Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si nejsem jistý kucíiii
  • MidnighT91
    Systém kterej jsem nenáviděl. Člověk má superschopnosti ale nemůže je pustit ze řetězu protože pak hra skončí špatně...
  • Tak to nehraj, byla to výborná hra a deus je neco jineho, kdyz uz, tak je tam podobizna thiefa a druhej dil taky nehraj,
  • Já takýýýýý !!!! Strýček Skrblík nám to určité koupí, že jo, Kulíku? *1*
  • Já se těšííííííííííííím *1*
  • Jack1947
    Pokud si hrál tiše a zabíjel je, tak si beztak měl špatnej konec no ono jak se to vezme že.
  • Jednička byla naprosta pecka s úžasnou atmosférou a už se nemůžu dočkat dvojky. Yes!
  • ta hra tě NUTILA hrát za pacifistu, protože když jsi zabil příliš lidí, tak jsi generoval hodně chaosu a dostal špatný konec. Pokud jsi chtěl dobrý konec, tak jsi musel hrát za pacifistu. Bohužel hrát za pacifistu dramaticky omezovalo tvé možnosti se v této hře vyžít, protože se to prakticky omezovalo na škrcení lidí zezadu. Špatné designové rozhodnutí.

Takový první Deus Ex byl uplně jiný. Nejspíš každý člověk když tu hru hrál poprvé, tak zabíjel lidi (já jo). Teprve po povrním projetí ti došlo, že Unatco asi nejsou ti hodní, a tak jsi to hrál za pacifistu.
  • Kozy
    To si nemyslím, podle mě to bylo spíš o co nejkreativnějším postupu i se zabíjením.
  • prosím, rádo se stalo
  • taky jsem to hrál non-lethal a non-detection, a právě tento typ gameplaye byl nuda. Člověk se musel neustále plížit za strážeme a zezadu je škrtit. První dvě mise to bylo fajn, pak to začalo nudit. Bylo tam taky dost reloadování, protože jakmile tě stráže objevily, tak jsi reloadoval, aby sis nepokazil achievment.
  • Kozy
    Děkuji, že jsi se s námi podělil.
  • Jack1947
    Dishonored bylo hlavně o tichém postupu a zabijení co nejmín protože pak když si vás všimly stráže šlo to celé do kelu, proto jsem tu hru hrál na několikrát než jsem přišel na to jak se to nejlépe hraje. Rozhodně supr hra.
  • Dishonored 1 mě nějak moc nebavilo. Příběh byl meh, ty mise byly hrozně repetitivní, jedna jako druhá. Nejnudnější byla non-lethal cesta - schovávání se, škrcení borců, uspávací šipky.
    Kvalit Deus Exu (ve kterém se to hodně inspiruje) to určitě nedosahovalo.
    7.5/10
    Dvojku asi hrát nebudu. To si radši počkám na nový Deus Ex, na ten se těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit