-
Angličtina je dost složitá. Dialogy aspon nevypadaj, že je někdo splácal během polední pauzy, ale bez slovníku po ruce se většina lidí neobejde. Snad bude čeština.
-
-
Věřím že pro neangličtináře to může být náročné, ale dialogy stojí za to. (v čele s hide-and-seek-the-lit-fuse :D )
-
taky doufám že se někdo rozhodne udělat češtinu, na angličtinu jsem antitalent, takže by to pro mě a ostatní bylo fajn.
-
-
Myslim ze bude vychazet vic a vic her ktere prijemne prekvapi, takze se nemusime bat o herni budoucnost. *4*
Jinak toto zrovna nic pro me zanrove. -
-
Tiež si myslim, ze nás čaká pekná herná buducnost... kedysi sa na hračov divali ako na podivinov... pride doba ked to bude naopak...
-
-
Co vás k tomu vedeM
-
-
-
I když jsem koukal, že podle fóra se chystá nějaký větší patch. To jsem zvědav.
-
Pro mě jednoznačně osvěžení, lítání na drakovi, RTS část, "politika".. akorát obtížnost mi přijde trochu moc přehnaná..
-
RTS část je jednoznačnou slabinou jinak perfektní hry...je to RTS ale víc mi to příjde jako MOBA bez hrdinů nebo towerdefence s trochou zapojení hráče a už vůbec se to nehraje jako pořádná RTS.
Po první části příběhu jsem všechno už raději klikal vše auto-resolve.
Nicméně, nevím jestli to tady už někdo vyzdvihl - soundrack a voice acting je 10/10! Takhle dobrý zvuk jsem neslyšel už dlouho a myslím že by mohl aspirovat i na nějaká ocenění. -
jak muze vyrobce hodne kvalitniho rpgcka udelat pokracovani hry ve stylu strategie tohle naprosto nechapu
-
Hmmm neni to propadak, ale devitku bych tomu asi nedal... hral jsem zatim teda jen par tahu, ale ta RTS cast je na muj vkus moc slaba... uvidime dal...
-
-
Přečetl jsem jenom první čtyři písmena tvého příspěvku a podle nich jsem dospěl k názoru, že to je srachka. Takže palec dolů
-
-
Ma to vsetko, ako pise autor clanku ale dal by som tomu taku 6tku, vsetko je ako keby v beta verzii nic, nieje dotiahnute, RPG slabe prvky - krasne modelovane, RTS namasovat spravne jednotky a ides znova a dookola - grafika uboha, tahova strategia - chybaju pravidla (daco z civilization by som uvytal) Ma to potencial, ale za 40ecok to nestoji.
-
ja som o tej hre nikdy nepochyboval ..Larian Studios mám veľmi veľmi rád :) strašne sa teším na Divinity: Original Sin :)
táto hra Dragon Commander mi svojim crossover štýlom veľmi pripomínala genialitu Sacrifice od Shiny Entertainment -
Vypadá to, že autor recenze tu hru dost žere, co?