-
Championship 2000 je prostě již stará hra,ale rozohdně toho nabízela v poměru (když to poměřím s ostatními hrami) nejvíce,fyzika byla slušná,na tu dobu,prostě se muselo jezdit opatrně a nepřehanět to,jistě,mělo to bugy ale to má každá hra..Jinak to bylo výjimečně zábavné a výjimečně dobře vypadající.A mohl to hrát kdokoli..Kdežto RBR je spíš pro extra hardcore hráče a vše ostatní co nabízí je jen obyčejný střed (až na tu fyziku)..
-
Mně se třeba víc líbí Lancer EVO9, desítka má takovou moc velkou zadnici. Jednoho polozávodního jsem nedávno řídil, skvělé auto, velmi hravé... Ale kdo to má živit *4*
-
Jak se EVO může někomu nelíbit? :D
-
možná člověk kterýmu se EVO nelíbí?:)
-
Docela by mě zajímalo kdy ti dává mínuska.. Vždyť Mitshubishi EVO X je krásný!
-
Tak urcite, kazdej si vybere to co je dulezity pro nej. Kdo chce peknou grafiku, bude asi vazne slintat nad Dirtem 3, i kdyz to zase jezdi vselijak. :)
Rally Championship 2000 urcite nebyla spatna (tim spis na svoji dobu) nikdy mi ale nesedla ta fyzika a jizdni model. Auta byly jakoby papirovy, hrozne lehoucky a na tratich divne poskakovaly. Po case vysel i nejaky amatersky editor, nebo spis launcher kde se daly menit parametry a hru trochu modovat, ale ani potom to IMHO nejezdilo moc dobre. Tohle prave ocenuju na RBR, tam mam opravdu pocit ze jedu v aute, ten pohyb a vaha je skoro dokonaly. S FF volantem skoro citim, ze jsem tam. ;)
Ted zpetne Rally Championship 2000 vynika vazne jen erzetama, ze byly dlouhy, byla tam britska rallye, taky zavody v noci byly fajn a jasne, cloveku dalo zabrat to dojet, nerozbit auto a dovezt ho tu dlouhou streku do cile pojizdny. Na svoji dobu vynikla urcite i grafika. Dneska ale IMHO nema cenu se k tomu vracet. Je tady Burns, diky modum muze mit nove i dlouhe erzety, lepsi a libivejsi grafiku... potrebujeme neco vic? -
Nj, jenze Colina ve Fabii WRC Codemasters nejak propasli, musela by asi byt v prvnim Dirtu. Zase se Skodovkou ale odjel snad jen jednu rallye, to by se nevyplatilo, jen kvuli ceskym hracum. ;)
A jak uz spravne podotknul kolega (kolegyne?) Kanča, v prvnim dile CMR byla Felda. Vedle Subaru, Seatu, Toyoty a dalsich vykopavek te doby. :) -
Ve hře škodovka nikdy nebyla, ale za kariéry jezdil Colin s Fábií WRC ;)
-
Championship 2000 je na novejch windows už bohužel nehratelný. Není to tak dávno, co jsem to zkoušel a problémy byly už se samotnou instalací. Před mnoha lety jsem pořídil za stovku tu počeštěnou verzi (Felda měla hnusnej potisk) a dalo dost práce to vůbec rozeběhnout. Hra pak silně padala a zamrzaly zvuky, prostě nehratelný.
Jinak to vyvíjeli jako skutečnou simulaci a s jízdním modelem se dost piplali. Jen to nějak nepochopitelně přehnali s nedotáčivostí, protože zbytek by celkem ušel :) -
Fyzika není to hlavní,RBR je vyjímečné tou fyzikou ale to je jen jedna část a to samo o sobě nejlepší a pravé rally nedělá..Rally Championship 2000 byla na svou dobu dobrá fyzika,uvědom si že to je hra z roku 1999/2000,výjimečné technické zpracování a naprosto dokonalé tratě,a to je rozhodně lepší.
Jako napsat že RBR je jediné pravé rally jen proto že má relativně realistickou fyziku (ale vše ostatní je tak nějak v normálu) to mě přijde docela přehnané.To by zase někdo totiž mohl psát že Dirt3 je jediné pravé rally protože vypadá nejlépe. *1* To prostě nejde,jde o to která hra je nejlépe vyvážená a která nabídne nejvíce a to je Championship 2000 -
No jo ale ta fyzika je v Championship 2000 o nicem ... RBR je RBR prave tou fyzikou auta a ne jestli ma RZ 5 minut nebo hodinu.
-
Tesim se na vydani. Tahle dostane me penizky. Je to zabava a i pres to ze to neni simulace. Coz je v dnesni dobe malo co. Dirt je proste nastupce CMRR. Arcadove rally udelane pro zabavu a ne ****** ala posledni wrc.
-
Jediné opravdové rally?Heh,děsný..Rally Championship 2000 je ještě lepší,tam jsou i RZ klidně na půl hodiny a to je teprve pravá Rally..
-
nemôžem si pomôcť, ale Mitsubishi je strašne sexi :) na každom screene :)
-
ehm očividně si to nehrál...já ano...a až na pár vyjímek tam ty cesty jsou úzké(na eurogamer.cz psal že se divý že jsou až tak úzké oproti videím) nech se překvapit :)
RBR nic nepřekoná já ho miloval ale teď jsem ve věku kdy nemám několik hodin denně na to abych se učil trať /jízdní model takže si sednu k arkádověsimulovanýmu dirtu a užiju si zábavu -
Jediné opravdové rally pořád zůstává Richard Burns Rally a bohužel v této komerci i ještě dlouho zůstane :-( Ježdění po snad 5 m širokých cestách .... co k tomu dodat ?
-
Když už je venku X-Boxová verze, tak jsem se asi špatně domníval, že je venku i pre-verze pro PC a že ji třebas Imf , nebo někdo z redakce testoval. Kazdopádně se Ti hluboce omlouvám, jestli jsem Tě nějakým způsobem pohoršil. *7*
-
A jak asi, kdyz to jeste nevyslo ?!
-
A jak to slape PC a na jakych sestavach?? Pochlubte se.... *3*
-
A co hlavni menu, je zase tak nepouzitelne na PC jako ve dvojce? Tam jsem to musel uplne vzdat, protoze jsem vice koukal na animace nez hral.