Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další rusofilní imbecil *11*
  • No ono je to trochu viac nez len o zasekavani zbrane. Ide tak isto o jej presnost, ako moc "kope", tak isto schopnost servisu v bojovom nasadeni a celkovej vydzi. AKcko sice vydrzi vela ale zrovna vzro presnosti to nieje. Skor taky typicky vychodny pristup - hruba sila, ostatne o tom hovori aj jeho kaliber.
    Mnohe dnesne moderne zbrane napriklad vydrzia vela su povedzme aj presne ale zasa su tak komplikovane ze v bojovom nasadeni niekde v zakope to ma vojak problem rozobrat a vycistit/opravit. Alebo su tie zbrane velmi drahe.
    Vz 58 je vyborny kompromis s vysokou spolahlivostou, vydrzou aj presnostou.
  • Myslím, že pokud jde o odolnost zbraně, tak mám ideální příklad přímo pod nosem. Vz.58 je dle spousty mých známých velmi spolehlivá zbraň.
    Ale kdyžtak mě opravte, nejsem odborník...
  • Jack1947
    Čeho se bojíš, vždy ti dneska dají placené demo v podobě oblíbených EA a kdyby ti to bylo málo tak si můžeš počkat až to postupně dovydají a nahodí do plné verze. *4*
  • Poslední dobou, když má vyjít hra tak se "bojím" jak to dopadne.. Bude vše fungovat, nebude to bude placená beta a další... Ovšem hry z východní produkce mi vždycky dají dobrý příběh a hratelnost, i když pravidelně trpí technickými problémy...
  • Jack1947
    Škoda že to bude jen čistě multiplayer další z pokusů o Stalkera v Mp, kdyby to mělo aspon nějakou kampan ale ne dneska to šecko nacpem hezky do mp. At se to pěkně všechno hýbe online *7*

Sakra, takováhle hra by v SP byla parádní. Myslím ale pořádným aspon 20-30hodinovým SP.
  • Magister_Peditum
    Zaseknout se může každá zbraň, i to tvoje akáčko. Navíc M-16 ve Vietnamu byla tehdy ještě nedokončená - dnes jsou zbraně na principu AR-15 považovány za velice spolehlivé, například její derivát HK 416 je považována za dokonce odolnější a spolehlivější zbraň než kalašnikovy.
  • Pokud vím, tak ty dnešní na tom už tak zle nejsou.. ale pravdou je že ve veitnamu na ně nedávaly jak mohli...
  • solomon.short
    tech problemu u prvnich M16 bylo vic nez jen zasekavani....
  • No té hry už se nemůžu dočkat, snad to nebude trvat dlouho.
  • Jack1947
    No výborně, tohle měl Stalker, kdy že to bylo?... tam se postupně i kurvily.
  • akáčko se nezasekne nikdy, to jen ty emerický šmejdy, o M16 by vojáci z Vietnamu mohli vyprávět
  • Inquisitor
    Zasekávání zbraní bylo už ve Stalkerovi. I když jenom těch rezavích, ale nasr... to, když na mě běžel mutant :)
  • amk.to/videa/nejnovejsi/detail/99260/

EMÉÉÉÉRIKA... FU#K YEAA

Realismus je pro nás něco, co chceme mít ve hrách!
  • Vypadá dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit