Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • príkladem hry kde byli obidva pohledy udelane kvalitne je Oblivion nebo i skyrim.
    • Doufám, že je to sarkasmus a recese *5*
  • "Dopadlo to tak, jak to dopadá, když potřebujete jasný výsledek – pohledy ano/ ne/ je mi to jedno byly rovnoměrně rozdělené.

Studio se ale rozhodlo nakonec tímto směrem nejít, aby nenaštvali dvacet procent podporovatelů, kteří řekli jasné ne jinému pohledu, než je ten z vlastních očí."

Pokud byly názory rovnoměrně rozdělené, byly celkem tři a jeden z nich je 20%, pak se jednalo dohromady o 60% názorů. Ten zbytek je kde? :D
    • Tam kde je objektivní popis událostí. V subprostoru.
  • Pche, žádnej pohled z třetí osoby nepotřebuju a ani nechci, když se jedná o ,realistický' RPG. Co by bylo na 3rd person pohledu realistickýho? Meh, zív.
    • wenceslaus
      Je realistictejsi v boji.
  • Osobne si hru určite neužijem tak , ako keď by bola s pohľadu tretej osoby. Je to proste zvyk zo Zaklinaca, The Elder Scrolls, Gothicu, Risenu a z Dragon Age... Preto sa na tuto hru ani moc netesim a pozeram na nu veľmi vlažne... *9*
    • Zrovna The Elder Scrolls. Typicky 3rd person hra, že. Jestli to hraješ v 3rd person, tak se podle mě o dost ochuzuješ.
      • Samozrejme v The Elder Scrolls, je to velmi pekne vyvazene. V bojoch vyuzivam FP a inak som v 3rd person. Takto si uzijem aj kvalitny boj a popritom sa pokocham prostredim a trebars aj svojim peknym brnenim.. *5*
      • Walldstein
        K rozšíření zážitku doporučuji některý z FP modů, které ten zážitek ještě více prohloubí :)
  • Hnisavec
    ten úvod bol epický....Vávra na hrad!! *14*
  • stejne tahle hra bude fail, ve svete bude dostavat nizka hodnoceni a rychle se na ni zapomene, jen tady na games to dostane 10/10 protože vávra je pro vas buh
  • sevastopol
    Muze mi nekdo vysvetlit jak souvisi afera GamerGate s vyvojem Kingdom Come? Jedna vec je bojovat za to na svym osobnim Twitteru, druha cpat to do vyvoje vlastni hry. To uz je trochu moc. To bud hranici s nejakym komplexem, potrebou rozvijet ego i mimo hranice osobniho zivota nebo hodne tezkym a ujetym psychologickym rozpadem osobnosti. Prekvapeni - ja se prisel dozvedet neco o hre kterou jsem podporil, ne sledovat radoby vtipne stand up scenky ve kterych si nekdo vyleva srdicko. A to jsem proti vsem tem feministickym magorum, ale ve vyvojarskem denicku o hre to proste nema co delat, proboha. Vzpamatujte se.
    • Ozveš se i přímo Vávrovi?
      • a co je vavra? jen tlustej blbeček co si mysli že je herni guru
    • co ja vim tak si nekdo stezoval ze ve hre nejsou cernosi a podobne veci uz si to moc nepamatuji kazdopadne to bylo naprosto padle na hlavu
  • Rejsek
    Zajimave. Jako radeji neudelat radost 80% normalnich lidi, nez se vykaslat na 20% s psychickou poruchou spocivajici ve strachu z odpovednosti za vlastni rozhodnuti? Kdyby rekli, ze na to serou, protoze se jim nechce, tak to beru, ale toto. Co se tyce clanku, sice jsem na matiku pablb, ale vim, ze 80-20 to je kurevsky nepomer, ne vyrovnany vysledek;-)
    • chces bonbon ? Jo...nic ti nedam.....tak proc jsi se me teda ptal ? protoze kdyby jsi treba nechtel, tak bych vypadal jako dobrak :D
    • Vzhledem k tomu, že tam byly tři možnosti odpovědi, a všechny byly tak nějak vyrovnané, nejde rozhodně o poměr 20:80. Zřejmě to bude cca 20:40:40 (ne/ano/#care). A to není žádný markantní rozdíl, 13 %.
      • Rejsek
        Ano, omlouvam se, prehledl jsem "je mi to jedno". V clanku ale jeste neni jasne, zdali to byl pruzkum jen mezi backery, nebo pro vsechny. Zminuje se tam "nenastvani 20% prispevatelu", coz by odpovidalo prvni moznosti. Ale ti lide mu plati vyvoj. Co zbytek, ktery ceka na hotovou hru? Me se treba 3rd taky libi. A urcite by to pri koupi hry rozhodovalo. Vzhledem k tomu, ze je tato featura dana dosazenim stretch goalu, nic neriskuje. Od tech 20% uz prachy ma a moznost volby mu muze prodeje jedine zvysit, ne naopak. Z obchodniho hlediska pro me dost nepochopitelny krok.
      • Mno, jsou tam 4 možnosti, z toho 3 jsou v zásadě pro, udělat pohled 3. osoby. Ty 3 mají společně 723 hlasů, a zásadně proti je 187. Teda nevím, ale myslím že pro každýho normálního člověka by to byl jasnej signál dát možnost volby. A pokud se i po tomhle výsledku rozhodli zůstat striktně v první osobě, tak potom nechápu proč vůbec dávali hlasovat. To jako čekali že 100 % hlasujících bude hlasitě jásat?
      • Moznosti su styri, aj ked tretia a stvrta su prakticky rovnake. Nechapem ten hate na pohlad z tretej osoby, vsak to bude len moznost, nie nutnost. Takze som hlasoval za tretiu.

http://forum.kingdomcomerpg.com/t/poll-what-should-be-our-next-stretch-goal-what-about-3rd-person-camera/20355
  • Veskoslav
    Pohled z 3. osoby je vlastně "cheat". Člověk více vidí, vidí okolí, ví, co ho čeká za "rohem", protože má větší rozhled. Proto většina servrů například u Army III má zakázaný TPS pohled. Hráč prostě vidí, že na něj z boku někdo jde, ale při klasickém FPS pohledu by jej neviděl. Tady mi to přijde jako stejný případ. Navíc někdo argumentuje tím, že stejně vidí videa vývoje v tomto pohledu. To sice ano, ale nemusí to piplat do posledních detailů, protože to nikdo neuvidí. Navíc já na to přispíval právě z toho důvodu, že tu bude pouze z pohledu 1. osoby například. u Skyrimu hraji 3 pohled jedině tehdy, když se chci podívat o kousek dál než dovoluje pohled 1. osoby a na to, jak vypadám, jinak prakticky nevyužívaný. A když už jsme u toho Skyrimu, tak i KC bude mít po vydání uvolněné nástroje pro tvorbu. Takže nikomu nebude bránit ten 3. pohled vytvořit a dodělat si k tomu draky, magii a jiné srandy.
    • Invalidní argument, ostatně jako vždy *3*
    • V pripade single kampane je to "cheat" uplne stejne urovne jako nastaveni obtiznosti. To bys taky zakazal? *15*
      • del0
        Hmm, ledaže by v single kampani obtižnost nastavovala u AI schopnost viděť tě přes roh, což u většiny her jaksi nefunguje, protože by to... ehm.. bylo hloupý a mělo to špatný vliv na gameplay. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit