Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Mas bod a musim uznat ze tato epizoda se mi vybavila okamzite taky ... hlavne ten konec :D
  • to vypadá na hru where is my jedi
  • XorxoxTalarius
    Epizoda III .... to je moje ♥
  • walltar
    Ono to je asi dost o vkusu ... avengers tam je taky oslavovaný jako nějaký převratný zážitek.

Já prostě nemám novou trilogii rád a i když je třetí díl z ní ten nejlepší tak stejně za moc nestojí.
  • Džadžar ftw! *2* Závod kluzáků taky. Ale že by to byla sra*ka... vy jste teda hnusní! *6*
  • MishKonn
    Thank you, sir. *bows* *3*
  • Avengers se mi líbí, ale je to jen "další" omalovánková komixárna, Disney sprasilo Piráty, sprasilo Prince z Persie, Johna Cartera a další a další ... obávám se, že SW VII budou vypadat jako Epizoda 1, další infantilní omalovánka pro děti, kde nebude chybět Jar Jar Binks.
  • JohnyTheZik
    Hezky, konecne nekdo, kdo opravdu tusi, ktera bije! Smekam
  • JohnyTheZik
    Popravde? To je hrozna blbost, co si ted napsal.. Miluju puvodni trilogii a vsem je jasny, ze je lepsi nez celkove nova trilogie, nicmene to pises tak, jakoze to je podprumer vsech zverstev..
    V novy trilogii jde predevsim o treti dil, kde se konecne vysvetli, jak se z mladickeho Anakina stal obavany Darth Vader, a na trilogii to jde taky videt. Zatimco prvni dva dily jsou o dost slabsi (presto pomerne nadprumerny filmy) nez IV-VI, tak III je skutecne vyladena ve vsech detailech a poslednich cast filmu pomalu prinuti si hned pustit dalsi dil, coz o necem svedci..
    Ne nadarmo ma na csfd stejne jako puvodni trilogie, protoze III je proste vybornej film s temnou atmosferou, kterej se toci okolo Vadera a Palpatina.
  • U Epizody 3 mu někde vypomáhal kámoš Spielberg.
  • Nevíte jak je to s tím SW seriálem,bude nebude? Co jsem pochopil tak to bylo asi překováno do toho SW 1313
  • vlastik.plaminek
    Tak si pusť Crysis a stříkni si do oka.
  • Supr bylo když se v Clone Wars objeilo Republic Commando *4*
  • MishKonn
    Pod to seřazení bych se podepsal! *5*
  • MishKonn
    Finally, někdo se špetkou rozumu :)
  • Veskoslav
    Tak z nových dílů stojí pouze za něco III. díl (osobně pr mě nejoblíběnější) a bitva z II. dílu. Jinak I. díl je děcká srračka pro děcka, druhá je slaďák, jak z červené knihovny.....Pakliže bych zhodnotil filmy, tak celkově je to následovně:
    V: Impérium Vrací úder, III: Pomsta Sithů, VI: Návrat Jediho, IV: Nová naděje, II: Klonony útočí a poslední a nejhorší díl je pro mě I: Skrytá hrozba.

A osobně mám raději ten "animovaný" a "dětský" seriál, co vyplňuje mezeru mezi II a III. dílem, kdy mnohé věci, jsou zde vysvětleny a následně jsou i ve filmech (starších) i ve hrách.
  • http://www.shortoftheweek.com/wp-content/uploads/2012/01/Loss-of-Originality-STATS8.gif

Hollywoodští dlouhonosí nic nového vymyslet neumí, umí jen nečeštně lichvou přijít k penězům a za takové peníze cizí nápad odkoupit, vyexploatovat z něj vše, co se nabízí. Nová trilogie bude klást důraz na akční záběry, minimum dialogu, zjednodušený příběhový kontext a ingoraci příběhové linie SW románů. Neočekávám žádnou kontinuitu s původní trilogií, ale mainstream to zbaští i s navijákem, neboť Hollywood je hlavním filmovým producentem, není jiné masové alternativy distribuované napříč světadíly, kdo má na natočení nezávislého a originálního filmu, nemá už na jeho marketing ale západní společnost se pomalu ale jistě adaptuje na svůj příjem tupějšího, jednoduššího, povrchního a animálního filmového/herního zážitku.
  • Veskoslav
    Problém mnohých je ten, že Disney=dětské filmy, což rozhodně neplatí. Navíc tu část, co koupila Disney od Lucase bude řídit ta žena, která ji doteď spoluřídila s Lucasem. Já se vůbec nebojím, že by se hry nějak "zdětinčněly" v rámci SW. Spíše mi vadí sociální hry, na které sere pes, bo srovnávat si po síti, kdo koik zabil nepřátel atd., to opravdu nemám zapotřebí:)
  • MishKonn
    :))))
  • proti pohadkam nic nemam, mam ale hodne proti jarjar binksum, deckam co omylem nici vesmirne lode, sith lordum, kteri otockou rozsekaji naraz 4 mistry jedi, to cele zakoncene naprosto nesmyslnou a iracionalni promenou anakina ve vadera....ok...na 2dil nove trilogie se dalo koukat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit