Přejít na výpis diskuzí
DICE překopali multiplayerová povolání pro Battlefield 3
8.7.2011 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Hezky rozvržené, ale i tak, snaží se udělat z unikátních tříd univerzální. To pak není týmová hra, když se hráči nemají jak vzájemně doplňovat v boji. *7*
-
Konečně žádnej medik s kulometem.
-
-
BC - pravda. Ve dvojce ovšem třída Medic znamenala útočník I.třídy
ani spec-ops se svýma karabinkama se s jejich puškama nedali srovnávat...
-
-
neprekopali, iba ich spravili tak, ako v BF 2142 + pridali nejake schopnosti a vypelsenia
-
A to já mám třeba odstřelovače rád, a to prosím ani za ně nehraju, tedy alespoň ty, jenž jsou nejen vynikajícími střelci a svou roli znají, ale také vynikajícími kooperátory a obecně používají tuto třídu s mozkem tak, aby byli prospěšní týmu, nikoliv své maličkosti. Zní to jako teamplay utopie, ale skutečně se mi podařilo na takové jedince narazit a to dokonce i na veřejných serverech a několikrát nám, jakožto útočícímu týmu, takový spolupracující " camper " prospěšně pomohl z nedalekého kopce, z kterému měl přehled nad základnou, když od nás udržel několik pěšáků, kteří dotírali během naše pokusu o zabrání vlajky. S takovým člověkem je opravdu potom radost hrát, ví co dělat, zachováva si přehled kolem situace na mapě a není to jen tele, které tutu třídu využívá z luxusu. A takto bych to pojal i do samotné hry, kde bych tuto třídu nějak neomezoval, spíše bych udal limit pro jejich počet na mapě, protože uznávám, že když se během hry sesumíruje z celkového počtu hráčů 70% odstřelovačů, tak jde veškerá hra do háje....
-
-
tak klasika .. na 13 hracu 2 sniperi --> jeden velitel druzstva (strelec), 2 teamy po ctyrech (2x strelec, 1x podpora, 1x granatometcik) a 2 teamy po dvou (1xsniper, 1x strelec) .. v pripade vetsich map udelat 2 druzstva ... pravo na vyber ulohy v teamu maji hraci kteri delaji pro team nejvic (tj, ne jen podle killu) .. jednoduche, funkcni, spravedlive, uveritelne, vyvazene ...
-
-
Hezka idea ale z 99% v praxi nerealizovatelna. *5*
-
-
a preci pouzita a pekne funkcni :)
-
-
-
-
že se to tu u takové arkády řeší...beztak to bude o tom, komu co sedne. Vždy mě ale pobaví titulek týmová hra. Protože je tahle hra koncipována pro masy, které nejsou schopny hrát týmově, musí vylazovat hru tak, aby si ji užil každý.
Jinak si myslim, že BF2 celkem fungoval. Otevřenym světem i povoláními, tak jsem zvědavý, jak obstojí pokračování. -
-
Tak nějak je to o těch týmech :) Vidím to na TF2 i CSS ...Třeba u CSS tam místo, aby všichni naběhli na bomboviště, kde prostřílím cestu m249, tak chodí jen po jednom, jak nějaké solo mažoretky a čekají až mě dá někdo přes půl mapy scoutem :) ... někdy bych těm lidem nejraději řekl, co si myslím o tom, když jsou zakempovaní na rodišti a nic nedělají :)
-
-
"Add the fact that an Engineer’s arsenal includes Carbine weapons, you get an extremely versatile multiplayer class that can truly move like a butterfly and sting like a bee." Není nad to použít hipícké přirovnání pro plnokrevnou válečnou hru. *1*
-
-
Pokud byl boxer Muhammed Ali hipikem,tak to sedi.
Je fakt,ze do vietnamu se mu nechtelo,ale vzhledem k jeho "povolani" bych ho za kvetinove dite spise neoznacil *4* -
-
Pokud je to přirovnání, které použil Muhammad Ali v boxu, tak to vlastně jen potvrzuje moji původní pointu - použít hipícké přirovnání ke krvavému sportu... *3*
-
-
-
Byl by takový problém vzít prostě Battlefield 2 a natáhnout na něj novej grafickej kabát s ne tak razantními úpravami hratelnosti? Dyť se koukněte kolik lidí pořád hraje dvojku, po těch x patchích z ní udělali fakt slušnou multiplayerovou hru. Snad to bude pořád blíž batlu dvojce než bad company nebo codku. :(
-
-
Presne tak, pocet trid v BF2 byl akorat... Alespon, ze medik neni zaroven suport...
-
mne to zatial hratelnostou vyzera na BC 3, ziadny comander, ziadne mod tools, ziadna prikazova ruzica (pravdepodobne) a autoheal, autorepair, autoknife, autogrenade..... takto BF nevyzera, takto vyzera jeho sitna konzolova kopia BC
-
-
žádný commander? To kvalitu dost snižuje :/
EDIT: např. v 2142 zvládli velitelé nejednou připravit ostatním skvělý zážitek, kdy navedly dva Titany tak blízko k sobě, že se mohly navzájem ostřelovat a výsadky probíhaly přímo kapslemi. -
autogrenade tam není , příkazová ružíce asi bude ale jiná , autoknife no budou dva druhy knifu tak uvídíme, mod tools ješte může být Dice najalo tvůrce sand box modu pro battlefield 2 a nikdy neřekla že nebude jen že to ted není možné *3*
-
-
no ja som len pisal, co som vedel a autogrenade by tam mal byt a mala by byt aj mosnost si ho vytiahnut, kompromis ako s nozom, ale mne vadi aj autoheal a autorepair, potom je medik a engineer z casti nepotrebny
-
-
-
-
predavat informaci o pozicich druheho tymu je uz v bfbc2 a to pomoci spotovani, a nemusi to delat jen sniper ale muzou to delat vsichni. Uz to vidim jak zase bude 80% lidi zalezlejch se snipou a jen a jen ja jsem pan sniper
-
-
spotovanie je aj v BF 2 aj v BF 2142, akurat to je formou prikazovej ruzice, co je jeden z hlavnych elementov, ktory tvori battlefield battlefieldom
-
-
no, jestli to bude jak ostatní BF, kdy na 10m do protivníka z těžkýho kulometu vyprázdníte celej zásobník, ukazuje vám to, že jste pokaždý zasáhl, ale protivník si vesele skáče dál a dá vás na dvě rany, tak si takovej nesmysl rozhodně kupovat nebudu
-
ja jsem zvedav jak to bude s temi letadly ve hre, prej ty mapy budou maly. tak doufam ze se bude dobre manevrovat. nejvetsi mapy byli snad v battlefield 1942