Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • můj nazor je ten že by to měli přejmenovat protože teď je ''v hlavní roli'' Ken Block ale hra se jmenuje Colin McRae a kde je to rally proč to není rally? mě už se to nelíbí od té doby co vyšel dirt 1 je to už jen arkádová sračka pro male hošany ja bych potřeboval simulator ve stylu RBR- ten je perfektní!!
    • Jiste ty velkej PRO chlapaku. Cetl jsi to vubec? CMR nikdy nechtel byt hc simulator. To je jak koukat na hokej a rikat ze to je hroznej fotbal. Jinak pekne napsane dojmy. Uz se tesim.
    • Jméno Colin McRae už tam nefiguruje *2*
      • http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7a/Dirt_2_box_art.jpg/240px-Dirt_2_box_art.jpg
        • USER47
          http://www.newgamenetwork.com/userfiles/dirt3.jpg
  • To mě teď Dirt3 přišel poštou a zatím jsem zklamanej... Blbne mi to... *9*
    Místo aby to byl normální obraz, tak slunce je modrý a prostředek obrazovky je bílej... Nevím co s tím mám dělat... Jestli je to moji novou grafickou kartou (Nvidia N560 GTX-Ti) ? Nevím... *13* Poradíte někdo?
  • No vidíte a já jezdím v reálným rally autě. Tohle už je pro malý děti...
    • A já už mám sedm titulů mistra světa a letos budu mít osmý, heč.
  • '' příjemně uzoučká s nebezpečným porostem''
    hih *1*
  • dik za pekny clanek konecne sem mel pocit ze to napsal nekdo kdo autum na pc a rally trochu rozumi je fanousek a este mu k tomu koluje v zilach rbr krev.) je hrozna skoda ze tahle hra vysla ve spatnou dobu kdy melo malo hracu dobrej volant a ty ostatni odradila nehratelnost na klavesnici jinak bysme se snad 2 dilu dockali.... jinak doufam ze colin nezklame a podle dojmu autora se docela tesim
  • A co GRID, ten bude mít pokračování? Nemám sice zdání, jak moc je realistický, ale baví mě víc. *4*
  • nevim co ode vsichnii nadavaj ze Dirt 2 nebylo raly ono kdyby ste si možna precetli celý název tak ten pojem Raly uz tam neni, Dirt 2 oproti jednickam byl suprovej a jednicka ze nebyla arkada auto ktery si valí pres 220 a zabrzdi na metru jedivny nemyslite ?
  • Já se jen modlím,aby to nebyla tak vtipná arkáda jako Dirt 2.
  • RakeW
    Teda já mám zombie téma rád, ale nečekal bych, že je to tak moc profláklé, že se objeví i v závodní hře :).
  • NuDa: ??? To víš že to bude arkáda - nebo spíš ten pseudo-simulátor (ono to vyjde nastejno, jen to zní líp).. Stačí se podívat na pár gameplayů (youtube je jich plný) a musí ti bejt jasný že rFactor to nebude..
    • Oni snad chtějí udělat konkurenci rFactoru??? V článku se píše, že to žádný simulátor nebude a ejhle, první debžot o sobě musí dát vědět.
      • reagoval sem na uživatele NuDa, kterej si stěžuje že to bude arkáda..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit