Přejít na výpis diskuzí
Diablo pro konzole potvrzené i s lead designérem
10.1.2012 | levis
105 příspěvků
-
Diablo 3 - černá můra piráta :-)
-
-
Stejně tak Darkspore či Starcraft II (který je ani ne 1/4, pokud někdo má ten crack)
-
-
Budte radi ze mate Diablo 3 az to vydaj na konzole a uvidej ty nekolika nasobne vetsi prodeje tak se na vas piráty v.....u a Diablo 4 bude uz beztak jenom pro konzole a muzete si zato sami kazdej druhej to upirati no nic koncim....nestojite mi zato
-
-
Jelikož Diablo nepojede bez originálu, funguje na stejném principu jako Darkspore či MMORPG. Sice si ji stáhneš, ale nezahraješ, ale to by si asi nepochopil, že?
-
troufnu si tvrdit, ze pc prodeje budou mnohem vetsi nez u kalkulacek a mobilnich telefonu :D
diablo 3 v podstate nepujde ukradnout a vymyslet nejaky emulator serveru jako u wow je zbytecne a na dlouhou dobu -
Ty asi moc dobře nevíš jak bude fungovat Diablo 3. Bude vyžadovat stálé připojení k netu, většina obsahu se ti bude zobrazovat podle toho co budou mít blizzardi na serverech. Mají to hezky promakané, a nemyslím si, že to někdo jen tak nějak crackne. Tuhle hru si na PC koupí hodně lidí, protože bude stát za to, není to žádné "COD" které dohraješ za jedno odpoledne a pak už ti krom multiplayeru nemá co nabídnout :)
-
-
stejně to ti piráti obejdou...sou to sv*ně
-
-
A jak to chceš proboha obejít?....
-
-
a jak dopadl Starcraft 2? taky se to povedlo..nejspíš šel jenom singl, ale stejně
-
-
S patchema. Problem byl akorat s patchem 1.4.0 a jakmile ho Razor1911 crackli, tak sel crack aplikovat na vsechny nasledujici.
-
Nevím. Ale zrovna u Sc II nemít originál....Ale neodsuzuji, jenom mít něco osekaného a polovičního. A kdo nemá ani 900 na takovou hru jako Sc II a tvrdí, že hry jsou drahé:) Na vyzkoušení beru, ale na plnohodnotné hraní. Navíc bez patchů. Jinak Veskoslav je odvozeno od Veska, což je od mého příjmení Veselý;) Nic neslavím.
-
Vejskoslav nebo co slavis: Uklidni se s tema nazorama. Spousta lidi hraje jen singla a achivementy jsou jim taky u prd.le.
-
Jasně osekaný single, to je super. Ale něco ti nedochází. Sc II nestahuje mapy, poklady a monstra ze servru, narozdíl od Diabla. Navíc kdo proboha hraje cracnutý Starcraft II bez achivmentů a multiplayeru?
-
-
-
-
-
-
Blizard se změnil ve firmu, které jde jenom o naše peníze. Kde je jeho PCčkářská hrdost? Prodaná za pár Jidášských stříbrňáků! Grafika ve stylu omalovánek pro mateřskou školu, zjednodušení atributů - co zjednodušení, úplné zrušení. Sbohem, variabilito postav, musela si ustoupit konzolové dmnci. Blizzard se pěkně odvděčuje věrným fanouškům, jen co je pravda. Vrcholem je nustnost internetového připojení, někteří z nás ještě jedou na dial-upu nebo padavé wifině. Nevím, už starcraft 2 svým sci-fi zaměřením přesevzal brzký konec legendy jménem blizzard. No teď už je to spýše jenom taková sněhová přeháňka, sněhánky... *13* *9*
-
-
to snad ani neni mozny aby byl nekdo tak blbej... ze ty to na nas jen hrajes vid?
-
Peppa shoots, Peppa scores!
díky za další recesistickou perlu -
Koukni na ofic D3 web, a zjistíš, že skilly sice až tak variabilní jako v D2 sice nejsou, to ano, ale "úpravy" spellů/abilit dodávají variabilitu hodně slušnou.
A trvalé připojení k netu se mě taky moc nelíbí, ale je to nejlepší způsob, jak donutit lidi aby nepirátili a blizzu se zvedly přijmy
Jako fanoušek tomu teda moc nefandím, ale vžít se do kůže vydavatele/distributora, tak to považuju za vysoce užitečné zlo. -
Koukám že ty k té dmnci nemáš daleko.
-
-
Kdyby nam radsi rekli datum vydani, co? Blizzove...
-
Mě by spíš zajímalo jestli budu potřebovat na Xkrabici Gold účet nebo budu moct hrát i pod silver *12*
-
-
Microsoft zadarmo nic nedá *1*!
-
-
Ten Miroo mě pobavil tím svým dementním komentářem. Líbí se mi jak ho Kitkat Chunky setřel (tím že pc žádné exklusivity nemá a ani je nepotřebuje), já bych jen k tomu dodal že Blizzard je firma a byl by blbej kdyby se ochuzoval o další zisky. Mají šanci prostě poměrně s nízkými náklady na převod zvětšit své zisky-myslím že každej normální člověk by se chopil šance stejně. Jenom blbec (evidentně třeba Miroo) by dělal hry jen na jednu platformu a prázdná "místa" na jiných platformách by nechal zaplňovat konkurencí. *1*
-
Tak, mě zajímá hlavně to aby ta hra byla dobrá na pc, a jinak ať si to vydají kde chtějí, každopádně Blizzard jde prostě po penězích jako každá jiná firma (což jim vlastně nelze zazlívat), snad až na ten výtvarnej styl kterého se chopili od WoW a přenesli ho následně i do Diabla 3 (podle screenů a videí), ten styl mě neseděl nikdy.. Každopádně jak jsem psal na začátku, ať si to vydají kde chtějí, mě každopádně zajímá výsledek jen na pc a o ostatní se tak moc nezajímám.
-
No nevim ... ja mam pocit ze zpusob prezentovany Blizzardem je proti TCR konzoli ... ovsem zalezi co vykoumaji ... ovsem mam pocit, ze konzole budou mit uz vse nadisku a jedine PC hrac bude otravovan nutnosti pripojeni. Takze je docela mozne ze konzolove verze budou velice rychle po vydani dostupne na netu. Ovsem kdo vi ...
-
-
Poťapat se daly i jednodušší oči, já doufám že nám vypadnou z důlků pouze z pozitivního hlediska a ne hrůzou.. *15*
-
-
Tak k diskuzi:) S crackem to půjde dost těžko, jelikož to Diablo III jede na stejném principu jako Darkspore. Takže doufám, že se zase na různých ulozto atd., objeví hlady těchto "zaručených" cracků:) Jinak jsem rád, že to nabídnou i konzolím. Ať si taky užijí ty naše "pcčkářské" hry.
-
-
Kamo, zase je tvyma komentama zaspamovana dalsi diskuze... Jsi uz se ucit na zkousky nebo jdi proste do p.dele.
-
-
hehehe
-
Mám tu 4 příspěvky, včetně tohoto, ty šašku!
-
-
Můžeš mi vysvětlit, proč urážíš ostatní čtenáře serveru? Klidni se, frajere.
-
-
Takže když mně někdo pošle do pr*ele, tak je to vlastně v pořádku a já mu mám poděkovat? Aha, to chápu, jiná mentalita.....
-
-
-
-
-
Jen doufam ze se kvuli tomuto napadu nezdrzi vydani zase o pul roku...Blizzard donutil miliony lidi upsat se Annual Passem a nakonec vyda Diablo jeste za rok.... A bude se dozadovat dalsho Annual Passu nebo co?! Konzole meli zustat o skakacek typu Mario bross a Frogga. Je to zalezitost ktere opravdu nikdy neprijdu na chut. Nehlede na to, ze vy co se jich tu zastavate.... Doufam, ze aby jste tu psali sve nesmysly tak pouzivate PS2 a muj oblibeny gamepad ke jejich sepsani :)) A pak tu melte o tom, ze by hry mely byt jen na konzole apod... Bez pocitacu by vase konzole nikdy ani nevznikla, a ani by se treba z PS1 nikdy nevyvinula k PS3 XBOXu atp :) Takze vychladnete a modlete se aby vam na ten vas nesmysl nekdo neco poradneho vydal :) Posledne co jsem videl u kamarada, tak nejvetsi parba byla hra kde jakysi ohnivy panacek skala a zapaloval si vlastni zadek aby proskakal levelem - kamarad se u toho strasne bavil :) Tak jsem se pousmal a sel jsem si zahrat SW: The Old Republic :)))
-
-
Když čtu tento příspěvěk, tak se stydím, že hrajeme stejnou hru.
-
-
po.er se z toho
-
-
...nie je nad bohatu slovnu zasobu...
-
-
-
Proboha kolik ti je let, že sem píšeš takový žvásty a nepřijdeš si jako id*ot...
-
Uz davnejsie bolo povedane ze konzolove diablo 3 vyjde najskor o rok po tom co vyjde PC diablo 3 ....
-