Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tim pohledem to nechapu. Pokud jsem schopen pridelat i pohled ze 3 osoby, tak ho tam dam at si hrac vybere. Pokud nejsem schopen, tak to zbytecne neokecavam.
    Je to proboha pribehova single hra, je to tedy ciste na volbe hrace. A mp onlajnovky to resi celkem elegantne tak, ze na konkretnim servru je povolen jeden pohled aby nedochazelo ke zvyhodnovani. Hrac pro ktereho je to zasadni otazka, proste vleze na patricny server.
    Jinak se mi moc libi propracovana grafika prirody, i ty ovce vypadaji verohodne. Drzim place. *3*
  • Zprvu jsem ten vtip nepochopil. Pak mi teda došlo, že je to nějaká narážka. O tom případu jsem ještě neslyšel, tak jdu nastudovat. Každopádně Dane, pointa stranou. Mělo to na mě efekt jako bych viděl Liama Neesona dělat stand up. Zkuste to příště raději čistě verbálně;)
    • Je to zajímavá kauza. Mimochodem, ihned jsem začal zjišťovat, jestli to triko ta jeho kamarádka prodává. Prý je o to zájem, i když by to mohlo vyjít na 150 liber. Každopádně má v plánu to kolem ledna dát na ebay a pak je začne vyrábět - podle poptávky. Už se těším a dávám si připomínku na celej leden:)
  • walltar
    Abych řekl pravdu, tak nechápu proč tam to možnost třetí osoby nedat... Možná kromě práce navíc s vytvářením 3rd person UI. Já osobně bych to asi nikdy nepoužil, ale je to SP hra, takže jediné výhrady, které kdo může mít k přidání 3rd person se tady nějak nedají použít.

Každopádně já jsem v té skupině lidí, které je to úplně šumák.
    • Asharak
      Jestli tam půjde hrát nakonec za ženskou, pak must have 3p *14* *5*
      • Chim
        Doporučuji si někdy takhle vyjít ven, pohybují se tam různé NPC a některé z nich jsou dokonce i ženy.
  • ty kecy s tím tričkem na začátku jsou trochu nevhodné.
    Jestli 1ps nebo 3ps je mi celkem jedno, 1ps by nakonec mohlo být lepší. Stačí si představit některé 3ps hry, jak hlavní hrdina běhá v nevkusném oblečení a s vlajícícm pláštěm pomocí kostrbatých skákavých pohybů - Dragon Age série
    • wenceslaus
      Proč nevhodné? Byla to narážka na nesmyslný hon na pana Taylora viz

http://www.theverge.com/2014/11/13/7213819/your-bowling-shirt-is-holding-back-progress
      • já moc dobře vím, na co to byla narážka. Jen nevidím, proč se v tom dál babrat. Ty feministky se dostatečně znemožnily samy. Dál to netřeba komentovat. Co tím člověk získá?
        • Naopak.
          Když vidíš, že se se snažili prosazovat naprosté hovadiny, tak je vhodné je znemožnit klidně ještě více. Bude to mít větší dopad. Neměly by se opomíjet a promíjet podobné špatné snahy proti svobodě. Tyhle k*rvy utočí na svobodné lidi a ještě je popotahují v TV, protože se nechovají jak chtějí.
          15*

Boj za pravdu nikdy není dostatečný. Stačí se podívat do historie. Nedostatek odhodlání něco řešit vedl vždy k problémům. Zcela jasný příklad je druhá světová válka. Kecy, kecy a tolerance keců = problém. Tyhle k*rvy je třeba veřejně zesměšnit tak jak to udělali tomu chudákovi aby lidé viděli co jsou zač. Není možné ,nechat tyhle problematické myšlenky dále rozvíjet aby to dopadlo opět špatně *16* Navíc máš výhodu. Zcela jasně neříkali pravdu. Co to nosíš automaticky neznamená, že něco vyznáváš.

Co tím získá? Upevníš pravdu a nedovolíš aby se podobné sr*čky opakovali. To je snad dostatečné. Nebo je lepší to nechat znova opakovat aby to opět odnesl někdo jiný, protože skupina obézních žen po přechodu, prosazuje vlastní choré myšlenky skrze jejich seriály vypatlaný mozenek? To snad ne.

I když jasně, je mnohem více jednoduché mlčet, podřídit se a poslušně vše akceptovat.
          • "Tyhle k*rvy utočí na svobodné lidi a ještě je popotahují v TV, protože se nechovají jak chtějí."

ehm, a Vávra v tu chvíli dělá co? další hezká ukázka stavu "něco kritizuji a nevím, že to sám dělám"...

jinak Tomas, i když tvůj postoj v podstatě sdílím, tvůj komentář (a jemu podobné) mi tolik připomíná kádrováckou rétoriku let normalizačních, až mě z toho docela mrazí...
            • Asharak
              Nejlepší obrana je útok. No cooo
          • Jsi normální? Jsi si asi spletl stránku ne? Bez tyhle hovadiny řešit jinam. O takové kecy choreho mozku tady nikdo nestojí
            • Co konkrétně ti vadí? Tak řekl svůj názor... to se tady může, víš *3* Jestli ti to přislo dlouhé, tak to nečti... A navíc se vyjadřuje přímo k videu, které je ve článku, takže není ano OT.. takže nevím jak ostatní, ale dle mně, jediný chorý příspěvek je ten tvůj
          • lidi kteří si pustí video o hře chtějí vidět video o hře, kdyby je zajímal boj proti feministikám, tak si za 5 sekund vyhledají přes google video proti feministkám
            • wenceslaus
              To tě těch pár sekund tak urazilo?
              Já myslím, že trocha humoru a postřeh od jinut vůbec neškodí. Naopak, jsem proti přísný segregaci - budí to dojem sterility.
  • Rejsek
    Zajimave. Jako radeji neudelat radost 80% normalnich lidi, nez se vykaslat na 20% s psychickou poruchou spocivajici ve strachu z odpovednosti za vlastni rozhodnuti? Kdyby rekli, ze na to serou, protoze se jim nechce, tak to beru, ale toto. Co se tyce clanku, sice jsem na matiku pablb, ale vim, ze 80-20 to je kurevsky nepomer, ne vyrovnany vysledek;-)
    • chces bonbon ? Jo...nic ti nedam.....tak proc jsi se me teda ptal ? protoze kdyby jsi treba nechtel, tak bych vypadal jako dobrak :D
    • Vzhledem k tomu, že tam byly tři možnosti odpovědi, a všechny byly tak nějak vyrovnané, nejde rozhodně o poměr 20:80. Zřejmě to bude cca 20:40:40 (ne/ano/#care). A to není žádný markantní rozdíl, 13 %.
      • Rejsek
        Ano, omlouvam se, prehledl jsem "je mi to jedno". V clanku ale jeste neni jasne, zdali to byl pruzkum jen mezi backery, nebo pro vsechny. Zminuje se tam "nenastvani 20% prispevatelu", coz by odpovidalo prvni moznosti. Ale ti lide mu plati vyvoj. Co zbytek, ktery ceka na hotovou hru? Me se treba 3rd taky libi. A urcite by to pri koupi hry rozhodovalo. Vzhledem k tomu, ze je tato featura dana dosazenim stretch goalu, nic neriskuje. Od tech 20% uz prachy ma a moznost volby mu muze prodeje jedine zvysit, ne naopak. Z obchodniho hlediska pro me dost nepochopitelny krok.
      • Mno, jsou tam 4 možnosti, z toho 3 jsou v zásadě pro, udělat pohled 3. osoby. Ty 3 mají společně 723 hlasů, a zásadně proti je 187. Teda nevím, ale myslím že pro každýho normálního člověka by to byl jasnej signál dát možnost volby. A pokud se i po tomhle výsledku rozhodli zůstat striktně v první osobě, tak potom nechápu proč vůbec dávali hlasovat. To jako čekali že 100 % hlasujících bude hlasitě jásat?
      • Moznosti su styri, aj ked tretia a stvrta su prakticky rovnake. Nechapem ten hate na pohlad z tretej osoby, vsak to bude len moznost, nie nutnost. Takze som hlasoval za tretiu.

http://forum.kingdomcomerpg.com/t/poll-what-should-be-our-next-stretch-goal-what-about-3rd-person-camera/20355
  • Tož je to zajímavé, ohledně teho 3rd person view. Někdo tu zmínil ARMU. Tak proč to neudělat podobně, tedy jako "optional" tlačítko. Chci hru mít v TPS, klidnu na tlačítko, nechci, chci FPS pohled, tlačítko nemačkám... Co se lidí týče, vývojářům by to mohl být šumák, kdyby to nebylo více práce (hodně práce) pro ně. A jak tu nějaký borec hovořil o cheatingu v souvislosti s ARMOU... hochu tohle bude singleplayer, tady ti do cheaterou NPC nenadajou. A že za zídku vykókneš, nebo se podíváš v pohledu první osoby nikdo soudit nebude.
    • Kdyby to zamýšleli jako "optional" tak proč ne, ale pokud by to tlačili násilím tak by se mi to nelíbilo, hra je zamýšlená z 1st person pohledu a kvůli tomu sem ji taky podpořil.
      • Keyz
        Bylo to jako volitelné. Ale asi to někteří špatně pochopili a byl okolo toho rozpor... V dané situace je asi opravu nejlepší to odvolat a uklidnit situaci. Navíc stejně se jím to nehodí, když mají dost práce. Možnost dát to tam poté je stále zde.

To je stejně doba. V minulosti vyšla zpráva bude hra a hra byla, hotovo. Dnes většina ukazuje jak se s tím musí patlat atd a vůbec působí to depresivně. Ale tak to je asi běžné, jen předtím jsi to neviděl a dnes to vidíš.
        Dva extrémy.
    • Keyz
      Hlavně proč se s tím vůbec patlat? Postavu vidíš v inventáři a tohle je dost komplikované.

Navíc stejně by to bylo jen na okrasu. Případě to dodělají později jak říkal atd. Když jsou v časové tísni vypadá to jako rozumné řešení.
  • Sr_Lobo
    Mam pocit ,ze reporting bugu se razem znekolikanasobi :)
  • Ten uvod ! :D Dokonale.
    • palver
      Muhehe...
  • Osobne si hru určite neužijem tak , ako keď by bola s pohľadu tretej osoby. Je to proste zvyk zo Zaklinaca, The Elder Scrolls, Gothicu, Risenu a z Dragon Age... Preto sa na tuto hru ani moc netesim a pozeram na nu veľmi vlažne... *9*
    • Zrovna The Elder Scrolls. Typicky 3rd person hra, že. Jestli to hraješ v 3rd person, tak se podle mě o dost ochuzuješ.
      • Samozrejme v The Elder Scrolls, je to velmi pekne vyvazene. V bojoch vyuzivam FP a inak som v 3rd person. Takto si uzijem aj kvalitny boj a popritom sa pokocham prostredim a trebars aj svojim peknym brnenim.. *5*
      • Walldstein
        K rozšíření zážitku doporučuji některý z FP modů, které ten zážitek ještě více prohloubí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit