Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hral sem puvodni divinity 2. jde sehnat datadisk samostatne? z recenze a diskuze lze vycist, ze tato vezre vylepsuje i puvodni hru chtel bych se zeptat v cem konkretne? a funguje uz konecne vyhlazovani hran?
  • A tohle je standalone nebo je k tomu potreba i puvodni hra?
    • Je to zkratka kompilace vylepsene a odladene puvodni hry v posledni verzi + datadisk.
  • divinity 2-kluci nevite jaké jsou názvy těch pěti soch -zkáza,chaos,marnivost,zmrzačení,pohroma.-nemužu na to přijít.děkuju
    • Prostredni socha je Zkaza. Dole podle mapy jak jsou sochy v pravem uhlu tak ta leva je Pohroma a prava Zmrzaceni. Sochy nahore jak jsou vedle sebe tak leva je Marnivost a prava Chaos.
      • Dobrý, ale ty dolní sochy máš prohozené. Vlevo je Zmrzačení a vpravo dole dole od ní je Pohroma. *3*
        • nema to prohozeny ma to dobre :-)
  • Prý nejlepší ... sice jsem nehrál datadisk , ale hlavní hra je dobrá tak do 1/3 poté už to asi odflákly takže opravdu nic moc
  • Souhlasím za poslední roky opravdu dobré RPG .Stoprocentně lepší než Dragon Age Origins.Hral jsem obě hry a Divinity jasně vítězí.Podle mne 9 jak vyšitá.
  • Tedy tady se musím zastat autora. Hru jsem hrál a souhlasím v podstatě se vším co píše. Nevyváženost je opravdu extrémní, ale nejen světa, ale i určitých způsobů boje. Zkuste si to třeba hrát jen na luk... Příběh opravdu nic moc, grafika nic moc. Tak jaké hodnocení by jste chtěli? Risen dostával 8/10, Gothic 3 dostával 7/10 nebo 8/10. Takže v kontextu bych tomuhle dal 6 nebo 7/10. Stejně jako autor.
    • grafika nic moc?...na cem to hrajes,..na kalkulacce? A jasne ze s lukem to je tezsi,nechapu co ti je na tom divneho.Vrat se k Dragon Age tam mas vsechno tak krasne vyvazeno ze u toho muzes spat a nic se nestane.:)
  • Jinak bych ještě dodal, že problém opravdu není obtížnost, ale právě ta nevyváženost stylů boje a oponentů. Obtížnost nevadí, nevyváženost ano.
  • Pri takejto "objektívnosti" dostane Drakensang - The River of Time určite šestku a Two World 2 slabšiu sedmičku. Kde sú tie časy, keď boli recenzenti na hypované hry prísnejší, než na tie menej známe. Hold ruka trhu si žiada svoje ... A najvačšia sranda je, že ak by nevyšiel tento omnibus, tak by si Tiscali na Divinity 2 doteraz ani nespomenulo.
    • sleepless
      Pokud bychom byli na hypovanejsi hry prisnejsi nez na ty mene hypovane, tak by v nasem pristupu bylo neco spatneho, nemyslite? :) Nejsme tu od toho, abychom hodnotili rozpocet na medialni kampan, ale od hodnoceni her bez ohledu na hype. Jinak datadisk bychom recenzovali tak jako tak, ale kdyz jsem zjistil, ze stara redakce nechala puvodni hru prosumet, zrecenzovala se cela kompilace dohromady.
      • No asi som sa nepresne vyjadril. Samozrejme nevyžadujem aby sa k nehypovaným hrám, dával stupeň navyše. Som len unavený stavom posledných cca 2-3 rokov, keď každý rok tu máme podľa hodnotení recenzentov prelomové RPG dekády a veselo lietajú najvyššie hodnotenia. Keď si potom k tým Mass Effectom a Bioshockom sadnem, tak nechápem čo majú tie stereotypné akcie spoločné s RPG. Je mi jasné, že doba Baldurs Gate a Planescape: Torment sa už nevráti, ale vždy mi prijde smutné, keď si to zase jedno z mála harcore RPG v recenziách zlizne za technické veci.
        Ale aby som len nekrizoval, pozitívne beriem už to, že ste ako jediný napísali recenziu na túto hru a zaregistruje ju viac ľudí.
  • nevite jestli de na teto verzi vynutit aa pres ovladace??
  • Víte co je sranda? Tohle je jedno z nejjednoduších RPG co jsem kdy hrál. Kdybych ho nehrál na notebooku který se poslední dobou neustále přehřívá, umřel bych možná dohromady párkrát na těch skákacích puzzlech.

Ono totiž jako každá hra, kde je cokoliv random, se může stát útrpně těžkou nebo lehkou, záleží pouze na štěstí. Já hrál mágský strom dovedností a hned na záčátku získal zbraň která dává +70 dmg kouzlům ke každé instanci poškození. Fireball a magic missile mi stačil na 60% hry a převážně na začátku jsem byl opravdu neporazitelný a ta zbraň mi vydržela večnost. Hra mě přestala bavit někde ke konci, když jsem měl získat komponenty z flying fortress, které byly všechny na jedno brdo(i když v jednom bylo poměrně originální puzzle).

Nejvíc mě pobavila finální bitva s velkým počtem oponentů které již člověk ve hře jednou porazil... Napoprvé, spam way of the battle mage, fireball, magic missile a to kolečko ohně. Jsem asi Tak dobrý :))

Datadisk jsem už neměl chuť hrát vůbec. Celkově musím říct že na hře jsou originální pouze dvě věci - dračí forma, která ale trpí nemožností bojovat s nepřáteli na zemi, a mindread, který je udělaný opravdu špatně. S battle towerem taky mohli víc popracovat. 7/10 je zaloužené.
    • Co třeba nebýt idiot a neprozrazovat příběh hry a questy?
      Kolik ti je kloučku, že tu musíš machrovat, že jsi hru dohrál na nějakých 85%?
      Tohle mi hlava nebere.
      • Takový póvl jako ty mi nestojí za delší odpověd takže- Nic jsem neprozradil a nemachruju, přečti si tu recenzi a znova ten komentář. Děcko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit