Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omyl, takhle to nefunguje, fanboyové obvykle napíšou jenom "X>Y", důvody ee. Ikdyž u CoD stejně žádné nejsou. *6*
  • Neni vůbec zač, v reálu bych po tobě chtěl prachy...ale tady jsem to udělal z čirého přátelství a lidumilství...
  • Trol.diskuzni
    Tak já tedy děkuji za motivační řeč. *5*
  • To protože jsem se narodil s takovou nadpřirozenou schopností, řiká se jí dedukce a navíc studuji chování ovčanů...přijde mi to hrozně fascinující, zvlášť taková ta póza "být nad věcí" kterou se snaží aplikovat hodně lidí, bohužel je to jen póza, to se pozná z vyjadřování...fakt je ten, že ty jsi jeden z případů slabších nevyzrálých trollů ale co neni může být...jen se zdokonaluj, vrchol je na blízku
  • Odulin
    Hmm...tak takhle sem nad tím nepřemejšlel..zajímavý, dík.
  • IRNV melo zustat tak jak bylo, zachovava rovnovahu mezi lidma kteri hraji na low detaily a temi kteri jedou na ultra. Btw nerfovat jen M416, ikdyz F2000 je jeste lepsi, je trosku DIVNE...
  • Trol.diskuzni
    Chtělo by to nějaký článek o Skyrimu, tam mám připravenou docela pěknou anketu... *4*
  • Trol.diskuzni
    Vypadá to, že o trollingu víš víc než kolik bych si já byl jen schopný představit. *5*
  • To je mi celkem jasné...zvyšování ohlasu vůči své v reálu málocené osobě na internetu zvyšuje ego, je to něco jako si to udělat co? .) Trolling je krásná věc...
  • Tos nemel prozrazovat, bude to ovlivnene a vsichni buou klikat proti *2* Ikdyz myslim, ze je to fuk, stejne se budou vsichni porad dohadovat *7*
  • Odulin
    To asi jo, ale mně třeba nepřijdou zajímavý ani trošku...ale to je fuk...už kuju plán:)
  • Trol.diskuzni
    Mně je jedno, nakolik je to pro někoho hloupé... Stvořil jsem anketu, která pro mé účely naprosto vyhovuje, a s ohlasem jsem naprosto spokojený. Udělej si vlastní anketu, pokud máš pocit, že ta moje stojí za houby. *3*
  • To troll...pak je to ještě hloupější...ptal si se obecně, tedy bereš v potaz celou historii serií, což je trochu padlý na hlavu srovnávat, když v "prvních BFkách ani nebyl singl...
  • Asi tak, ale ja uz si zvyknul, je to v kazde diskuzi, kde je zminka o BF ci COD, at si hraje kazdy co chce, treba oboje...
  • zrovna v česku se vsadim že např. oblečení je prodávanější od Vietnamců než z Adidasu nebo rómové mají víc dětí, a proto sou lepší rodiče?
  • Tak to by ti stačilo si prečítať pár diskusií z recenzií, archív tu funguje dokonale. *3*
  • Trol.diskuzni
    Až bude článek, s radostí udělám stejnou anketu i tam a výsledky porovnám. *4*
  • Trol.diskuzni
    Ale já se ptal obecně... Ne na současné hry těchto sérií. *4*
  • Tak BF asi jasne vyhraje, otazka je, kdyby to bylo v clanku na COD, jak by to dopadlo, preci jen sem zavitaji hlavne fanousci BF *3*
  • Veď patch ešte nevyšiel, takže ak si chcel vedieť ich názor po patchi, tvoj post je úplne zbytočný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit