• tomekbobek

Mam pořádný lagy, nemůžu si zobrazit interaktivní předměty a vyhovovala by mi o ždibec vzdálenější kamera, ale jinak pecka.

• Jak moc je otevřený konec kampaně? Zmíněný masivní cliffhanger mi moc nesedí s tím, že si můžu užít hru do konce bez dalšího placení v budoucnosti :). Už tak mě dost odrazují ty mmo prvky a v diskuzi zmíněné malé množství abilit.

• twicer

Celé je to vytvořené jako live-service hra, kterou budou dál ohýbat a přizpůsobovat podle dat sesbíraných od současných betatesterů (čti: zákazníků). Je to cítit už ztěch vyřezaných mechanik kde chybí i takové věci jako setová výbava, když si počkáš minimálně na první velké rozšíření, vyjdeš ztoho nejlépe.

• D2 to při vydání taky neměl, D3 taktíž, mám pocit... Zase někdo z toho dělá tragedii a ždímačku na peníze.... hrůza, firma chce vydělat...

• twicer

D3 při vydání setovky měl a že by měla být berná mince že to nebylo ve dvojce při vydání, nevím no. :)

• Díky, o těch setovkách sem taky nevěděl. To je vážně bída, tak za rok na viděnou.

• twicer

Jo je to škoda, každopádně na tvou předchozí otázku skrz cliffhanger. Příbehově je to uzavřené, nenechá to hořkou pachuť, že bys byl o něco ošizen. Cliffhanger tam slouží pouze jako příprava na datadisk.

• Je to divný, ale nikdy jsem Diablo nehrál. Ta hra mě úplně minula.

• Ja to mam rovnako :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit