Přejít na výpis diskuzí
DICE bude zítra nadělovat Battlefield 3 patch
5.12.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Konecne nerf IRNV a baterek! Jenom moc nechapu tu zesilenou ucinnost kanonu letadel... s nerizenejma raketama a ve zkusenych rukou je uz takhle nechutne silna zbran. Skoda ze nejsem schopnej se s tim naucit poradne litat :D
-
pokud ti to pri prvni hre po zpusteni Battlelogu pada .. zkus pred pripojenim na nektery ze servru rucne pustit Origin (a ne ho nechat pustit hrou) ... u me to tenhle problem vyresilo ..
-
je dobre ze je IRNV az takto oslabena, s nou som mal bezne 2x, 3x viac killov za level ako bez nej.
Ked so si IRNV dal prec lebo to bolo prilis lahke, tak som si vsimol ze ma najcastejsie daju prave typci s IRNV (a manici s VAL). -
V CSku není rozptyl kulek? V jakém světě?
-
Kolego, pojď radši zahlasovat na novou diskuzi! *4*
-
Jestli je v dnešní době nějaká hra vyhypovaná, tak je to jedině SKYRIM, kterému recenzetni dávají 9-10 jen proto, že je to prostě SKYRIM... Jistě, BF3 i MW měli také velké reklamní kampaně, ale ta kvalita a krok dopředu (u MV3 ho jaksi nevidím) tam je...
-
To tvoje hodnocení určitě ovlivní masy. LOL
-
pro ty co jeste nevideli jak bude IRNV vypadat
http://www.youtube.com/watch?v=Yu50SFsVJPU -
tu si niekto hodne nevidi do huby.Pasovat sa do role jedineho cloveka ktori dokaze hru ohodnotit realisticky chce uz ozaj nadmerny kus odvahy alebo skor hluposti.
-
Chybi tu jedna zasadni informace, a totiz, ze ty 2GB, je z 90% Back to Karkand, napsali sami vyvojari. Jinymi slovy, Back to Karkand se stahne vsem at ho chteji/nechteji/maji nebo mit budou. Tak proto 2 GB.
-
BF3 není tak o skillu jako CSko a podobné hry kde neexistuje balistická křivka ani rozptyl kulek.
baterka: fakt slabá výmluva. když tě někdo oslní baterkou tak prostě střílíš do světla.
IRNV: ano z vlastní zkušenosti musím potvrdit že s IRNV mám o nějakou tu sekundu rychlejší reakci při míření na nepřítele a potřebuje to nerf
žádný camp fest to není buď se brání (= kempení) nebo útočí a pokud tě sere sniper za kopečkama (kterej tě nikdy netrefí pokud se nezastavíš v otevřené krajině) tak na něj najedeš v tanku nebo sejme z vrtulníku
já když si potřebuju spravit chuť vemu tank kde mám nastaveno optiku-lehkej kulomet-detektor blízkosti a pak stačí někam rychle a obratně najet a koukat na mapku kde na tebe kdo číhá :) kolik stovek killů jsem takle už dal a málokdo si uvědomuje jak silná to je věc ta detekce. stokrát lepší než reaktivní zbroj (poslední unlock) a optika je lepší než termovize protože paradoxně vidíte a můžete přesněji mířit -
You have been trolled! *1* Jedna z mála funny diskuzí co jsem tu v poslední době viděl *15*
+1 trollovi -
Je fascinující, že teď tu všichni mluví o svítilnách, ale když se tu hodnotila beta a já si tu na ně stěžoval, měl jsem snad milion mínusek a nikdo jiný je v reakci na betu nezmínil a to dokonce ani recenzenti. Dokonce tu někdo ty svítilny i obhajoval. Možná je ty svítilny oslepili i v názoru na samotnou hru, která je podle mě dost nevydařená - teda je o dost horší, než skutečně měla být. Bohužel tu opět budu sám, kdo bude hru realisticky hodnotit a opět schrábnu milion mínusek. *7* BF2 hodnotím 7/10, což je fakt škoda. Měl být mnohem lepší.
Naštěstí, že aspoň ten Skyrim až tak nezkazili (mé hodnocení je 8/10, ale bez posledního patche!) a dá se celkem dobře hrát. *4* -
Bude mi rovněž potěšením! *5*
-
Já na mladé cácory nikdy nebyl, to je fakt... *4*
-
to doufam.. rad te tu nebudu potkavat bro.. :D
-
Doufám, že se v těch překlepech neztratíte:-)) Hlavně, ať už vyjde back to Karkand:-) na to se těším moc.
-
No teda v té zimě, to by nebylo moc veselý ani pro mě! *15*
-
mas recht, pise tu hrozny píčoviny.. asi jeste nema holku. a nejspis mit ani nebude.. :)
-
Určitě to není smysl mého života, pouze dočasná bokovka, jak jsem již psal.
Období mé stagnace se blíží... *4*