Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    Taky vam to tak neskutecne brutalne laguje ? Takhle jsem naposledy hral na wifine jeste CS 1.5 :O
  • Sme nadšenej, pro mě splnili očekávání, jen mi tak úplně nesedl výběr první mapy, ale to hlavně kvůli módu rush. Bohužel musím do práce a zahrál sem jen jednu hru caspianu, ale nejradši bych vymyslel nějakou výmluvu, abych nikam necchodil :) paráda
  • jindra.veliky
    je to dobry jen se mi to trochu chvilema laguje. budu muset jeziskovi napsat o new PC *1*
  • splash
    Po tom co sem se 2x připojil a pokaždý mě to do 5-ti minut disconectlo (a i za tak krátkou dobu sem viděl víc bugů než má nepropracované MMORPG) si du lehnout do postele a zahrát si Halo.
    Přeji hezký výkend
  • JUPI!!! Konecne muzu hrat BF3 a ne ten jejich CoD co do toho propasovali...
  • také je to hra, která je určena pro PC jiné kategorie, na kterých už nemá smysl mít XP ale rovnou win 7 *3*
  • si najdi klan a bude tě hra daleko více bavit. *3*
  • jednoznačně správný krok!

bylo chybou, že se DICE uvolnila jen mapu metro, která podle mě nebyla úplně vhodná a u mnoha fanoušků BF2 se stala skoro okamžitě proklínanou mapou. *4*
  • Jo no, ale hry na Windows 95 už se taky nedělaj, holt věda jde do předu a Xp už jsou vcelku zastaralý, jednou to přijít musí..
  • Dobře tak už vážně.

Souhlasím. Sory za ty jokes ale jinak než recesí se na tohle "seriózní" téma reagovat už nedá.

Are we still gamers? Or stupid idiots?..
  • Takže navrhuji všem počkat až hra vyjde, až se to ta banda bezmozků naučí hrát, a tak za půl roku se přidat, vzpomeńte na jiné hry a onlinovky, kde lidi nepochopili úkol během pěti let....snad to tady bude rychlejší, je to utrpení hrát s lidma....to snad radši s botama
  • To to fakt neide ani nepojde na WinXp? To si myslim ze zoslonili vcelku dost, DOST ludi ma xpcko....
  • jo, jestli me neco dokaze od hry odradit,tak nekonecna masaz hovadin pred vydanim a taky stado fanatiku, kteri tento hype nekriticky hltaji a v diskuzich se chovaji jak uplny magori. tim nemyslim tebe, ale staci si precist jakykoliv clanek zacinajici BF3 a nebo MW3 a podivat se do diskuse ... a nase mila redakce TG to jen prizivuje ruznyma "vtipnyma" poznamkama v clancich
  • Hmm, jsem na tom podobně, od včerejška do neděle večer mimo herní PC. Ale nejenom PC člověk živ jest - to by si asi mělo spousta lidí uvědomit.
  • tyw0le ja te nepoznal :D blbec

je copy / paste nakyho trotlika flamujici v diskuzich ke cod nebo co ?:D

toe moc :D
  • toe nick nebo pravy jmeno?
  • neni nic zabavnejsiho jako jit proti stadu sfanatizovanych ovecek na gamesHype.cz :) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Opravdu nechápeš hype? Osobně nepamatuju lepší gameplay trailer než Caspian border...). Ano, beta JE sra*ka, s tim naprosto souhlasim, ale pořád je to beta...řikat, že kvůli tomu celý BF3 je sra*ka je trochu přehnaný (osobně teda s koupí počkám po Vánocích ale hype z trailerů přesto cejtim ještě teď:))
  • ja si mislym ,ze Batlfyld bude mohem lepčý nez blby COD
  • Jo a jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit