-
Coože 9? Tak to jsem nečekal. No Larian hry umí, už jejich první Divine Divinity me strašne moc bavilo
-
Tahle recenze se mi vůbec nelíbí. Nedozvěděl jsem se v podstatě nic, co bych nevěděl z videí, preview atd. Podobná recenze by šla napsal z manuálu (ve hře je real-time strategie, adventura a létání s drakem...), o hře jsem se nedozvěděl prakticky nic. Gastronomické pojetí recenze se mi nelíbí, nedokáže zakrýt nulovou informační hodnotu recenze. Nedozvěděl jsem se ani, proč zrovna 9/10. Přimlouvám se za videorecenzi, zpívanou nebo nezpívanou - podle možností - kde bychom se dozvěděli něco o hře.
-
-
Informacni hodnota recenze se dost často rovna poctu hodin které recenzent ve hre stravil.
Kolikrat je zajimave když clovek nejakou hru skutecne dohraje, precist si nejakou recenzi, ty rozdily a nepresnosti byvaji zarazejici. -
-
Já nechápu, jak někdo může něco hodnotit a nedohrát to. Jako kdybych odešel od filmu anebo od knihy. Znám sice hodně věcí ale neznám konec, a stále mně hra může překvapit. Hlavně si více osvojím mechaniku hry a jak píšeš. Pak to snad i lépe podám čtenářům a nebude to moc obecné.
-
-
Tak většina recenzentu hry nedohrava, v tom množství to ani nejde. Pak jsou ale recenzenti co dokážou i z několika hodin hrani vytahnout to podstatne.Jsou to většinou lidi co mají s hranim dlouholete zkusenosti a dokážou odhadnout v cemje hra dobra/spatna.
Obecne ridit se recenzema a podle toho hry kupovat je uplne mimo. Valna většina recenzentu stejne jen pohodlne prezentuje osobní názor, a pojmout recenzi tak aby oslovila sirsi publikum pro které je vlastne urcena moc neumi, protože, zase, to vyžaduje spoustu práce navíc a obrovsky prehled o hrach obecne. recenze které prezentuji jen osobní názor jsou nejcastejsim důvodem k hadkam v diskuzích ( samozrejme pro web to je plus) a ještě vic rozmelni nejaky ucelenejsi názor na danou hru.
-
-
-
-
Ono to uz vyslo? Sakra!
-
-
A do Vánoc má tuším vyjít Divinity - Original Sin.
-
-
to uz mam koupene
-
-
-
LOKALIZACI HNED ! *14* *14* *14*
-
Vypadá to, že autor recenze tu hru dost žere, co?
-
Zvláštní, že jsem nikde v recenzi nenašel zmínku o The I of the Dragon, které mi to docela hodně připomíná (narozdíl od Empire Earthu), ale nějak nemůžu přijít na chuť těm fantasy létavým vzducholodím s raketami. Když už, tak mám radši klasické alá středověké fantasy. Možná proto se mi moc nelíbilo Rise of Legends.
-
-
A pamatujete hru Dragon, paní i když už ted zlá grafika ale byla to super hra.
Mělo to všecko... orkové, draci, velký vyběr zbraní, ženská hlavní hrdinka :), atd. -
-
Pardon hra se jmenoval Drakan.
-
-
To vis ze pamatujeme, a druhy dil vysel Playstation 2 only. Ono vůbec her s drakem v hlavni roli je docela hodne (drakengard, Liar atd), i když me tahle hra dost pripomina Supreme Commandera. Ale tak Lariani jsou fajn, budiz jim prano, i když z mojeho pohledu se o nic světoborného nejedna.
-
-
-
Ty divné stroje jsou ve hře určitým způsobem vysvětleny. To sice neznamená, že se to bude každému zamlouvat ale aspoň to má nějakou logiku.
I of the Dragon mně to taky připomnělo. Když jsem to hrál prvně dost mně to bavilo. Hlavně jak ten drak vizuálně rostl. Navíc nebylo tolik graficky slušných her kde byl drak hlavní postava.
-
-
Hmmm neni to propadak, ale devitku bych tomu asi nedal... hral jsem zatim teda jen par tahu, ale ta RTS cast je na muj vkus moc slaba... uvidime dal...
-
-
Přečetl jsem jenom první čtyři písmena tvého příspěvku a podle nich jsem dospěl k názoru, že to je srachka. Takže palec dolů
-
-
Jeden důležitý typ!
Nedělejte s drakem divoké pohyby hlavně prudké propady směrem dolů spojené se zážehem toho turba co má na zádech. Jinak se může stát, že si spálí ocas a ubere to zdraví. *3* -
-
tip bychom meli a ted jeste ten dulezitej typ? jsou tam tri typy draku, takze kterej? *5*
-
-
Je to víceméně jedno, z toho co můžu zatím říct (druhá kapitola) tak je rozdíl jen ve skinu a v počátečních vyzkoumanejch technologiích a dovednostech (ale už během tutorialu nabereš dost research pointů, možná i dost na to vyzkoumat to co mají ostatní dva typy od začátku)
-
-
-
Dneska jsem vyzkoušel tutorial a začátek kampaně včetně prvních bitev a musím sdílet nadšení. Toho mixu žánrů v čele s ovládáním draka během bitev jsem se bál, ale ono to prostě funguje.:) Přišlo mi, že ani AI moc nezahálí, když jsem hned první bitku na obtížnost normal (3. ze 4) dělal napotřetí... Spokojenost.
-
Co mně nejvíce vadí je RTS sekce. Kde je málo možností strategie a jde o to rychle něco vyrobit a ve vhodném čas za podpory draka zaútočit. Například když obě strany mají maximální limit jednotek, jedna zaútočí a ztratí více jednotek než obránce. Pak lze lehce vytáhnou do boje a většinou je rozhodnuto. Protivník nestihne tak rychle vyrobit jednoty do maxima populačního limitu a vaše jednotky za podpory draka jsou dost silné. Navíc máte stále příliv dalších jednotek na bojiště.
Škoda, že to takto zjednodušili. Prostě jde o to, kdo dříve vyrobí více.
-Taky tomu nahrává odkrytá mapa kde hráč vidí každý prdnutí protivníka.
- Jinak největší borec NPC je ta kostra u baru co má místo prsou dýni a tuším červenou papriku *1* -
-
Z tohoto komentáře jsem se dozvěděl o hře víc, než z devítkové recenze.
-