Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Battlefield 3 pár much určitě má. Tou první, se kterou se hráč seznámí už na začátku je padání padání první hry, ke keteré se po nalogování zkusíte přihlásit. Další neduh jsou rozhodně svítilny, které dokáží nepřítele takřka oslepit kuželem světla přes celou obrazovku. Nějaké ty estetické bugy(po sestřelení parašutisty zůstává padák na místě, kde byl zabit, na několika místech je vidět oblak prachu jako při střílení automatickou zbraní, ale přítel i nepřítel nikde, atd. atd.) Ipřes všechny ty neduhy mi BF3 připomíná starý dobrý BF2 a díky zvukům,grafice, fyzice a možností demolice posouvá žánr o kus dál.
  • mno, tak po precteni nekterejch tvejch prispevku bych taky chtel mit smysl zivota na forech o hrach... jdete nekdy ven a neberte ty hry tak vazne.. trolle pisu to tobe.. :)
  • Ty si zaručena kvalita tohto fora a tohto webu človeče, ty by si mohol kludne pozabavať ludi na stanici, čo zmeškali vlak a tych čo tam byvaju, hlavne teraz v zime *1*
  • Já jsem také jasnej omg
  • ano koupit si hru za litra a pak to zahodit se slovy "ta svítilna na mě moc svítí" to je logický důvod proč přestat hrát FPS hry. shrnul bych to tak že kdo si chce na battlefield najít špínu tak ji najde stejně jako u všech ostatních her.

a je to 3. patch ne miliontý a navíc přidává do hry DLC takže zabili dvě rány jednou mouchou
  • Dit ta anketa je jasná... nechápu že to někteří nechápou..
  • Trol.diskuzni
    Pravda, pravda...

Ještě bych dodal, že pokud tam nebudou kulky lítat pozpátku, tak mne za tento marketingový fail EA velmi zklamalo! *13*
  • uff som si vydychol takze sa jedna o mylnu informaciu v skutocnosti uprava znie takto : Slightly decreased the accuracy for all weapons on fully automatic, burst fire is now preferable at mid to long range.A to je zmena ktoru prijmam s otvorenou narucou.
  • tak jako jestli v tom patchi nebudou úpravy podle posledních návrhů Červeného kříže, tak to nemá ani cenu stahovat
  • znizena ucinost zbrani v automatickom mode?To je snad mylna informacia taku naprostu zhovadsilost by si predsa nemohli dovolit.Uz dost ze znicili SCARu dmg. S ktoreho je teraz neucinne prskatko este mam tolerovat taku nelogicku nechutnost akoze nepriatela zabijem na tri rany ked mu ich nastedrim cez single fire a trebars na 5 ked budu vystrelene v automatickom rezime palby?KURVA?
  • Trol.internetovy
    Bude se nadělovat patch, nebo Bug DLC? "buy now and get three bugs free!" Tot otazka ma! *15*
  • Máš pravdu, obě hry jsou horší, než správně měly být a obě jsou produktem monstrózního hype, kterýmu většina hráčů podlehla a totéž platí i o recenzentech, kteří neváhají dát těmhle mrzákům vysoká hodnocení. *7*
  • viděl si video, jak bylo omezený IRNV na konzolích?? je to naprosto k ničemu teď.. místo toho aby člověk viděl jen něco resp. do určitý vzdálenosti, tak nevidí prakticky nic..
  • hrát, pardon překlep, btw Trolle- Hodně trapnej pokus o vtip. Už je to docela ohraný.
  • RakeW
    Nemáš pravdu, stačí najet na příslušné tlačítko a vyjede ti, kolikrát ho lidi zmáčkli (momentálně líbí 69x, nelíbí 22x). Nicméně, třeba v Opeře to nefunguje.
  • Přesně, čekal sem od BF 3 víc, ale bohužel pro mě zklamání, od mw3 sem už nečekal nic jiného než fail. Přikláním se k tomu, že jestli tento "milionový" patch neopravý bug z minulého patche, že se mi hra ani nepustí, tak FPS přestanu hrít *10*
  • To jsme to jako hráčí dopracovali, když vyjde patche na hru, který ji opraví tak je to dárek, namísto - konečnš to odladilil. *1*
  • a neni to jedno?
  • Trol.diskuzni
    Was ist das - Gavarite pa rusky?
  • Ta svitilna a vsechny ostatni veci me u BF3 hodne sklamali- skoro jsem to vzdal kdyby to nehrali mi kamosi. U COD jsou to killstreaky, protoze neznasim kdyz mne v MP zabiijiii pitoma A.I.,a ktomu jeste spawn killing. No proste asi prestanu hraaat FPS protoze v tom nevidim spasu :-). Doufam ze tenhle milionty patch bude k necemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit