Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • su v Dirt 3 bud Game for Windows Live Achivements alebo Steam Achivements ?
    • Je tam Game for Windows Live
  • Jízdní model je takový, že auto jede na jakémkoliv povrchu naprosto čistou stopu v jakékoliv rychlosti., čili rozhození si auta před zatáčkou a projetí zatáčky plynulým ovladatelným smykem v Dirtu3 moc nejde. Docela mě mrzí, že dnes vznikají buď totální arkády, nebo hardcore simulátory. Takové Rally Trophy, Rally Masters nebo Rallisport Challenge byly výborné kompromisy, něco takového mi prostě chybí.
    • sleepless
      Dovolím si nesouhlasit, není to simulátor, ale do arkády to má velmi daleko. Jízdní model jde rozhodně dál než třeba Rallisport Challenge blahé paměti.
      • je Dirt 2 s jinymi autami a tratemi ... tj uplna arkada ne, ale auta se nechovaji tak jak by meli .. pro nekoho na ukor zabavy, pro nekoho v ramci zachovani zabavy .. kazdopadne nejake sofistikovanejsi vyuziti fyzikalnich zakonu bych necekal ..
        • sleepless
          Rekl bych, z vlastni zkusenosti s hrou, ze co se jizdniho modelu tyce, k posunu doslo = neni to reskin dvojky. Jasne, fakt to neni simulace, ale to nebyl zadny Colin, ani Dirt a ani nikdy byt nemel. Nezbyva nez zustat u RBR pro ty, co chteji simulaci a vse podle reality.
  • Mě gymhkana nevadí(to je tak vše od bloka v tomhle díle) ale když to může(nevím) vadit ostatním tak bych to dal do kariéry jako ''vedlejší nepovinné speciální'' závody :) na hru se těšim jak pes na kost :) Vemu blokovu fiestu na gymkhanu(miluju ten potisk) nebo si vemu audinku na rallye :) achh
  • Recenze euforicka autor si to pravdepodobne uziva coz mu preji. Ale uziva si to asi s gamepadem protoze jsem nenasel hodnoceni jizdniho modelu. Coz je v pripade takoveto hry dosti zasadni chyba. Anebo tyto hry uz vybec nepocitaji s temi co vlastni volant a pedaly? *1*
  • Engine Dirtu s hratelnosti RBR a budu happy jako svina
    • čehož se nikdy nedočkáš protože by to sérii dirt zničilo
    • Sry ale jizdni model Dirtu na RBR jednoduse nema. *1*
      • on to ale myslel takze graficky engine DRITU a jizdni model RBR .. proste oblect RBR do noveho kabatu
  • škodovka tam asi není coo ? :(
    • jnsCZ
      I přes silné lobby kverulantů z Mladé Boleslavi se tam bojovně oplastovaná Octavia Scout 2.0 TDi Elegance nedostala
    • Pan_Klobouk
      S2000 kary pry tam jsou jen dve, docela trapas. Zase ale Colin nemel Skodovenku snad nikdy. Fabka byla naposled v Sega rally. I s Oktavkou.
      • Ve hře škodovka nikdy nebyla, ale za kariéry jezdil Colin s Fábií WRC ;)
        • Pan_Klobouk
          Nj, jenze Colina ve Fabii WRC Codemasters nejak propasli, musela by asi byt v prvnim Dirtu. Zase se Skodovkou ale odjel snad jen jednu rallye, to by se nevyplatilo, jen kvuli ceskym hracum. ;)

A jak uz spravne podotknul kolega (kolegyne?) Kanča, v prvnim dile CMR byla Felda. Vedle Subaru, Seatu, Toyoty a dalsich vykopavek te doby. :)
      • Ve prvnim Colinovy byla myslím felicie :-D
        • Pan_Klobouk
          Pravda, byla. Pak uz se na to ale vykaslali, pamatuju jak jsem ji sosal pro dvojku jako mod. Vypadala lip jak originalni auta od Codemasters. :)
    • neni :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit