Přejít na výpis diskuzí
Digitální distribuce na PC drtí tu 'normální'
20.8.2014 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
Steam a vubec cela digitalni distribuce jako takova, je bezvadna vec. Krabicovky jsou sice pekny na pohled, ale tim to konci. Disc se poskrabe a uz si nezahrajes. Navic pokazde hledat, kde to stupidni dvd je v tom bordelu, je pekne otravny. Ja uz krabicovku nekoupil ani nepamatuju a nikdy uz ani nekoupim (krome sberatelskych edic). Opravdu nemam pochopeni pro zastance krabicovek..mozna pokud ziji v nejake zapadle vescnicce se slabym internetem. K cemu mi je krasny vytisteny manual? Fakt to nekomu dela problem otevrit to pdfko? Tyhle dodatecny veci v krabicovkach stejne zkouknes jednou, zahrajes hru a pak uz ti to jen lezi v pavucinach. Abych to shrnul, ja si steam nemuzu vynachvalit a jsem rad za tenhle trend ;)
-
-
Disk se nepoškrábe, když se k němu slušně chováš. Stále mám doma např. CDčka, která byla vypalovaná/kupovaná před 15 lety a nepoznal bys to a samozřejmě fungují. To spíše celková kvalita u zmiňovaných DVD médií je problém, tam mi přijde, že po pár letech prostě odcházejí bez ohledu na to, zda na nich škrábance jsou nebo ne.
-
-
Spousta lidí digitální distribuci nikdy nepochopí, protože proč stahovat hru za penize, když ji mužou naprosto stejně stáhnout zadarmo že? :D
Casual hry kupuju digitalně většinou z par korun. Ale pořádný hry kupuju ve sběratelkách. -
Já se osobně přikláním ke krabičkám, jsem hold zběratel a chci mít hru i v poličce :-)
-
Novinky v krabičkách, starší věci digi ve slevách
-
Jednoduchý, novinky je lepší kupovat v krabici stojí většinou do tisícovky ale starší hry spíš digi
-
No ja jsem velice spokojen s digitálním. Kdyz porovnam edici jako xcom EU a W kde stojí na xzone asi 900 kc a na steamu 270 kc, tak jasne co volim, jo vyhodnost akce. Krabicovky mam take, ale je pravdaze pocase se poskraba a co pak, na original hru hledat crack? Osobne digital je super.
-
Dneska si člověk může i koupit hru ve slevě na Steamu a pak dodatečně si koupit jen krabici od hry za stovku i s CD.
-
Tak já patřím k těm 8%, no. Není to ono, když nemám hru na poličce. Taky se vsadím, že z těch 92% budou alespoň 3/4 ze slev na Steamu.
-
Ač jsem za poslední rok koupil hromadu her na steamu a gogu, krabičky budu mít vždycky rád. Problémem je, že i ty krabicový verze musim dneska aktivovat přes steam (nejčastějc), takže dvdčko se hrou a krabička okamžitě ztrácí jakoukoli hodnotu. Je to pak jednodušší a rychlejší stáhnout ze steamu. A to je věc, co mě dost rmoutí a jakkoli jsem pravověrněj zastánce "krabicovek", tak dneska předem koukám, jestli je nebudu muset aktivovat na steamu. Když jo, nemám už chuť si je koupit a radši si na ty hry počkám do ňáký steam slevy. Škoda.
Ještěže se daj furt najít případy jako loňský Far Cry 3: Blood Dragon, kterej (ač s nutností aktivovat na uplayi) obsahoval krásnej plakát a soundtrack, kterej je boží. A takhle by to mělo bejt. Přinejmenšim. (nejlíp teda bez online aktivace) -
-
Tak zas to ber tak, že když lehne Steam, ty to s dvdčkem pořád budeš mít z čeho instalovat a zahraješ si. My ne. *1*
-
-
ta hra je uzko zviazana so Steamom, ked lahne Steam, tak lahne aj hra a mozes mat doma kludne aj zlate to dvd *7*
-
To je otázka... páč instalačka se provádí stejně přes steam.
-
-
-
Nesrdcovky ve slevách na steamu, gogu apod., srdcovky krabicově :)