Přejít na výpis diskuzí
DICE přidají do Battlefield 3 PC bety mapu Caspian Border
7.10.2011 | Petr Poláček
125 příspěvků
-
ad 1. nic jim nebrání v použití svých (z hlediska steamu 3rd party) blbostí
-
Odporúčam počkať
1. Je docela šanca, že hra bude na Steame
2. Viď BF2, po vydaní zabugovaná a zalagovaná, nadával som ako dlaždič, že som za to zaplatil plnú cenu, ale po pár patchoch to za to celkom stálo. Akorát som mohol počkať, ušetril by som prachy, aj nervy... -
Tak tedy po vyzkoušení Conquestu musím silně přehodnotit své mínění o BF3, a jako že k lepšímu a to hodně. Holt Rush neni vůbec pro mě a mapa metro mi 2x povedená nepřijde.
Dvě výtky zůstavají:
1. Origin a Battlelog - fuj thajksl
2. Tohle že má být beta a měsíc před vydáním? To lagování je naprosto nehorázné.
Jinak byl sem překvapen jak pěkně se to hýbe, čekal sem poklesy FPS, ale všechno jede nádherně plynule. -
Hlavně že sám český nepíšeš... slovo 'pls' opravdu neznám.
-
Prej ani ne....
-
na Steamu??..tak to si hodně dlouho počkáš *1*
-
to já mam teda úplně opačnej názor ale hráče CoDa to asi bavit nebude
-
nebo prostě
http://www.youtube.com/watch?v=u6l4dAHKL-E -
ale v ostatnich vecech ma bohuzel pravdu.
-
jo, nedokoncil jsem myslenku:D
-
Pcčkáři, nic jim neříkejte! *1*
-
Dejte někdo tomu chlapci pětikorunu... Prej COD je graficky napřed:)
-
Co to tady ten čobol mele?BF3 není jediná MP střílečka.Po grafické stránce to fakt zas takový hit není.CoD je graficky dost napřed jenže tady hraje roli velikost map,které jsou v BF3 nesrovnateně větší.Co se bugů týče je to hrůza,kde ten chytrák z Tater přišel nato,že v prodejní verzi nebudou,když do dnes nebyli schpni odstranit bugy z BF2.To jakým způsobem pokleslo FPS jen při změně mapy taky nesvědčí o dodělanosti hry.Dělá to na mně dojem,že pod tlakem termínu vydání CoD vypustí bez problému polotovar,který budou záplatovat až do vydání BF4
*16* *16* -
kre,ten co ma tri pluska, gg
-
že je BF2 zabugovaný dodneška a hitování je tam děsný, ví snad každý hráč této hry... už jsem tu několikrát upozoroňoval na to, že DICE nikdy nevydala hotovou hru! na druhou stranu BF3 měla a má takovou reklamu, že se prostě rovnou měla DICE vyvarovat několika blbostem, které do hry zatím dala. Nemůžeš se pak divit, že když se hra prezentuje téměř jako boží dílo, tak že se najde na druhé straně stejně extrémní kritika.
Grafika není tak dobrá, jak slibovali - už jsem to tu psal. Pokud ti podoba nebe a vzdálené krajiny přijde ok, obdivuju tvou nenáročnost. Já něco takového vídával ve hrách starých mnoho let.
Že nedali příkazovou růžici do bety je prostě špatný krok a můžou si ohlašovat, co chtěj.
Že zbraně v BF2 skoro vůbec nekopou, není pravda. Samozřejmě záleží na zbrani a na verzi hry.
Ve své době měla BF2 dobrou a velkou komunitu - nelze srovnávat s pozdějšími a mnohem více propagovanšjími hrami jako je BC2. -
Ja ti nenadavam, z tvyho prispevku proste typickej Slovak.
-
No tohle je BF3, takže máš pravdu. *15* *1* (vím jak to myslíš mimochodem)
-
To te vcelku lituji *5*
-
No nič moc prejav, ale presne niečo takéto si myslím aj ja... Neviem v čom je BF2 neprekonaný. Podľa mňa to bude plnohodnotný nástupca. A tie argumenty typu "napi*u minimapa". Tak si na ňu zvyknite. Všetci ju majú rovnakú. Alebo keď bude mať SuperMario minimapu z BF2 tak to bude super hra? No smejem sa na tých hateroch... *7*
-
Bum!! bum!! práásk,, ééééro letí,, prásk a jsem zase mrtvej.. tumáš tankem přes držku!! Asi takovéto z toho mám dojmy.xD Pěkný, ale spíše se těším na upravené mapy z Bf2 - předobjednávka