Přejít na výpis diskuzí
DICE bude zítra nadělovat Battlefield 3 patch
5.12.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Chybi tu jedna zasadni informace, a totiz, ze ty 2GB, je z 90% Back to Karkand, napsali sami vyvojari. Jinymi slovy, Back to Karkand se stahne vsem at ho chteji/nechteji/maji nebo mit budou. Tak proto 2 GB.
-
Tak Battlefield 3 pár much určitě má. Tou první, se kterou se hráč seznámí už na začátku je padání padání první hry, ke keteré se po nalogování zkusíte přihlásit. Další neduh jsou rozhodně svítilny, které dokáží nepřítele takřka oslepit kuželem světla přes celou obrazovku. Nějaké ty estetické bugy(po sestřelení parašutisty zůstává padák na místě, kde byl zabit, na několika místech je vidět oblak prachu jako při střílení automatickou zbraní, ale přítel i nepřítel nikde, atd. atd.) Ipřes všechny ty neduhy mi BF3 připomíná starý dobrý BF2 a díky zvukům,grafice, fyzice a možností demolice posouvá žánr o kus dál.
-
-
pokud ti to pri prvni hre po zpusteni Battlelogu pada .. zkus pred pripojenim na nektery ze servru rucne pustit Origin (a ne ho nechat pustit hrou) ... u me to tenhle problem vyresilo ..
-
Je fascinující, že teď tu všichni mluví o svítilnách, ale když se tu hodnotila beta a já si tu na ně stěžoval, měl jsem snad milion mínusek a nikdo jiný je v reakci na betu nezmínil a to dokonce ani recenzenti. Dokonce tu někdo ty svítilny i obhajoval. Možná je ty svítilny oslepili i v názoru na samotnou hru, která je podle mě dost nevydařená - teda je o dost horší, než skutečně měla být. Bohužel tu opět budu sám, kdo bude hru realisticky hodnotit a opět schrábnu milion mínusek. *7* BF2 hodnotím 7/10, což je fakt škoda. Měl být mnohem lepší.
Naštěstí, že aspoň ten Skyrim až tak nezkazili (mé hodnocení je 8/10, ale bez posledního patche!) a dá se celkem dobře hrát. *4* -
-
To tvoje hodnocení určitě ovlivní masy. LOL
-
-
tvoje taky ne... takže co? musí tu být aspoň někdo, kdo mluví proti pokřivenému hodnocení her. Tady dostávaj pluska jen ti, co nekriticky hodnotí hry typu skyrim či BF3. kdo si otevře hubu, ten je hned pitomec, hlupák apod. jenže takové zkratky jsou často produktem ne příliš vyspělého intelektu. Dokud tu budu číst nesmyslné nekritické hodnocení her, budu na ně reagovat.
-
-
tu si niekto hodne nevidi do huby.Pasovat sa do role jedineho cloveka ktori dokaze hru ohodnotit realisticky chce uz ozaj nadmerny kus odvahy alebo skor hluposti.
-
-
a kolik teda BF3 má? já se aspoň nebojím říct pravdu. *7* *7* *7*
-
-
mne nevadi ze vy osobne mu davate 7/10 co je vsak divne ze ze svoj subjektivny nazor povazujete ako jediny opravneny realisticky a nezakaleny masovym hipom.Viete este je tu druha skupina ludi ktora sa proste rada zviditelni tym ze je apriori proti tomu co robi masa v domneni ze tym obhajuju nejaky elitny a ojedinely nazor dokonca ho na zaklade tychto faktorov povazuju a jediny spravny.Mne osobne sa bf3 paci velmi asi tak 8/10.
-
-
-
-
Doufám, že se v těch překlepech neztratíte:-)) Hlavně, ať už vyjde back to Karkand:-) na to se těším moc.
-
-
Dit ta anketa je jasná... nechápu že to někteří nechápou..
-
-
Já jsem také jasnej omg
-
-
tak jako jestli v tom patchi nebudou úpravy podle posledních návrhů Červeného kříže, tak to nemá ani cenu stahovat
-
-
Pravda, pravda...
Ještě bych dodal, že pokud tam nebudou kulky lítat pozpátku, tak mne za tento marketingový fail EA velmi zklamalo! *13* -
-
mno, tak po precteni nekterejch tvejch prispevku bych taky chtel mit smysl zivota na forech o hrach... jdete nekdy ven a neberte ty hry tak vazne.. trolle pisu to tobe.. :)
-
-
Určitě to není smysl mého života, pouze dočasná bokovka, jak jsem již psal.
Období mé stagnace se blíží... *4* -
-
to doufam.. rad te tu nebudu potkavat bro.. :D
-
-
Bude mi rovněž potěšením! *5*
-
-
-
-
Ty si zaručena kvalita tohto fora a tohto webu človeče, ty by si mohol kludne pozabavať ludi na stanici, čo zmeškali vlak a tych čo tam byvaju, hlavne teraz v zime *1*
-
-
No teda v té zimě, to by nebylo moc veselý ani pro mě! *15*
-
mas recht, pise tu hrozny píčoviny.. asi jeste nema holku. a nejspis mit ani nebude.. :)
-
-
Já na mladé cácory nikdy nebyl, to je fakt... *4*
-
-
-
-
-
znizena ucinost zbrani v automatickom mode?To je snad mylna informacia taku naprostu zhovadsilost by si predsa nemohli dovolit.Uz dost ze znicili SCARu dmg. S ktoreho je teraz neucinne prskatko este mam tolerovat taku nelogicku nechutnost akoze nepriatela zabijem na tri rany ked mu ich nastedrim cez single fire a trebars na 5 ked budu vystrelene v automatickom rezime palby?KURVA?
-
-
uff som si vydychol takze sa jedna o mylnu informaciu v skutocnosti uprava znie takto : Slightly decreased the accuracy for all weapons on fully automatic, burst fire is now preferable at mid to long range.A to je zmena ktoru prijmam s otvorenou narucou.
-
-
Bude se nadělovat patch, nebo Bug DLC? "buy now and get three bugs free!" Tot otazka ma! *15*
-
-
Newfagface? GTFO
-
-
To jsme to jako hráčí dopracovali, když vyjde patche na hru, který ji opraví tak je to dárek, namísto - konečnš to odladilil. *1*
-
Ta svitilna a vsechny ostatni veci me u BF3 hodne sklamali- skoro jsem to vzdal kdyby to nehrali mi kamosi. U COD jsou to killstreaky, protoze neznasim kdyz mne v MP zabiijiii pitoma A.I.,a ktomu jeste spawn killing. No proste asi prestanu hraaat FPS protoze v tom nevidim spasu :-). Doufam ze tenhle milionty patch bude k necemu.
-
-
ano koupit si hru za litra a pak to zahodit se slovy "ta svítilna na mě moc svítí" to je logický důvod proč přestat hrát FPS hry. shrnul bych to tak že kdo si chce na battlefield najít špínu tak ji najde stejně jako u všech ostatních her.
a je to 3. patch ne miliontý a navíc přidává do hry DLC takže zabili dvě rány jednou mouchou -
Přesně, čekal sem od BF 3 víc, ale bohužel pro mě zklamání, od mw3 sem už nečekal nic jiného než fail. Přikláním se k tomu, že jestli tento "milionový" patch neopravý bug z minulého patche, že se mi hra ani nepustí, tak FPS přestanu hrít *10*
-
-
hrát, pardon překlep, btw Trolle- Hodně trapnej pokus o vtip. Už je to docela ohraný.
-
-
Was ist das - Gavarite pa rusky?
-
-
Výborně. Chování IRNV i svítilen je ve změnách taky, tak sem na to fakt zvědavej. Těšim se.
Jinak srry za offtopic, ale na tomhle webu mi nekonečně chybí fce ignorovat uživatele! Fakt by mi udělala radost a nejsem asi sám. -
-
viděl si video, jak bylo omezený IRNV na konzolích?? je to naprosto k ničemu teď.. místo toho aby člověk viděl jen něco resp. do určitý vzdálenosti, tak nevidí prakticky nic..
-
IRNV melo zustat tak jak bylo, zachovava rovnovahu mezi lidma kteri hraji na low detaily a temi kteri jedou na ultra. Btw nerfovat jen M416, ikdyz F2000 je jeste lepsi, je trosku DIVNE...
-
-
Hmm...tak takhle sem nad tím nepřemejšlel..zajímavý, dík.
-
-
Ale možno by si prišiel o väčšinu zaujímavých diskusíi vyvolaných práve trollmi. (a teraz to myslím vážne)
-
-
To asi jo, ale mně třeba nepřijdou zajímavý ani trošku...ale to je fuk...už kuju plán:)
-
-
-
Kristepane, 2 gb? To je skoro polovina velikosti Skyrimu *1* (na X360 větší polovina). Opravdu mě zas štve, že budu muset tahat blbých 2gb, protože vývojáři nejsou schopni hru vybalancovat. Přiznám se, mp mi vůbec nejde, možná je to mým skillem a možná je to tím, že 90% mých zabití bylo stupidním INRV a dalších 10% mě oslepili baterkou, obojí samozřejmě nemůžu používat, dokud nenaleveluju...to je fakt na hlavu... ani nemluvě o tom, jaký je to camp fest.
-
-
BF3 není tak o skillu jako CSko a podobné hry kde neexistuje balistická křivka ani rozptyl kulek.
baterka: fakt slabá výmluva. když tě někdo oslní baterkou tak prostě střílíš do světla.
IRNV: ano z vlastní zkušenosti musím potvrdit že s IRNV mám o nějakou tu sekundu rychlejší reakci při míření na nepřítele a potřebuje to nerf
žádný camp fest to není buď se brání (= kempení) nebo útočí a pokud tě sere sniper za kopečkama (kterej tě nikdy netrefí pokud se nezastavíš v otevřené krajině) tak na něj najedeš v tanku nebo sejme z vrtulníku
já když si potřebuju spravit chuť vemu tank kde mám nastaveno optiku-lehkej kulomet-detektor blízkosti a pak stačí někam rychle a obratně najet a koukat na mapku kde na tebe kdo číhá :) kolik stovek killů jsem takle už dal a málokdo si uvědomuje jak silná to je věc ta detekce. stokrát lepší než reaktivní zbroj (poslední unlock) a optika je lepší než termovize protože paradoxně vidíte a můžete přesněji mířit -
-
V CSku není rozptyl kulek? V jakém světě?
-
-
Stahne se ti tam i back to karkand, proto to bude mit 2gb
-
Dej si FIFu - ve hře nikdo kempit nebude a zastřílíš si tam habaděj! *5*
-
-
Co králíci? Dupou?
-
-