-
Sorry, ale tři první věty jsou takovej spoil, až jsem se zděsil. Co to kurnik má bejt?? To neumíte psát recenze, lamy?
-
-
Ty jsi asi nekoukal na zadne video nebo rozhovor? .....Jestli jsi tohle nevedel tak si musel byt hodne dlouho offline :D
-
-
Presne tak, na videa, denicky, rozhovory a podobne nekoukam, nechci si kazit pozitek ze hry. Recenze ctu, ale ocekavam od nich nespoilerovou profesionalitu.
-
-
To neni spoil, to jsou informace zname od oznameni hry...
-
-
podle obrázků konečně pořádně využitej UE3
-
taraz už len dúfať v miliónové predaje, nech sa investori presvedčia, že sa do hier tohoto typu investovať oplatí... i keď niečo mi našepkáva, že to v tomto smere nebude žiadne terno.
-
musim vas sklamat uz sem si to stahnul a je to blbost.
-
-
Kaboom: Tak to je mi tě skoro líto.
-
Koho chceš zklamat? Ty, co za to zaplatili a baví je to? Nebo Tebe, hlupáka, co to ani nehrál?
-
-
kdybych chtel sklamat ty co za to zaplatili tak nejdu do tyhle diskuze.
-
-
Sklamat můžeš jedině svoji češtinářku, co Tě málo mlátila pravítkem ve škole a nevtloukla ti že se píše ZKLAMÁNÍ.
-
-
Říká ten, který ve stejné diskuzi napsal "nezkončil"...
-
-
J8 jsem ti to hlupáku vysvětlil, proč to tak píšu a neotravuj máš blokaci.
-
Hey redakce tady jste zapomněli smazat jeden jeho příspěvěk :-D
-
-
-
-
-
-
Dan Vávra musí byť spokojný....majú tu záchody...inak úžasná hra.
-
-
Dají se hráčem použít?Jinak ten hajzl jde zavřít ale nezkoušel jsem jestli ho NPC znova otevře anebo....
-
Taky jsem si na něj vzpomněl, když jsem je tam uviděl... je vidět, že v Arkane si vzali jeho článek k srdci *1*
-
-
Recenzovana PC verze s xsrotovym videem, bravo
-
-
xšrot máš v hlave...
-
-
Hraju to už podruhý a je to pro mě furt stejně originální zážitek jako ten první. A neni to jenom tim, že postupuju jinak a odhaluju nový možnosti řešení úkolů, ale prostě proto, že je to maximálně zábavný. Tohle je pro mě osobně jednoznačně nejlepší hra za hodně dlouhou dobu.
-
-
...a máš skidrow nebo reloaded? *3*
-
-
3DM *3*
-
Ty jsi gambler druhý hraní druhej den vydání o pracovnich dnech
-
-
suhlasim, teraz zacinam nanovo druhykrat a to vobec nemam vo zvyku, tu ma to jednoducho akosi nuti, hrat znovu a ani neviem preco, naposledy som sa tak citil pri baldurs gate :), toto je jednoducho skvela hra
-
-
tiež sa pýtam či máš reloaded, skidrow alebo máš vážny problém so závislostou:) ja som si hru doniesol včera a mám za sebou prvú misiu.
-
-
-
Ten svět,je zajímaví až je pro mně divný :)
Snad se ve hře dočtu proč to tak je,architektura nějaká,zvláštní stroje stará a nová výbava dohromady a navíc nějaké čáry.Zajímavá kombinace.
Proč ne. -
-
Nikdy jsi neslyšel o steampunku??
-
-
Slyšel,ale nikdy jsem neřešil proč to tak je.Bude dobré se na to podívat :)
-
-
ke čtení toho budeš mít opravdu spoustu
-
-
.
-
-
-
Někdo tady psal, že to hraje v pohodě na Windows XP, přitom podle všeho XPčka hra nepodporuje. Je tady někdo, kdo to opravdu rozchodil na Win XP? A jak je to s těmi udávanými "krvavými" HW nároky?
-
-
Já to na starém PC kde mám XP rozchodil normálně.A HW nároky si vymysleli. :)
Jede to snad na každém krámu.Taky to není nějak extra graficky super.
Nechápu proč by neměla podporovat XP když tam snad nejsou efekty které XP nepodporuje.
http://www.amazon.com/Dishonored-Pc/dp/B005C2D2H4 tady se xp píše. -
-
No tak to je pecka! díky moc za info, zkusím to tedy zprovoznit, fakt jsem se na to moc těšil...
-
-