Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martyEF
    pěkné, díky upgraduji za 4E :)

btw už asi na to nepůjde čeština od Marka Tvrdého, ale to mi nevadí :)
    • prudislav
      možná že do konce roku ji snad přidělaj i pro DC nemyslím si že tam bude zas tolik změněnýho textu
      • tvrdy.mar
        Nově tam budou titulky pro komentáře, které asi přeložíme, a přibude kompletní průvodce hrou, který překládat s velkou pravděpodobností nebudeme. Ale hlavně bude velký problém s fontama. Ale nějakou pre-alfa verzi instalátoru založenou na aktuální verzi lokalizace verzi možná vydáme v průběhu listopadu, aby měli nováčci s čím hrát. Proč pre-alfa? Protože tam nebude přeloženo nic nového a fonty budou nějaké provizorní. Takže takovou věc nelze nazvat beta (obsahuje všechcy funkce, ale jsou tam chyby).
      • martyEF
        no psal že by chtěl, ale že bude asi problém s fonty, které mu někdo přímo k tomu dělal ...
        • prudislav
          no uvidí se když vidim jak dlouho jim trvá DE3 Awakened a RE6 tak to bude stejně nejdív Vánoce 2014
          • tvrdy.mar
            Takové kecy mě vždy povzbudí, abych se vrhnul do testování. Na Xzone jsem vysvětloval, proč se to celé zastavilo. Aktuálně testuji DS3 (protože jsem neměl čas ho dříve zahrát) a hned po něm jdu na Awakened. Pokud mě zaplatíte 20.000Kč, tak si vezmi v práci neplacené volno a dokončím obojí do 2 týdnů. Jinak holt počkáte, až na to budu mít čas to dělat zadarmo.
            • tvrdy.mar
              Jazz - na tohle mám korektorku. Zato vy jste určitě dokonalý, gramatiku máte vždy v pořádku a nikdy neuděláte překlep, že?
            • nekromant33
              Pořád mě překvapuje, kolik lidí ještě dneska potřebuje češtinu ve hrách.
            • Jazz
              'mě'

Tak ty už češtiny radši nikdy nedělej. *1*
  • Krásná cena a to sem se bál, že dostanu jen kupon na 10 procentní slevu.
  • A kde mám ty 4 extáze vzít ? :(
    • Zkus rodice *3*
      • deridon
        pokud má za rodiče pana White či bratrance J. Pinkmana.. možná, možná!
        • Jack1947
          Pinkman by mu mohl helfnout, kdyby mu uvaril modrej meth. *15*
  • 4 ecka je fer cena. To jim klidne dam.
  • Tak už mne mají v hrsti , zatracené DLC, že jsem je kupoval ... ;)
  • Ani ty 4 nedám. Hlavně kvůli špatnému příběhu, u kterého jsem si připadal jak u špatné nápodoby prvního dílu.
  • prudislav
    předělání bossů, vylepšení grafiky, new game+ a vývojářskej komentář zní fajn za 4 éčka ale víc byhc za to nedal
    • tvrdy.mar
      A proto za to chtějí ty 4€ - ideálně vyvážená cena, kterou většina fandů dá a ocení tím přidanou práci na hře.
  • 4 dam, len co si ich v CSGO zarobim, uz mam vyse 3 eur, takze to snad dovtedy stihnem :)
  • Nj robit zasa vsetky achievementy sa mi nechce, lebo holt clovek si vzdy nieco dokaze najst na nespokojne mrncanie, ale cena je prijemna a ako tu uz pisali, toto som naozaj necakal.
  • zdravy rozum zvitazil! teraz si to možem kludne kupit a prejst este raz , vyvojari budu mat aspon na šišky a kavu pocas obeda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit