Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš pravdu, Divine Divinity 2 je perfektní a nedoceněná hra, měla by být vzpomínána vedle Elder Scrolls a Gothicu, ale bohužel trochu zapadla. Škoda. Snad se Vincke probere a udělá trojku namísto těchhle multi hříček.
  • Morraw
    Vzhledem k tomu, že Larian na tyhle věci nemá klasického distributora, tak pochybuju. U jedničky měli na vlastním obchodě variaci sběratelské edice. Jinak vše digitálně.
  • Morraw
    Tedy, od backnutí vývoj skoro nesleduju, abych si nekazil překvapení, ale líbí se mi, že stále berou ohlasy od hráčů a snaží se hru vylepšovat i za cenu prodloužení termínu vydání.

Každopádně se neskutečně těším. Jednička byla vynikající a totálně jsem se v ní ztratil. Pro mě je tímto hra roku jistá.
  • KrPa
    beyond divinity tam je taky, je to takovy divny dil, me se osobne nejvic libilo druhe divine divinity
  • KrPa
    diky tomu nedohrano, nesmyslne tezci bosove na konci, kvuli tomu to clovek musi rozehrat znovu a prizpusobit build postavy
  • pokus o trolling na urovni 4.tridy zakladni skoly
  • Jo dobry, sice kazda veta blbe, ale spis mi unika co si vlastne chtel rict. To ti tam chybi.
  • Vždyť ta hra je jednoduchá i na nejtěžší obtížnost. Hrál jsem jen Enhanced Edition, tak možná, že původní verze byla hodně odlišná, ale bylo to fakt jednoduchý.
  • xxxy
    necudujem sa ze clovek, ktory povazuje Dark Souls za ferove ma problem prejst divinity sin...
  • Lidi! Nemůžete to srovnávat s Demon Souls/ Dark Souls. To jsou fenomenální hry, které vznikají jednou za x let, že se tenhle úspěch podařil FS zopakovat několikrát je naprosto nepochopitelné. Navíc tohle není dark fantasy, za poslední roky vznikla jen jedna darky fanatasy a to Dark Souls, ostatní hry si na dark fantasy hry jen hrají.
  • JakubT
    Vždyť to mlátičkové finále je jenom na chviličku, ne? Nebo myslíš že problém nastává když se poprvé dostaneš do Konce světa?
  • JakubT
    No, třeba já to dohrál bez nápovědy úplně v klidu. První dohrání bylo celkem snadné a když jsem pochopil jak si nabrat magii a rangera, tak druhý a třetí průchod úplně v klidu i na těžší obtížnost...

Moc nerozumím tomu, jak se dá zaseknout (mimo úplně blbě udělaných postav a problémů v boji) - mapy nemají velká prázdná místa a počet postav se kterými se dá mluvit zas tak velký není, takže i při stylu hraní kdy projdu všechno a promluvím se všemi to není zas tak složité.

U her jako Inquisitor nebo Underrail chápu, že občasná obtížnost někoho frustruje a někdo se nechce učit, jak hru hrát. Ale Divinity mi teda fakt přišlo, že je udělané tak, aby si ho užil v pohodě i dost zelenáč.

Co se týče celkového hodnocení, taky mi přijde, že je velký rozdíl mezi základem a enhanced edicí. Na první verzi jsem reagoval trochu podobně, že nejdřív super, pak ne zas tak super... a pak jsem dal dvakrát Enhanced edici a pokaždé jsem byl docela dost nadšený.

Coop je skvělý pro hru s manželkou, dlouho už jsme si takhle neužili (bez keců, myslím hru). A nakonec na mě i docela dobře působí kombinace vážného světa/pojetí s humorem - nějak to docela funguje. Příběh mě netáhnul tak moc jako u jiných her, ale taktické boje mě u hry bez problémů udržely, to se mi líbí.
  • Pravda. Není to Diablo :D Ale jo, u těch NPC by nemuseli být vůbec žádný proluky kdy občas přemýšlí. :)
  • takova snuska polopravd a lzi

d:os je etalonem ferovosti, i zpomaleny rubacky by se od ni mohli ucit
  • Mortuus
    Ví někdo jestli se plánuje i krabicová verze pro PC?
  • Na Cecha je ta uroven eng vynikajici, akorat mu tady da vetsina lidi minus uz jen za to, ze to napsal anglicky.
  • gesto
    Doufám že neudělají stejnou chybu jako v jedničce, nebo to už někdo ''opravil'' ?
    ten bojový systém kde je 10 npc a každý přiběhne dá jednu ránu, vrátí se na místo a pak další, a další,
    další, další, další, další, další, další, další, další,,, ty voe to byla hra za všechny prachy .))))
    půl hodinové boje kvůli tomu,,, jsem normálně usínal u té hry, po 30% +- jsem mazal okamžitě..
    moc pomalá hra spíš pro lidi co mají rádi hry typu Sims a simulátory na všechno možný (train, truck, )
    fotbal manager atd
  • Ta hra ošklivá určitě není, naopak je pěkná. Neb mi někdo ukažte graficky hezčí rpg z izometrického pohledu. Já na nic hezčího zatím nenarazil.
  • Zrovna u jedničky za mne příběh supr .... jdete řešit vraždu jako nějací stopaři a pak vše okolo. Hlavně to není černobílé. Jen by to za mne chtělo přívětivější uživatelské prostřetí co se týče kraftingu a inventáře. Na začátku ok, ale kdo se v tom pak má přehrabovat. A samozřejmě i místo 5 lišt kdy si člověk nepamatuje co kde má, jednu, klidně přes celej spodek. ... No a o kouzlech a učení se je, ani nemluvě .... Nebo knížky ...přečteš, kniha zmizne ..hotovo. A ne se pak přehrabovat v tom co člověk četl a co ne.
  • Dopadl jsem podobne. Napred nadseni, potom nuda a stereotyp, texty brak.
    Hra vysla v dobe, kdy byla nouze o coop hry a oldschool rpg, proto mela tak vysoke hodnoceni. Kdyby vysla napr po DA:Origins, dostala by tak max 65%, vic ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit