Přejít na výpis diskuzí
DICE bude zítra nadělovat Battlefield 3 patch
5.12.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
pls pošle mi někdo odkaz na ten patch?kdyžtak na krolada@seznam.cz
-
Nevim teda jak IRNV ale baterky maji porad stejny shine jako predtim...
-
nepřátelská ano ale nepřesností těch prvních zbraní. jakmile jsem odemknul F2000 najednou se ze mě stal rambo
-
jde o to že IRNV zrychluje reakci rozpoznání nepřítele o pár milisekund které hrají obrovskou roli, kdežto normálně si všimneš pohybu ale nevíš kam nepřítel zmizel, jestli mu čouhá noha/hlava apodobně. zkrátka to zabíjelo kouzlo hry koukat se přes zeleno/oranžovej filtr na tak krásnou grafiku
-
bože, tomuhle se v BF2 říkalo wallhack a tady je to regulérní zbraň. *1*
BF3 je hra velmi nepřátelská k začínajícím hráčům. V tomhle byl BF2 daleko férovější. -
dělostřelectvo ve hře BF2 bez destrukce mělo smysl. Ale v BF3 by být nemohlo. Co se týká UAV, to bych určitě dal do BF3 - to tam chybí.
-
Tumas minus at se ti taky zlepsi defekace :D
-
Nechápem, prečo sa tu z tých mínusov a plusov idú všeci pos*ať *7*
-
Inac k tej velkosti, predpokladam ze tam je aj Back toKarkand DLC
-
Zdravim vsechny
asi toliko. Bf3 se mi libi velmi, ale ale ale ... osobne mi v teto fazi nejde hra hrat vice nez cca par minut. Potom zasek a ctrl+alt+del .... Kde je problem? A proc kdyz na ofiko forech je podobnych xml logu plnejch chyb milion to DICE neresi? Toto me spis zarazi nez svitilny, minomety a jine "drobnosti". Snad se brzo zase potkame na bojisti... a uprime, ktera hra nabidne dnes vice v podobnem zanru? Za tipy budu rad...
Wren -
Flary se budou nabijet dele a navic cela pointa je v tom vystrelit jen jednu raketu a druhou zamerit jak hodi flaru. Kdyz nema stealth tak mas sanci zasahnout.
-
Mna zasa ako vodica AA desi znizenie poskodenia... :D Za celu dobu hrania som zostrelil raketou iba par vrtulnikov a snad ani jedno lietadlo (zaciatocnikov bez unlockov nepocitam), pretoze hodia flare, forsaz do oblakov a kym ich ta pomala lemra s nazvom raketa dozenie, tak mozu hodit dalsi flare.
-
Tak to udelali velmi dobre
-
Patch je velkej, ne 2 Gb, ale necelé 4 Gb přesně, 3,9 Gb takže je sakra slušně nacpanej *1* za všechny opravi budu rad, hlavně baterka, irnv a snižene poškozeni pozemních AA zbraní, ale prodloužení doby na znovu dobití světlic, mě jako pilota děsí i tak to trvá dlouho...
-
Boha to byl vtip... Nejvic killu s minometem mam stejne za zabijeni minometu a tanku a v tech osmi tisicich mrtvejch nebo kolik jich tam mam je to jak kapka v mori. Ja rikam ze lepsi jeden minomet jak Grand Bazaar plnej RPG noobu...
-
Whatever, ja se o tom hadat nebudu.Nasel jsem server kde jsou tyhle kramy zakazany tak ze si zase uzivam Battlefieldu tak jak mel bejt.
Minusy do toho..... -
BF3 má mnohem větší reklamu. Skyrim je lehce nadpůrměrná hra - nejvíce 8/10. Žádný zázrak to ale není.
-
Ze serveru zacali mizet mobilni protiletadlove zbrane, na Kharu pri CQ kazdy druhy server nema LAV a TUNGUSKU. Myslim ze je jasne jaky styl hrani admin takoveho serveru preferuje. Celkem slusna zbabelost. *5* *15*
-
Tak jsem si dnes rikal kde byl ten supak co mi RPG dorazil tank kdyz jsem ho v termovizi nevidel? Kouknu na killcam a on lezel az po usi zarazeny v texture terenu. Proti krtkum se tezko bojuje. Ale hlavne ze co nevidet bude DLC,ze?! *8* *10*
-
LOL BF a potomek Project Reality? Z ktery vetve jsi zase spadnul?