Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyztak solves pokud chces machrovat *3*
  • No ja nevim, dneska jsem zkusil caspiana a mam pocit, ze jsem hral uplne jinou hru. Metro bylo lepsi. No budu zkouset dal.
  • Hrál jsem to 5 let téměř denně a momentálně už nehraju, no... *4* Přešel jsem na klidnější tituly s tím, že zase začnu poté, co vyjde BF3. Vzhledem k dojmům ale asi už nezačnu...
  • Jéé v patek ve 4hodiny si lehnout a hrát halo lepší výkend sï nedokážu predstavit *2*
  • LOL. money solving everytning! go on.
  • ZvacA
    http://www.youtube.com/watch?v=kwJK1KedEPs
    Musím uznat, že tohle je přesně to, co ten můj skepticismus sraží rozhodně dolů. Jen první minuta a zamrazilo mě přesně tak, jako u Bf1942, když jsem vletěl do tamějších bitev. Možná to nebude tak dokonalý a bude nejspíše co opravovat, ale ještě víc takových jako Caspian border a o zážitky bude postaráno. A hlavně to ozvučení celého bojiště, kdy lze rozeznat vzdálenou i nedalekou střelbu a výbuchy, které nejsou jen uměle přidány do pozadí, ale rezonují na základě samotných akcí hráčů, je prostě parádička.
  • ZvacA
    ..."Měl jsem opravdu rád BF2 a tímto dílem pro mě série nejspíše končí"... Takže mám to tak chápat, že už Bf2 dávno nehraješ, ja? To jsi teda fanoušek téhle série jak řiť, opravdu.
  • ješte sem caspian border nehral kdyžtak koupim další gtx590 do sli kdyby byl problem s propadem fps.
  • Prikazova ruzice bude. To co tu pises o spatne grafice je proste k smichu ale z lagu mam fakt strach. U dementni minimapy muze taky jeste dojit k desitkam zmen. Kdyby prekopali celej hud asi bych se nezlobil ale vzhledem k tomu ze pouzivam roziseni 2560*1440 tak stejne kvuli bugu zadnou minimapu nevidim. Jak tu bylo nekolikrat uvedeno Beta byla v dobe kdy ji vydali uz mesic stary build.
  • Me spis prekvapuje,ze to jeste porad nekoho prekvapuje *1* .
    BF3 je proste priblizeni se fanouskovske zakladne CoD v ramci snahy EA o sesazeni Activisonu a jejich CoD z pomyslneho komercniho trunu.EA se jejich cilem ostatne vubec netaji.
    Klasicky BF skoncil s BF2 a asi se jen tak nevrati.
    Hraci BC a cod budou z BF3 nejspis nadseni,ostatni by se meli holt smirit s tim,ze tohle neni to co ocekavali.
  • hoj, mel jsem stejny problem na metru venku 40-50 FPS, Caspian Border byl nehratelny pokels FPS 20-40 a neskutecne lagy...
  • Pete.palis
    já jsem na tom podobně....co se týče fps...4 jádro, 4 giga ram a 260 gtx...hru si koupim a počkám jak to dopadne s full verzí...podle toho se zařídím, jestli novej pc:)
  • Na okamžik jsem se připojil ale kvůli lagum a sekaní se nedalo hrát.Metro mi jede průměrně 30-50 FPS a tady jsem měl tak 20-40, tak nevím jestly je to o tolik náročnější nebo byla chyba někde jinde. Dyštak někdo napište jestli máte takové poklesi FPS taky, abych věděl.
    Jinak to vypadá nádherně, asi přece jenom koupím.
  • Údaje ze Steamu:

Windows XP 32 bit 19.46%
    Windows XP 64 bit 1.09%
    Windows 7 64 bit 43.26%
    Windows 7 10.18%
    Windows Vista 64 bit 13.10%
    Windows Vista 32 bit 12.58%

Kdo kupovalnovej hardware za posledni roky ma uz nejspis Vistu/7, lidi co maji starej komp s Xp to stejne nerozjedou (20% ma XP, z toho bude urcite vetsina starsi PC co na BF3 nemaji). Pokud ma nekdo na novym PC XP tak si udela dualboot, ale takovejch bude minimum...
  • Po ozkoušení caspian borders:

takže žádná změna. jen mě to utvrdilo v tom, že BF3 je špatná hra a rozhodně to není nástupce BF2.

opět to samé: minimapa nepřehledná a nastavení spawnování idiocké, chybějící rozkazová růžice, špatná grafika (zkuste se podívat na vzdálenou krajinu přes optiku - pro AAA titul selhání), lagy jak prase

BF3 je jednoznačně pro mě zklamání a už nevěřím, že to během pár měsíců doladí - jak taky chtějí dolaďovat věci, které jsou základem této hry (jako např. dementní minimapa)

Měl jsem opravdu rád BF2 a tímto dílem pro mě série nejspíše končí... A nevěřte tomu hype a těm pár zaslepeným fanouškům, co to tu stále chválí. Pokud jste měli rádi BF2, toto se vám těžko bude líbit. Když už tuto věc někdy koupit, tak za pár měsíců, až odezní masivní reklama a hru snad nějak dodělaj. *7*
  • Tak ja si to asi nezaparim! Zkousim se stale pripojit od zacatku a pokazde mi to pise: You were disconnected from the login server. Nezkusim si to. Zkousel jsem i ceske srv a stale to same :(
  • laguje to ako svina, ale co sa tyka fps, v parku metro mam priemer 53 a v caspiane 60 (gtx 560 ti, i5 2400)
  • no to je malo, ale jeste vyjdou ovladace a full bude lepe optimalizovana. Navic fps dost kolisa.
  • jindra.veliky
    na C64 20-25 zatimco na Rush jsem mel porad 25-35 *9*
  • to muze byt serverem, dulezite je kolik mas fps

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit